Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28964
View
227
Reply

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2019 03:12 PM | Show all posts
sekufu ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 03:50 PM | Show all posts
sengih pak gary mcm razak ahmad laa pelakon lawak tu kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
luluaurora replied at 26-9-2019 02:50 PM
Ritu lyan live dia.. Ada yg tnya tdo skali ke ngn gery tu.. Terus melentingg.. Katanya dh nikah..
D ...

Ala dgn sapa bf yg bertatu yg tinggal mcm kat flat pprt tu pon sama dulu..kata nye da nikah nk kabur mata org.apa dia ckp xleh pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
luluaurora replied at 26-9-2019 02:50 PM
Ritu lyan live dia.. Ada yg tnya tdo skali ke ngn gery tu.. Terus melentingg.. Katanya dh nikah..
D ...

Yang Tanya tu pun bengap... tengok lah lifestyle minah ni macam mana... takkan holiday kat bali  cuit tangan je... both dah pernah kawin.. pepaham sudeh.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
tak lawa la sheol ni. geli pon ade. muka macam sangap jer.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama pakej...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 04:26 PM | Show all posts
sekufu sangat dorg berdua. padan la
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cik chur lah puas2.. i couldn't care less
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 04:36 PM | Show all posts
hauk nye lah dedua...

kepam busuk...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
X de ke laki mcm ustaz adam nur tu yg dpt membimbing si anju ni..ni berlaki pun jenis cm dia gak mcm mana nk berubah..

Kesian btul life si anju ni, moga dapat hidayah Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 04:44 PM | Show all posts
muke jantan Yindon estet sgt jantan ni..
kalau aku  xshow off bf huduh cm ni...
hahha
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols ni mmg suka cr laki type acah2 bad boy tp so kepam pprt.. dulu yg brunei tu pon penuh tatoo..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam pelacur
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 05:27 PM | Show all posts
jap g nme zarina kena potong gakk lepas bosan mencelup
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian ye..mental dia ni

aku ingatkan aku ni dh cukup mental sbb kdg2 rasa biol, tp alhamdulillah masih waras lagi

sungguh aku kesian, si lathifa latip ke apa nama, pastu ikram..aduii la
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun putih, tp perempuan ni still nampak kepam. Couple putus, couple putus sampai abang jamil mampus. Kita tgk pa yg ni berapa lama. Dulu masa berubah I suka la gak dia ni. Skrg macam.. Hmm
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Busuk nya ko dikk. Bf sheols mcm rupa boned
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
bracebintang replied at 26-9-2019 01:53 PM
Well katanya kat live dah nikah dah kat Bali. Nikah gantung.. tp tah lah knowing her yang sewel tu k ...


Tua2 pun nikah gantung. Gantung kat Mana kak oi?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesihan.. Indon jer yang dia mampu kutip{:shy tak kesah rambut jarang otw botak, janji ada buaya.. Anju nampak makin besar, macam penjaga gol bola sepak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin korang bukak benang after benang for her, si attention W***e with capital W ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list