Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28965
View
227
Reply

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sigur/ros: "his mine" tulislah je la dalam BM ngongggg...

Bahahahh sah minah rempit ni benak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Comotnyaa lahai minah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ade ckp tk dia anxiety ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 26-9-2019 03:50 PM
sengih pak gary mcm razak ahmad laa pelakon lawak tu kikikiki

Yessss... Ni nama pelakon yg aku terfikir2. Muka ingat, nama tk ingat. Mcm muka Razak Ahmad.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 07:51 PM | Show all posts
bgsla da kawen..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:02 PM | Show all posts
buku 555 habis ke bang sampai tulis kat dada
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai baru seminggu kiss2 ing dengan pondan bbaju putih
Dh tukar pulak
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 26-9-2019 04:01 PM
Ala dgn sapa bf yg bertatu yg tinggal mcm kat flat pprt tu pon sama dulu..kata nye da nikah nk kab ...

Yg dia buat live sekali dgn mak mamat tu ke?  Siap cakap.. Mak mamat tu mother in law dia.. Makcik tu pun senyum2 je...  Masa tu aku pikir bila masa plak kawen.... Tup2 beberapa minggu pas tu...  Dengan beruang panda pulak... Yg tu kenmain dia puji.. Solat x tinggal...  Solat baca surah panjang....  Dia ni jenis cepat puji.. Cepat membenci....  Org camni jgn kan kata buat bini...  Buat kawan pun x layak..  Dgn mamat indon ni pun kenmain dia mencerca... Dia kata indon tu tuaaaa x pandan dgn tempang...bodoh...  Ko ckp gitu ke dgn laki ko?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 26-9-2019 02:24 PM
Nmpk.koto zarina dgn bfnya.. cantik jugaklaa aku rasa zarina nii.. tp seriusly nmpk koto.. nmpk mc ...

Tadi zarina promo tabita.. Dia kata dia pakai tabita... Ehh tu bukan dah diharamkan ke?  Kenapa masih review tabita?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sigur/ros replied at 26-9-2019 01:22 PM
"his mine"

tulislah je la dalam BM ngongggg...

Dia maksudkan his (punai dia)... mine (aku punya)
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Miss.Rara replied at 26-9-2019 01:43 PM
iras rizal asram campur nedim hahahhaha...

semoga dedua pasangan boipen dan gilpren mendapat hida ...

Campur ckit rahim sepatu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:39 PM | Show all posts
apa ig zarina ya? aku cari dgn 5 akaun ig ku x jumpa2 pula...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
The ex wife is British. I've stalked her Instagram just now. Dia model, and pernah jadi cover girl one of the Indonesian magazines. She is so stylish and proper. Jatuh berbeza dengan Anju.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:43 PM | Show all posts
Foxey replied at 26-9-2019 01:32 PM
"His got my name on his chest YES his mine,"

"He has my name on his chest, yes, he is mine"

Ngong kan. Tulih je lah bahasa melayu. Bukan ko artis international pun
Why bother hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 26-9-2019 01:52 PM
beach boy indon ke gary ni?

Tgk umah besar gila mcm anak orka
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bracebintang replied at 26-9-2019 01:53 PM
Well katanya kat live dah nikah dah kat Bali. Nikah gantung.. tp tah lah knowing her yang sewel tu k ...

Dia sebut nikah siri kan... Alasan ya asalkan x buat mende haram kan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 08:52 PM | Show all posts
mysr01 replied at 26-9-2019 08:41 PM
The ex wife is British. I've stalked her Instagram just now. Dia model, and pernah jadi cover girl o ...

Waw patut la cantik. Mcm mana la minah saleh tu boleh tersangkut dgn mamat tu ya
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Adeakukesah11 at 26-9-2019 09:04 PM

Lawa gila ex wife si indon ni

Anak2 pn somel.. cuma anak dia yg kecik tu mungkin dh meninggal rasanya

Si anju ni mmg nmpk busuk pon! Dgn baju 3 hari lnsg tak bertukor, muka berlengas, euwwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 26-9-2019 08:47 PM
Tgk umah besar gila mcm anak orka

Aku syak tu homestay dia sewa jah ahahhahaahhah
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Actually i dh stalk mamat gary ni.. dia anak org kaya.. bapak dia peguam terkenal kat indon tu humphrey djemat.. mmg dia ada restaurant mason kat bali.. sempena nama arwah anak dia.. rasanya resort pun ada.. villa seroja.. sbb tu anju menunjuk gitewwww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list