Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
1494
View
52
Reply

Mary Kay Skinvigorate

[Copy link]

Author: sarah82    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 3-10-2019 09:02 AM
You BC MK ke sis? Nak tanya serum C tu boleh cause purging tak?

Ex bc dah. Boleh sebab my friend lepas dia pakai serum C tu, jerawat naik macam cendawan tumbuh selepas hujan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 3-10-2019 10:25 AM
wow bestnyaaa congrats to you sis. if you nak step up the game sis pakai hydrating toner 7 layer t ...

Kalau pakai Dear Klairs supple preparation facial toner tu sesuai tak buat 7 layer?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:33 PM | Show all posts
plasterhati replied at 3-10-2019 12:41 PM
Kalau pakai Dear Klairs supple preparation facial toner tu sesuai tak buat 7 layer?

ok je dear as long as kulit you bg positive results
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:35 PM | Show all posts
Miss.H replied at 3-10-2019 12:34 PM
Ex bc dah. Boleh sebab my friend lepas dia pakai serum C tu, jerawat naik macam cendawan tumbuh se ...

alamakkk iolss pun dulu dok kejar point dlm MK ni beli mcm2 last2 kelaut ade tu stok kt rumah dah nak dkt expired. serum c included yer. bazir sgt chuolssssss
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 3-10-2019 04:35 PM
alamakkk iolss pun dulu dok kejar point dlm MK ni beli mcm2 last2 kelaut ade tu stok kt rumah dah  ...

Buat clearance dekat jiran tetangga je beb. At least dapat la juga duit sikit walaupun x boleh cover
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 3-10-2019 04:35 PM
alamakkk iolss pun dulu dok kejar point dlm MK ni beli mcm2 last2 kelaut ade tu stok kt rumah dah  ...

Blh pm tak ape brg yg u ada kot nk tolak mur mur..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 3-10-2019 04:33 PM
ok je dear as long as kulit you bg positive results

Blh try ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 10:09 PM | Show all posts
I ada 1. Muka bersih lepas guna tapi risau nak guna hari-hari. Sekarang ni guna seminggu sekali atau 2x gitu jer. Or mungkin I yang risau lebih untuk dipakai hari-hari sebab kulit sensitif. Kawan I BC MK memang suruh guna setiap kali cuci muka.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkypetal replied at 3-10-2019 10:09 PM
I ada 1. Muka bersih lepas guna tapi risau nak guna hari-hari. Sekarang ni guna seminggu sekali atau ...

Hahaha.. Tgh cari kat shopee ada harga rm100 nak cuba ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 09:25 AM | Show all posts
MissLana replied at 3-10-2019 10:25 AM
wow bestnyaaa congrats to you sis. if you nak step up the game sis pakai hydrating toner 7 layer t ...

amende tuh..hydrate toner 7 layer steps ke..produk ker..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Update.. Sy dah beli dpt harga RM100

Screenshot_20191005_140605_com.shopee.my.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 09:04 AM | Show all posts
yuki812 replied at 4-10-2019 09:25 AM
amende tuh..hydrate toner 7 layer steps ke..produk ker..

Sorry yachhh iolss baru online sini huhu. 7 layers hydrating toner you tepek dab dab kt muka, either different brand or different cycle, means after cleansing muka tu kan you pakai toner kan 2 drops brand Hada Labo then tepek kt muka diikuti dgn toner yg lain, haa cmtu. But so far iols guna 3 toner je dah nmpk results
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-10-2019 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Update.. Dah hampir 2 cuci muka guna SkinV. Yg pasti perubahan ketara.. Blackheads yg ketegaq sgt nak keluar dulu dah keluar.. Dan garis kat kening sbb suka kerut kening tu dah makin kurang jelas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
6.042214s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list