Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28970
View
227
Reply

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-9-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 27-9-2019 07:21 PM
Baru ganas kot

Hahaha..takut n geli tgk org bertatu,apa lg nk tidoq sekatil..
But again for anju,preference masing2 kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodonya ko BI dek. Grammar level darjah 1 pun tak lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 27-9-2019 09:44 PM
Baru merasa kaya betina ni.tu asik live gebang yg dia banyak duit,kaya,independent bagai.lps tu si ...

Menghina org miskin... Konon gary dia tuh x hingin org miskin mcm korang katanya...  Tp masalah nya ada ke org miskin or kaya kebuloq kat gary pendek dia tu??  Hellooooo hang je perasan gary tu hot....!  Dah lah x hensem...  Indon plak tu....  Kaya???  Kaya jutawan rupiah je kot???  Dia punya perasan mcm bf dia tu kaya mcm all money in the world...  Euwwwww...... Org yg betol2 kaya x hingin lah org x beradap mcm betina murah mcm ko tu anju....  Lagi satu... Org2 yg ko panggil miskin tu lah yg dok support bisness murahan hang tu...  X de ke blog2 tlg up sikit minah ni bagi dia viral dikecam seluruh ummah.. Dgn tajuk ""BF AKU TAK HINGIN ORG MISKIN N KELINTIT HITAM MCM KORANG"-ZARINA"

tajuk lagu ni insyaAllah dia akan mendapat kecaman dari netizen.. Sampai merudum bisness dia...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 27-9-2019 02:25 PM
Tapiiii kayaaaaaa....

If i.. Pun nak... Huhuhu

hahaha.. bagus. jujur dan telus nyahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa indon ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Yindon ka??sesuweiiii
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
fixafix replied at 26-9-2019 01:55 PM
Ig ex-wife gary : victoria.freeman23.
Jauh bertiang meninggalkan anju di belakang

Ada iras luna maya
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
lps tu clash dgn ko dia potong nama tu. Apo yg nk dibanggakan ntah
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 08:51 AM | Show all posts
bukannonones replied at 26-9-2019 07:43 PM
Yessss... Ni nama pelakon yg aku terfikir2. Muka ingat, nama tk ingat. Mcm muka Razak Ahmad.

hahahaha kan tp I lupa I ada tgk dia dlm cte apa ntah lately ni, sengih dorang sama kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 08:51 AM | Show all posts
Suchi replied at 27-9-2019 07:25 AM
Betul muka dia lebih nampak kepada razak ahmad. Sengih yg sama, orang bali ke ye boipren dia nih

Pinoy kot sis
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 10:14 AM | Show all posts
hmmm taste bad boy dia ni..ex dud pun lebih kurang camni
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry cakap tatto ko buruk ye,dh alang2 nk bertatu bagai wat la yg cantik skit aq tngok atlet2 yg ada tatto nmpk mnarik
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia kat Msia sapa jaga sementara dia ni jualan .
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 05:14 PM | Show all posts
dia ni kenapa muka jd xelok
dulu kan muka dia kategori lawa la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
pumpkinpatch replied at 29-9-2019 04:34 PM
Anak dia kat Msia sapa jaga sementara dia ni jualan .

Nenek budak tu lah kott huhu
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 27-9-2019 12:00 PM
Jap habis bapak nya si gary la yg lawyer, bukan si gary ?

Mmg kena kencing la follower2 anju se ...

gary tu lawyer?? euwww tengok muka pun dah tahu tak macam lawyer sebab i bayangkan gary tu pakai suit masuk dalam court pun still tak kena dengan muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 10:25 AM | Show all posts
Bantalkuning replied at 29-9-2019 07:09 PM
gary tu lawyer?? euwww tengok muka pun dah tahu tak macam lawyer sebab i bayangkan gary tu pakai s ...

bapaknye yg lawyer. gary ni tak tau la keje apa
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 12:47 PM | Show all posts
zarina ni memang suka memaki orang, tak faham betul dengan follower dia, hadap sangat retis sendu macam zarina tu?.
perangai gitu pun masih disanjung.
ye ye jelah dah nikah..
sat lagi putus merempan satu donia..
kendian sarung telekung pulak, hadap simpati orang.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 03:19 PM | Show all posts
busuk tengok dua2 ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 27-9-2019 04:14 PM
Sapa yg tahan perangai dia n mulut puaka dia?xde adab bercakap.asik memaki je keje.dulu dgn cousin ...

Tote mancis api..???.. Mn si penjaga gol bolasepak ni tahu...but anyways..badan dia dah jadi gigantic.. Besar dan padu.. Dah tak lawa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list