Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28974
View
227
Reply

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 30-9-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 27-9-2019 11:54 AM
Mesti bau tengik mamat nih...
Iols klu jumpa jantan ni tengah jalan kan iols pukul cecukup...muka m ...

qhuennnn macam bacin jah heols ni.. nonok pun macam 2b jah
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 01:16 PM | Show all posts
mcm hayam & bapak hayam
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 06:01 PM | Show all posts
xkn berubah dia ni selagi circle of friends dia sume sewel

2x5 je sume
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nora1986 replied at 26-9-2019 09:28 PM
Actually i dh stalk mamat gary ni.. dia anak org kaya.. bapak dia peguam terkenal kat indon tu humph ...

Ayah die ahli politik indo jgk. Mesti byk korup nie lol
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Break dah sis

Kne dump ngn gary hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 23-10-2019 04:23 PM
Break dah sis

Kne dump ngn gary hahahahah

yekee. search ig anju tak jumpa puleks ig dia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:18 PM | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 23-10-2019 04:23 PM
Break dah sis

Kne dump ngn gary hahahahah

break plk kata dah nikah

ke sb nak cover line duduk sebilik dgn jantan ni

konsep nya dah puas nok
putus je la kan

adakah sheol seperti yg ex laki nya kata
sheol adalah dot dot dot
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:23 PM | Show all posts
lor? penat2 je buat tattoo di dada aritu
ke tattoo inai je tu?

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 23-10-2019 04:55 PM
yekee. search ig anju tak jumpa puleks ig dia..

Acc main tu dia disable kot. Or kne suspend

Skg dia aktif kat ig second dia zarina_anjoulie2

Hah try follow
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 23-10-2019 05:18 PM
break plk kata dah nikah

ke sb nak cover line duduk sebilik dgn jantan ni

Takda mkne nya nikah siss

Terang2 kata dh broke up. Cuma kdg2 je dia nk coverline dia sebut dah divorced

Hakikatnya ada ke org yg dh divorce duk sebut dah putus, dh break apa bagai

Aku syak mst anju ni dia lega time keguguran anak ngn gary haritu. takpayah nk hadap soklan org sbb dh sah2 tak menikohh

Duk claim dh nikah pun sbb dh preggo kejap kan aritu

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 23-10-2019 05:23 PM
lor? penat2 je buat tattoo di dada aritu
ke tattoo inai je tu?

Td dia buat live kat tmpat tatoo tu

Nk buang tatoo nama gary


Motip aku tahu sume ni?! Yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:43 PM | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 23-10-2019 05:31 PM
Td dia buat live kat tmpat tatoo tu

Nk buang tatoo nama gary

OMG!! gigihnya.
luka tattoo aritu gamak tak kering lagi, dah nak kena remove plak.
tekad semacam je, kena tinggal ke apanih?


Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 23-10-2019 05:43 PM
OMG!! gigihnya.
luka tattoo aritu gamak tak kering lagi, dah nak kena remove plak.
tekad semacam ...

Yes kne dumped la tuu

Org tu nak bdn ko je anju woi.. skg ni pun anju duk mroyan snsorg kata dia syg lg si gary tu..

Mkn popcorn dluuuuu hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 23-10-2019 05:30 PM
Takda mkne nya nikah siss

Terang2 kata dh broke up. Cuma kdg2 je dia nk coverline dia sebut dah ...

Eh what? Die pregnant??  Damn cheap zarina juling niiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha...dua2 bengong sanggup tattoo nama bagai
Skali break plak dah
Otak setaraf bbnu je masing2
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 23-10-2019 05:55 PM
Eh what? Die pregnant??  Damn cheap zarina juling niiii

Yes sistur siap tayang gambar scan kantung

Time tula dia ttiba claim dh menikoh.  itupun masih ada follower dia percaya
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 23-10-2019 05:30 PM
Takda mkne nya nikah siss

Terang2 kata dh broke up. Cuma kdg2 je dia nk coverline dia sebut dah ...

Bila dia keguguran? Mmg dia ngaku ye pregnant? Sbb hari tu masa live kat toilet tu nampak perut membulat
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
arffa replied at 23-10-2019 07:57 PM
Bila dia keguguran? Mmg dia ngaku ye pregnant? Sbb hari tu masa live kat toilet tu nampak perut me ...

Mengaku..
Bangga repost 2 3 kali gmbr scan
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pasal2 layan live anju tadi coz nk tgok dia mkan ape. No wonder la bdk2 ni suke dgn dia, real kate nye. Tk mcm ppuan lain fake, cover ayu bagai. Haha
Td ade dua ketul tnye pasal dh putus dgn gary ke, hbis kote sundal semua kluar
Bodoh punye anak budin!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 04:48 PM | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 23-10-2019 05:49 PM
Yes kne dumped la tuu

Org tu nak bdn ko je anju woi.. skg ni pun anju duk mroyan snsorg kata di ...

masih sayang? heheheehehehe
sayang bermakna tuh.
samada banyak duit atau barang baik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list