Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28969
View
227
Reply

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-9-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
cikX87 replied at 27-9-2019 04:47 AM
hahahahahha that "terus jalan jalan" tho!

Hahaha.. tp betul ksn
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 03:26 PM | Show all posts
zidane2011 replied at 26-9-2019 11:29 PM
Tak pasal2 iols merambu air mata scroll ig ex biniknye ni. So the son died becoz of medical neglig ...

faham sgt nape ex wife dia depression
2 minggu lepas mak nya mati
anak nya plk mati kesian nya
hari2 dia meratib rindu anak dia

muka mmg lawa la
mcm mana bole sangkut dgn mamat yindon gary ni

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 26-9-2019 08:29 PM
Yg dia buat live sekali dgn mak mamat tu ke?  Siap cakap.. Mak mamat tu mother in law dia.. Makcik ...

Sapa yg tahan perangai dia n mulut puaka dia?xde adab bercakap.asik memaki je keje.dulu dgn cousin dia si lash tu kemain mlambung puji.pastu bila mamat tu buat salah sikit habis dia canang kote mancis n hina family org tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 04:38 PM | Show all posts
sayangkid replied at 27-9-2019 04:14 PM
Sapa yg tahan perangai dia n mulut puaka dia?xde adab bercakap.asik memaki je keje.dulu dgn cousin ...

pagi2 dah ig live dia ni
lps tu dia ckp nk repair eye lasher dia
siap cite psl susah nak amik wuduk sb lasher dia dah terbuka
bila org ckp haram bt eye lasher
dia pg ceramah la org yg komen
siap ckp mcm dr korang x  solat tp bt jahat lg berdosa
baik korang bt jahat tp solat hah gitu
maka berdodong lah memuji sheol
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 27-9-2019 03:26 PM
faham sgt nape ex wife dia depression
2 minggu lepas mak nya mati
anak nya plk mati kesian nya ...

Katanya kaya noks

Tapi tgk gaya gary tu masa dgn victoria ni takdela kepam cam skrg. Ghupe skrg dah mcm pak supir
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
https://www.dailyrecord.co.uk/incoming/emotional-stewarton-mother-launches-fundraising-10091075

Genetic disorder rupanya anak lelaki yg meninggal tu huhu kesian. Rest in peace handsome boy.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 27-9-2019 05:10 PM
https://www.dailyrecord.co.uk/incoming/emotional-stewarton-mother-launches-fundraising-10091075

G ...

Life exwife bf anjolos ni lebih interesting utk difollow berbanding anjulie.. Dgn bibir dia..  Dgn sikap suka memaki dia...  Dgn ig live / stories yg entah apa content nya...  Eeeuwwwserious lah bau kebusukan... Aku rasa dia ni mesti jenis bau busuk...  Geli doh!!!  
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-9-2019 05:18 PM
Life exwife bf anjolos ni lebih interesting utk difollow berbanding anjulie.. Dgn bibir dia..  Dgn ...

Rambut tu dah bape hari tak basuh, kejenya basuh muka promote tabita. Mesti org2 dlm rumah tu duk mengumpat dlm hati. Apa ini gary taste kamu larrrriiii beneerrr ini kali
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 27-9-2019 03:26 PM
faham sgt nape ex wife dia depression
2 minggu lepas mak nya mati
anak nya plk mati kesian nya ...

Ada dlm 1 post ig Victoria ni mentioned dia grew up in Bali...apparently her mom ada umah kat Bali tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora1986 replied at 27-9-2019 01:30 PM
Tgk ni.. sesuka hati ngata malaysia

Aloh si gary time sundel tu buat live pun selamber je die kutok2 malaysia

Malaysia corrupt la, apa lg entah, byk kali gak aku trdengar.. menyirap jugak
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 27-9-2019 05:26 PM
Rambut tu dah bape hari tak basuh, kejenya basuh muka promote tabita. Mesti org2 dlm rumah tu duk  ...

Khen
Apa ke bodoh anju ni kan. Dia xtau ke tabita tu dah lama kena banned? Apa ke bodoh sangaaatt
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 27-9-2019 05:26 PM
Rambut tu dah bape hari tak basuh, kejenya basuh muka promote tabita. Mesti org2 dlm rumah tu duk  ...

Tadi live dia dok pomot Tabita dia tu.. Pastu dia sembang sesama kwn2 indon dia tu..  "mami bilang di sini (indon)  enggak ada yg pakai tabita...  Cuma org miskin"  mami tu merujuk kepada salah sorang geng indon dia la...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 26-9-2019 02:07 PM
Dia mmg taste habis kt jantan bertatu ye..ex suami dulu pun penuh tatu satu badan

Baru ganas kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora1986 replied at 27-9-2019 01:30 PM
Tgk ni.. sesuka hati ngata malaysia

Huduhnye perangai si gary ni. Padan lah dgn anju tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tertengok live anju tadi ada org tanya psl ex wife gary matsalleh ke.. Anju kata ye.. Taste gary mix katanya.. Melayu totok x main la kata anju...  Anju kata lagi.. "so klu ko nak burukkan aku pun kat gary sbb ko nak kat gary.. Gary x nak lah kat ko yg kelentit hitam..melayu totok..n miskin mcm ko tu... Mcm ex wife gary yg miskin tu.. Taste gary pmpuan mix n kaya n bisness woman mcm aku" 0ewwwwwwww konfidennya ko ni anju....
1.  Klu mix pun perangai rempit sakai mcm org ulu x beradap ceruk mana ntah x guna lah anju oi...
2.  Ko kaya sgt ke anju?  Ex wife gary tu miskin ke?  Nampak mcm educated n profesional career woman je... Bukan mcm ko bisnesswoman cikai je...
3.  X yah konfiden sgt erk... Sapo lah yg kebuloq bf ko yg kepam.... Muka ala2 wak yg jual bakso kat paya jaras je aku tgk....
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:01 PM | Show all posts
Cpkay replied at 26-9-2019 01:55 PM
lepas clash zarina potong nama zarina plak
lepas tu tatoo nama lain
sampailah satu badan penuh..  ...

dia yang mencari orang yang salah pastu biarkan orang yang salah ada dalam hidup dia...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 27-9-2019 04:38 PM
pagi2 dah ig live dia ni
lps tu dia ckp nk repair eye lasher dia
siap cite psl susah nak amik wu ...

Memanjang live je dia ni.sehari brp kali live.dgn muka xmandi busuk nye.cakap nasihat beria.beria2 bbnu,mak budak mengia kn apa yg dia cakap.hujung2 kene cerca miskin dgn minah ni:
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 27-9-2019 05:26 PM
Rambut tu dah bape hari tak basuh, kejenya basuh muka promote tabita. Mesti org2 dlm rumah tu duk  ...

Dia ni kn cakap nak menang.paling menyampah peel dia yg tu.semua dia betul.bila org komen cakap tabita tu tak elok,naik jerawat lps stop siap tanya brp lama pakai.mcm nk menidakkan.bila kwn dia cakap br dia terkedu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-9-2019 07:52 PM
Tertengok live anju tadi ada org tanya psl ex wife gary matsalleh ke.. Anju kata ye.. Taste gary mix ...

Baru merasa kaya betina ni.tu asik live gebang yg dia banyak duit,kaya,independent bagai.lps tu siap mengutuk org miskin rumah sewa makan megi tido atas lantai.setakat jual spray cipet n review produk esok lusa org lupa jd miskin mcm dulu.ready la tudung labuh cerita sedih dia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 27-9-2019 10:22 AM
Rasa mcm stay oversea jea..

Yer. Nmpk mcm obesi bukan kt msia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list