Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
599
View
5
Reply

nak tanya

[Copy link]

Author: urikaa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-10-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
korang semua nak tanya sikit. saya ada mintak saleman buat loan kereta pkai guarantor .saya masih lagi test lesen. lepas tuu bank call interview sikit dan esok tahu loan dah lulus. masa nak pergi sain agreement bank call mintak bawak sekali lesen. saya ni tak ada lesen sebab itu mintak guarantor mak saya. tapi loan lulus ni tak guna guarantor. so ada suggestion tak. ?pening saya tak tahu dh nk buat apa. .
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:57 PM | Show all posts
Beli kereta penama pertama takde lesen takpe.. asalkan guarantor ada lesen.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
BlueRose99 replied at 3-10-2019 02:57 PM
Beli kereta penama pertama takde lesen takpe.. asalkan guarantor ada lesen.

loan lulus tanpa guarantor. . .atas nama saya full. . .ituu yang saya pening tuu. .
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 10:25 AM | Show all posts
beli kereta tak perlu ada lesen, bawa kereta baru perlu lesen
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 10:26 AM | Show all posts
dulu sy beli kereta pakai lesen L je
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 12:37 PM | Show all posts
loan dah lulus pening apa lagi..bayar jek la lepas ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078370s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list