Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5554
View
204
Reply

[EDISI LONDEH] Seller Perfume Handbag Watch Sneakers Penipu Konon PS Cardiff Tap

[Copy link]

Author: anticantiksquad    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-10-2019 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
anticantiksquad replied at 2-10-2019 06:41 AM
Hahahaha acik tetiba bukak jalan bagi org niaga ehh. Takdak masalah nk niaga gred pun, tapi jangan ...

Acik tak jual kalo setakat nak beli satu
Buang karan so jgn risau yach
Rega acik tak tercapai akal korang
Tapi korang sume mmg beli ratus2 la khennnz
Seller2 ni kalo buat sale gile2 pun dorang still untung 200-300% yach
So korang paham2 la berapa kos sebeno dorang dpt dari supplier mcm acik
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 08:57 AM | Show all posts
uishh lambat nye i dpt noti pasal benang ni.. btw thanks TT jemput ke majelis ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
anticantiksquad replied at 2-10-2019 06:54 AM
Tengku farah tu perasan gak sebab dia sebut lawatan ke factory gituh. Tapi memang nampak cantik la ...

Tengku farah mmg ngaku dia jual barang pelesu. Tapi harga dia mahal la dari customer expectations sbb sume replica version
Glampot byk replica version. Tapi sejenis perasan claim authentic bagai
Cheta regular customer dorang
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 09:06 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 1-10-2019 04:35 PM
Kat situ mmg la mahal sayang oiiiii
Rega acik je borong. Tapi online seller yg dok jual brand pat ...

sama je jual kt shopee tu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sis i mmg x beli la perfume kt online unless i kenal personally. Minta maaf ckp la, btknyg tipu, mcm kan kite x pernah pakai perfume yg derang nk temberang kite
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 09:23 AM | Show all posts
anticantiksquad replied at 1-10-2019 05:36 PM
Reverse jgn jejauh. Meh rapat sikit dah update ni

okey.. check in!
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
So far i beli handbag online alhamdulillah xpernah kene tipu dgn seller. Mmg ori. Mcm mane tau ori, sbb ade 1 beg, coach, tali putus sbb isi berat sgt then bawak repair kt butik coach, diorg terima utk repair tp dgn bayaran la. Xde pulak depa ckp beg x ori kene halau dari kedai bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 2-10-2019 09:06 AM
sama je jual kt shopee tu hehehe

Kat shopee tu dorang beriye ckp stock 1000 lah 8 juta lah, sebenonye simpan tak sampai 50 pack baju pun
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 2-10-2019 09:22 AM
Sis i mmg x beli la perfume kt online unless i kenal personally. Minta maaf ckp la, btknyg tipu, mcm ...

Haloooooo versace ke ferragamo yg chuols kasi kat acik tuari dah abis walhal baru dua tiga kali haku spray
Nak perfume baru plisssss
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 2-10-2019 09:53 AM
Haloooooo versace ke ferragamo yg chuols kasi kat acik tuari dah abis walhal baru dua tiga kali ha ...

Hahahhahahahahahahahah. Ko mandi eh, dah la besar tungau je versace tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 2-10-2019 09:51 AM
Kat shopee tu dorang beriye ckp stock 1000 lah 8 juta lah, sebenonye simpan tak sampai 50 pack baj ...

Hakak sll letak 10 je stok, lps tu ade yg pm tepi ckp, ala sepuluh je ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:37 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 2-10-2019 01:51 AM
Kat shopee tu dorang beriye ckp stock 1000 lah 8 juta lah, sebenonye simpan tak sampai 50 pack baj ...

tu la i pun perasan tiber like brg tu.. bila tgk balik terus update pic tu dah kene remove.. sama ada x laku or sold out
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 2-10-2019 10:37 AM
tu la i pun perasan tiber like brg tu.. bila tgk balik terus update pic tu dah kene remove.. sama  ...

Fefeling bisnes besau ada gudang simpan stok sangat
Padahal operate kat rumah jahhh
Stok simpan bawah katil bawah meja hahahaha
Tak caya pi tgk kat pos laju etc
Kalo dorang stok byk, takde makna nye dorang hangkut barang pegi kaunter nak hantar kat kastemer
Seller yg kencang, courier kampeni tu yg pegi rumah pegi ofis dorang ambik barang nak pos yach
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 11:19 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 2-10-2019 03:09 AM
Fefeling bisnes besau ada gudang simpan stok sangat
Padahal operate kat rumah jahhh
Stok simpan  ...

yg tu betul.. if u bisnes besar mmg you and set poslaju mai umah.. btw nasib ada shopee ni..senang nk cari brg murah...


Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 2-10-2019 10:01 AM
Hakak sll letak 10 je stok, lps tu ade yg pm tepi ckp, ala sepuluh je ke sis?

Hahahah chuols jujur
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
buat aduan kt ppim la
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 1-10-2019 11:27 PM
Laaaa nak tipu bakpo, dah mmg sah2 barang fake
Mmg ada dustbag, kotak, paperbag sume
Siap p ...

Acik kita x tau nk pm cmne, acik pm kita boleh? Hikssss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 2-10-2019 09:22 AM
Sis i mmg x beli la perfume kt online unless i kenal personally. Minta maaf ckp la, btknyg tipu, mcm ...

Tu la sis tak tau la kenapa ai p beli time tu. Kot dah melintas 2 3x depan wall. Ai biasa birthday dpt hadiah perfume jadi biasa mmg tak bernafsu nak beli perfume ni huhuhu.

Tapi sekali beli tiber kena hat tipu pulak. Mulanya malas nak kecoh, tapi bila whatsapp seller tu cara dia reply buat i geram. Then tgk kt fb pun beriya kemain cakap ori lah ape lah. Bila investigate lagi, jumpa dgn bekas seller dorang, baru dapat cite yg dorang ni besar rupanya. Sales sampai nk dekat 100k sorang. Macamana ai tau? Diorang ada share kat facebook dorang. Semua benda dia share
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lililen replied at 2-10-2019 09:35 AM
So far i beli handbag online alhamdulillah xpernah kene tipu dgn seller. Mmg ori. Mcm mane tau ori,  ...

Latest yang dorang share yang ai baca, dorang cakap jangan pergi tanya kat butik pasal beg dorang. Sebab katanya sales assistant butik biasanya BIAS kat beg yang beli dr PS ni. Menipu gile
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 2-10-2019 09:51 AM
Kat shopee tu dorang beriye ckp stock 1000 lah 8 juta lah, sebenonye simpan tak sampai 50 pack baj ...

Shopee yang tu biasanya seller dari china kan acik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100804s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list