Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7351
View
137
Reply

"How Am I In The Industry If No Talent" - Haneesya Hanee Balas Kecaman Warganet

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-9-2019 11:15 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini, Haneesya Hanee telah berjaya merangkul anugerah Artis Baharu Wanita Popular di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 (ABPBH32). Kemenangan Haneesya ini menjadi persoalan pelbagai pihak, kerana ramai yang beranggapan artis lain lebih layak untuk menerima anugerah itu.



Sumber Gambar: Instagram Haneesya Hanee



Sumber Gambar: Instagram Haneesya Hanee



Bekas juara Dewi Remaja 2018/2019 itu menerima banyak kecaman warganet, tidak terlepas juga mereka yang bermain dengan isu kulit gelap untuk mengutuk gadis manis ini. Terbaru, seorang lelaki telah memanggil Haneesya sebagai 'Haneesya Hitam' di laman Twitter miliknya.





Kerana berang dengan perbuatan lelaki itu, Haneesya telah memuat naik satu Tweet dan gambar si pelaku tersebut.





Rentetan isu Tweet balas Haneesya terhadap provokasi warganet itu, Haneesya telah menerima nasihat daripada seorang pengguna Twitter namun lain pula yang terjadi. Seperti mencurahkan minyak ke api, Tweet balas Haneesya mengundang lagi kecaman warganet.





Rata-rata warganet kurang senang dengan sikap Haneesya yang dianggap sebagai provokasi terhadap warganet. Majoriti daripada mereka mengecam Haneesya yang dianggap tidak boleh menerima teguran.











Semoga apa yang terjadi ini menjadi pengajaran buat Haneesya Hanee, agar terus berjaya dalam dunia seni dan buktikan kepada dunia bakar sebenar beliau. Chaiyok Haneesya! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni hitam yg cantik tp perangai dia mmg buat org mnyampah.. hahaha lawak yg komen hanisa hitam tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Haneesya reminds me alot of budak spek mata depression... sejenis yang suka berlawan lawan cakap dgn nurtizens. Skrg je dh ok lepas dh disahkan depression
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:22 AM | Show all posts
eh eh budak ni.....perangai betul
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg tak ada bakat pun
Nko dikenali dan menang pun atas tiket Dewi Remaja bukan atas tiket pencarian bakat lakonan/nyanyian pun.
Tu pun trofi n title kena tarik balik..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa beza sheols dgn budak pprt yg kencing kat dlm lift?

masih guna lift yg sama ke tak?

Belagak sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:28 AM | Show all posts
tak habis lagi issue hitam
kata proud to be hitam?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Haneesya better kau jadi model majalah dan runway model catwalk jah dik.

Sebab kau ni memang semata2 atas dasar look sahaja. Bila kau bercakap nampak tak berapa cerdik sangat pun.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:31 AM | Show all posts
shut up you nigga black bitch... go back to you PPRT home.

sis tak ada tweeter akaun... boleh ke sesiapa copy paste ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:33 AM | Show all posts
kebanyakan artis2 melayu wanita di malaysia ni cuma ada satu talent aje...ambil gambar bogel diri sendiri atau dgn pasangan kelamin
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
padan muka kena bash.... agree with haneesya....x pyh la nak hati busuk longkang

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:34 AM | Show all posts
Amboi cara dia, memang mengundang orang tak suka lah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:35 AM | Show all posts
hadoi dek, kalo ko tak melawan cakap netizen tu berkerak ke dek? ko dah memang berkerak...duk dendiam jek wat hal ko...kalo ko ade talent org pandang laaaa

cam adek nafiz....tibah!
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:39 AM | Show all posts
dengan sikap macam tu, ko takkan lama la dalam industri..
sebelum kena boikot, belajar la untuk jadi humble and ignore kutukan orang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:41 AM | Show all posts
org kata wanita kulit hitam ni syahwat kuat
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:47 AM | Show all posts
makin bencilah orang kat kau dik..
camne boleh menang ek ?
undi sendiri ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:55 AM | Show all posts
balik2 the same menagih-simpati-because-im-hitam card. pastu berlagak tak ingat. dah la just leave the industry. u so lame
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:58 AM | Show all posts
kesi budak ni...desperate sngat nak stay in dlm industri...

xde sape pedulik ko dik.. setakat dpt job model catwalk tu ko bukan retis....btw ada ke drama ko tayang kat tv skang ni? kalu xde tu bwk2 la sedar diri kat mana level ko
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sedeyh hoh... dh dpt trophi kat abpbh pon still sedeyh hoh... bakat klw setakat cucuk langit..  xpayahlaa dek... ko belakon pon beshe2 je dek.... xpayah nak berlagak sgt.... ni bru menang pelakon baru ni... klw menang paling popular mau tiap2 hari naik kuda keliling keyell siap sangkut trophy neyh.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 12:12 PM | Show all posts
nampak gaya bukan saja menggunakan victim card, skin card..

malah wild card
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108356s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list