Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28972
View
227
Reply

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-10-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 26-10-2019 08:35 PM
Aku tgk si anju ni dah level mcm emaknya si Nur dalam drama nur tu.

Agaknya sebab too much zin ...

Sedangkan pelacur pun berbayor setiap kali sevis...ini umpama touch n go..free of cas
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 26-10-2019 08:14 PM
Dalam tahun ni je dah brp laki die couple tapi yg pasti mesti la tututttt juga la.yala setiapa kali  ...

Lepas tu yg dgn mamat indon ni...  Dia perasan mamat indon tu hot....  Org kebulur nak kan mamat indon tu.. Hahahaha kononnya org nak dm mamat indon tu nak rampas dari dia...  Pastu dia ckp mamat indon tu kaya x hingin lah kat org miskin mcm korang. Dia cerai dgn bini pun sbb bini miskin katanya. Takabur nya minah ni. Asal lo tahu ya...
1.  Takde sape kebulurkan mamat indon tu, ko je yg terhegeh. Muka mcm kontraktor buat bangunan ja...

2. Org2 miskin yg ko hina ni lah yg dok beli sabun low class ko tu... Ko ingat yg kaya2 pandang sabung hina dina ko tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 23-10-2019 04:23 PM
Break dah sis

Kne dump ngn gary hahahahah

Haritu kemain riak cakap laki tu x pandang perempuan lain la, dh nikah la. Habis la tatu nama dia kena pangkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 24-10-2019 05:52 PM
Geli la tgk dia ni. Nampak busuk

Esp bibir dia.. Bila org komen psl bibir.. Dia kata bibir aku ni bapak ko teringin nak cium.. Lebih kurang mcm tu la.. Dia kan suka main mak bapak... Bibir tahap buasir sapo lah teringin geli lah
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 24-10-2019 05:37 PM
Dia makan feel ok haha...sebab anju la I sanggup beli gherkins..sedapp ooo tp lepas tu sakit perut ...

Kwan dia. Acah2 bf nk cover knon2 dh move on dr ex bf indon
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 25-10-2019 02:10 PM
peanh tgk tak dia mkn kobis bulat selabu ke sebiji yg besar tu
tanpa potong dan masak
aku  ...

Buat ulam khenssssss
Be real hokeh, wlupun selekeh
Kluar dgn gfs semua mcm mlas nk layan. Kesian syok sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 26-10-2019 08:14 PM
Dalam tahun ni je dah brp laki die couple tapi yg pasti mesti la tututttt juga la.yala setiapa kali  ...

Tapi tiap kali live, memang tak lepas " hi guys, Assalamualaikum..." Apooooo
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 27-10-2019 08:59 PM
Kwan dia. Acah2 bf nk cover knon2 dh move on dr ex bf indon

Sheols pun dah x follow mamat tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list