Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6005
View
165
Reply

LAMER mahal? Ini murah je & senang nak dapat

[Copy link]

Author: royaldanish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-9-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 23-9-2019 06:59 PM
Kalau krim nivea xsesuai utk open pores n oily skin, ada substitute yang sesuai tak..

Cuols pg jenguk ig @ b.finder_ kat situ dh test mcm2 product mcm la mer, skII, dr G byk lagi la.. byk info pasal products.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 23-9-2019 10:55 PM
I tak sesuai pakai nivea creme, muka berminyak. Kemain beli bekas besar. Nak habis kan punya pasal,p ...

Cuols tepek je ka badan senang nak nak habiskan hehe.. iols beli tin yg paling kecik je..

Yuja tu brand korea ke? Cer try laneige so far yg dh pakai ramai ckp best & bagus. Nama brand korea yg pelik2 ni iols tak tau sangat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
epis replied at 23-9-2019 11:49 PM
Saya beli nivea cream tu lepas dok tgk citer nur 2 tu, asyik dok promote je... mmg thick dan heavy t ...

Memang tak sesuai utk oily sebab texture nya mcm tu

Nourishing cream nivea ok tak greasy and heavy bau pun ok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
duffyduck replied at 23-9-2019 11:59 PM
Secret key u pakai treatment essence ka? I pn pakai, tp sejenis x reti tgk menjadi ka x so skrg tg ...

Secret key tu baru tau kewujudan hehe. Innessfree or laneige so far dua ni ramai org pakai
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
IMG_20190913_084834.jpg

Org yg pernah pakai lamer je bole bg komen. I x percaya setakat org try lamer kat kaunter bg komen lamer x bagus, sama mcm product murahan.

I penah pakai SKII. Estee Lauder. Tp lamer paling bagus. Mmg instant result. Brg mahal. Mesti ada Sebab, xkn suka suka mahal. Kalau nk lama bertahan di market. Pengguna x bodoh kan.

Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 08:56 AM | Show all posts
nak try la..before this i ingat kulit i oily rupanya combination skin..very very oily kat hidung je..tapi kat pipi and dahi sangat kering..lately guna happy sleeping mask nampak ok sikit..tu pun texture melekit jugak..i think im going to give this combo a try..why not kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 08:59 AM | Show all posts
datinmarissa replied at 24-9-2019 08:25 AM
Org yg pernah pakai lamer je bole bg komen. I x percaya setakat org try lamer kat kaunter bg kom ...

bestnya tgk collection Lamer you ni Datin !
ye la..brg mahal mesti bersebab kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
nisako replied at 23-9-2019 02:44 PM
skin kita combo boleh ke ikut ni?

Mmg x boleh...bertambah2 whitehead n berminyak muka..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
datinmarissa replied at 24-9-2019 12:25 AM
Org yg pernah pakai lamer je bole bg komen. I x percaya setakat org try lamer kat kaunter bg kom ...

Kalau la mer sesuai kat datin ok la, tak semua skin org sesuai utk sesuatu products.

I pun penah pakai;
skII - takde perubahan
diorsnow - skin jadi dry plak
Lancome - takde perubahan sangat
Tatcha - dewy skin cream tu ok best
Thayers - pun ok juga tapi susah nak dapat

La mer mmg mahal founder pun bukan sekali dua tepek kat skin dia yg burned tu. sampai la skin tu beransur pulih slowly.

Iye datin pengguna mmg tak bodoh nak nilaikan barang bagus ataupun tidak. Ikut skin masing2 mana yg sesuai..

Tips ni pun i share utk yg nak pakai la mer tapi rezeki belum ada..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 24-9-2019 12:56 AM
nak try la..before this i ingat kulit i oily rupanya combination skin..very very oily kat hidung je. ...

Yep why not kan?? Kalau sesuai dgn skin and terus glowing rezeki la kan.

Laneige sleeping water mask cuba try sgt bagus. Bagun pagi best je skin moist je
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 24-9-2019 08:21 AM
Cuols tepek je ka badan senang nak nak habiskan hehe.. iols beli tin yg paling kecik je..

Yuja  ...

I dah tengok review ig:b.finder, nanti baca sana. Tadi nampak sleeping mask laneige tu menarik jugak. Ada dia review pasal some by mi-snails treucica serum & miracle serum tapi yuja blom ada lagi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 24-9-2019 01:15 AM
I dah tengok review ig:b.finder, nanti baca sana. Tadi nampak sleeping mask laneige tu menarik jug ...

Ramai tak tau Yuja kot sebab tu takde yg request utk test.

Brand missha & mayo factory tu so far products safety dapat 5 stars! iols blom try lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 09:23 AM | Show all posts
fliphair8 replied at 23-9-2019 02:34 PM
kak nita kate air wudhu dek....

kerap berair wudhu sampai hilang dari radar kak nita tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
datinmarissa replied at 24-9-2019 08:25 AM
Org yg pernah pakai lamer je bole bg komen. I x percaya setakat org try lamer kat kaunter bg kom ...

Tengok harga dia, telan air liur jer lah iols. Ramai bagi feedback bagus. I mampu tengok je.
Cuma kalau pakai lamer ni ,tak payah buat apa2 treatment dah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
datinmarissa replied at 24-9-2019 08:25 AM
Org yg pernah pakai lamer je bole bg komen. I x percaya setakat org try lamer kat kaunter bg kom ...

Chuols ada compare with dior prestige? Bertiang2 ka bagus nya?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 09:51 AM | Show all posts
oh.. thank you tt. nk try gak la balik ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 10:26 AM | Show all posts
Kitty_catz replied at 24-9-2019 01:51 AM
Chuols ada compare with dior prestige? Bertiang2 ka bagus nya?

nak ga tau guerline orchidee yg harga 3-4k sebiji tu betul2 pure heaven ke tak ni pun bole tahan harganya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 10:26 AM | Show all posts
epuepy replied at 24-9-2019 01:51 AM
oh.. thank you tt. nk try gak la balik ni

selamat mencuba... kalau tak sesuai jangan teruskan
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-9-2019 03:14 PM
Pencuci tak sure hehe iols tak pakai drop of youth. Ramai yg pakai set drop of youth. Especially s ...

Berapa harga serum tu u?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 23-9-2019 06:25 PM
I Ada baca kat Komen the ordinary punya website. This lady pakai lactic acid and Nivea creme tin bir ...

Lactic acid brand apa uols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087116s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list