Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28968
View
227
Reply

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-9-2019 10:59 AM | Show all posts
sigur/ros replied at 26-9-2019 01:22 PM
"his mine"

tulislah je la dalam BM ngongggg...


Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
tahun ni aje bape org daaaah ....
pastu clash meroyan .....
pastu kutuk ex ....
hua hua hua ....
makin merepek daaaaah dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:08 AM | Show all posts
yg bagusnya dia ni ni tak memilih paras rupa he he..... muka indon kontrak yaamat ....
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-9-2019 09:39 AM
I pun stalk.. Nampak dia struggling... Smpai jumpa psaikiataris (allllaaah payah now nak eja..abai ...

Mcm curious pulak kan nak tau kisah hidup depa ni haha sbb apa anak mati, divorce selepas anak mati ke, sbb apa divorce.. Nampak maknya mcm depressed. Gambar pun gloomy2 je. Tp mmg nampak classy ex wife dia ni walaupun bekas model. Dressing pun modest je takde over the top tayang teks wutsoever. Ehh mmg beza lah dgn anjuls
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 26-9-2019 11:29 PM
Tak pasal2 iols merambu air mata scroll ig ex biniknye ni. So the son died becoz of medical neglig ...

Kann.. x pasal2 berjuraiair mata i..sedih sangat biladia rindu ank laki dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 27-9-2019 07:11 AM
Islam ke family dia ni u ? Nama mereka kemain lg

Islam la kot sbb ig gary tu pun ada sbt alhamdulillah semua.. ayah dia pun sambut hari raya.. tp ada jugak gosip ayah dia murtad.. xtaulah kekdahnya mcmana family dorg ni.. tapi si gary ni duk kat bali sbb bisnes kat sana.. tapi manjang busuk kepam.. i rasa dia pun depress lepas anak dia meninggal..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm muka tiger woods..tapi version yg cerah skit
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 27-9-2019 10:22 AM
Rasa mcm stay oversea jea..

Oo dia mai malaysia kot bila ntah..  Dia tebuk telinga 15ringgit... Katanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Nora1986 replied at 27-9-2019 11:44 AM
Islam la kot sbb ig gary tu pun ada sbt alhamdulillah semua.. ayah dia pun sambut hari raya.. tp a ...

X pasal2 gary mendonia... Hahaha masuk hiburan gossip malaysia...  So pakcik bawang kaprais x mo ulas ke.....  Tgjwb dia kan utk ulas mengulas psl gossip ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:49 AM | Show all posts
SherryZass replied at 26-9-2019 02:01 PM
Abis nanti bila dah clash?  Padam guna liquid paper. Dia ni asal boyfriend kekdahnya ke?

yes iols pun rse guna liquid paper jer
esok penuh satu bdn tatoo, penuh dgn strike thru kat nama2 ex-es.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti bau tengik mamat nih...
Iols klu jumpa jantan ni tengah jalan kan iols pukul cecukup...muka mintak tapak...wpun heols tak buat salah.....iols rengsa jantan Indon serabut2 tatoo tambah2 jenis jongos2 tu..nyebok2p kat Msia ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora1986 replied at 27-9-2019 11:44 AM
Islam la kot sbb ig gary tu pun ada sbt alhamdulillah semua.. ayah dia pun sambut hari raya.. tp a ...

Jap habis bapak nya si gary la yg lawyer, bukan si gary ?

Mmg kena kencing la follower2 anju senya hahahah. anju tu confident je ckp laki dia lawyer, laki aku tak sengkek, puiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibir dia awat semakin bengkak
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:29 PM | Show all posts
taste sama dari dulu acah2 bad boy seneraka
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Jarina...meols phm chuols nak berkasih syg.tapi jgnlah smp berzina, tayang sgt kemaksiatan...chuols kan ada anak... tunjukkan contoh yg baik pd anak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 01:10 PM | Show all posts
iols stalk insta ex wife gary.. ya ampun.. cantik nyer ko....

Tak tau la apa sebab break up, but clearly the kids have their good looks from the mom..

kalau nak compare minah senget ni dgn victoria mcm langit dgn bumi..

so clearly si minah ni setakat transition phase sajork..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nora1986 at 27-9-2019 01:27 PM
Adeakukesah11 replied at 27-9-2019 12:00 PM
Jap habis bapak nya si gary la yg lawyer, bukan si gary ?

Mmg kena kencing la follower2 anju se ...


Ye.. bapak dia ada firm gani djemat n partners.. klu tgk list name attorney tu xde nama gary pun.. yg ada kakak dia je.. bapak si gary ni dh divorce rasanya dgn mak dia.. sbb isteri dia skrg muda n lawa.. i rasa si gary ni dlu belajar kat help institute damansara tu.. sbb tu blh kenal si zarina ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ni.. sesuka hati ngata malaysia
Screenshot_20190927-132443_Chrome.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 02:05 PM | Show all posts
Nora1986 replied at 27-9-2019 01:30 PM
Tgk ni.. sesuka hati ngata malaysia

Amboi bahasa acah-acah taiko nak pukul orang malaysia .. dasar kampungan! Indo kalau cakap babi pun boleh terbang
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 27-9-2019 08:02 AM
maaf. x kacak. next

Tapiiii kayaaaaaa....

If i.. Pun nak... Huhuhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list