Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3735
View
45
Reply

"Bila Kena Hentam Tak Serius, Mula Meroyan" - Arash Mohd Terkilan Sikap Artis Baru

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-10-2019 12:08 PM | Show all posts |Read mode
Sehingga ke hari ini, banyak artis-artis senior telah menegur segelintir pendatang baru dalam industri seni mengenai sikap mereka yang kurang bersungguh-sungguh mencari ilmu lakonan dan menjiwai watak.


Arash Mohd mendedahkan kebanyakkan bakat baru mempunyai jumlah pengikut yang tinggi di Instagram, namun sebenarnya ilmu seni mereka 'kosong', lapor Harian Metro yang memetik hantaran Facebook pelakon itu.




Foto: Instagram Arash




Dia juga menambah, apabila pendatang baru ini ditegur mereka mudah melenting, menunjukkan mereka sebenarnya tidak serius pada kerjaya lakonan.


Arash berpesan kepada pelakon baru untuk belajar menghayati watak yang diberikan dan jangan datang dengan ilmu yang kosong. Tidak kurang juga ada yang suka bermain telefon bimbit sewaktu dalam set penggambaran.




  



Disiplin dan maruah juga haruslah dititikberatkan terutamanya menjaga nama baik keluarga kerana kehidupan artis sentiasa menjadi perhatian masyarakat sekeliling.


Tegasnya, artis baru juga harus ingat akan jasa kru produksi yang banyak membantu mereka ketika penggambaran.

"Tanpa mereka, anda tidak kemana dalam industri seni ini."




  



Dia juga mengakui walaupun telah lama berkecimpung dalam dunia lakonan, masih banyak ilmu yang perlu dipelajari.


Buat semua artis baru, jangan berlagak! Cari ilmu lakonan dan banyakkan bertanya dengan artis senior serta hormati mereka. Kalau tidak, anda pasti susah untuk pergi jauh dalam industri seni. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:21 PM | Show all posts
pelakon muda..darah muda..
byk yg kayu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni berlakon best... nak2 time jd hero dulu.
bole tahan tasty
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes hh ke??
Elok jgk la bg nasihat sikit ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk dia berlakon masa dia muda2 dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 3-10-2019 01:44 PM
Kes hh ke??
Elok jgk la bg nasihat sikit ...

Hh tue sapa
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh boleh tahan ramai jua followers heols.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Abis mcm mana Janda bercerai suami curang pon diangkat jd heroin..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:25 PM | Show all posts
nama ponen2 jah nama kucing. yeyen lah, syawalina lah
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 3-10-2019 02:25 PM
nama ponen2 jah nama kucing. yeyen lah, syawalina lah

Shawalina nama member aku kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:30 PM | Show all posts
mamasaffiya replied at 3-10-2019 06:27 AM
Shawalina nama member aku kot

tapi kucing dia jantan kan chuols

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 3-10-2019 02:30 PM
tapi kucing dia jantan kan chuols


Ntah lah. Baca mcm yeyen.
Iols x follow IG dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:53 PM | Show all posts
talib gagap..
tapi arash berlakon best..
dari zaman hero sampai zaman watak bapak2
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:59 PM | Show all posts
arash ni paling best berlakon dengan aida aris
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 3-10-2019 01:59 PM
Hh tue sapa

Hanisahhani
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju mmg setuju tp Abe Arash pun berlakon watak sama je. Dato. tan sri, papa daddy. Tak menyengat deh.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols sukq dia sgt
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pumpkinpatch replied at 3-10-2019 03:20 PM
Setuju mmg setuju tp Abe Arash pun berlakon watak sama je. Dato. tan sri, papa daddy. Tak menyengat  ...

Abis takkan nak jadi student kolej? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 03:46 PM | Show all posts
arash jd bengong dlm citer seputeh qaseh ramadhan

ade ipa pok2 geram betul aku

arash lak kayu(lurus) jer jadi laki

eja dgn bulu mata palsu trending masa tu

tp citer mmg best
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 04:04 PM | Show all posts
pumpkinpatch replied at 3-10-2019 03:20 PM
Setuju mmg setuju tp Abe Arash pun berlakon watak sama je. Dato. tan sri, papa daddy. Tak menyengat  ...

sebab umur dia dah banyak kot. nak bg hero2 gadis dah tak sesuwaiiiii la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112080s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list