Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
3110
View
28
Reply

[NGERI] Tragedi Pembunuhan Wynekoop Mansion

[Copy link]

Author: cahayahidupku       Show all posts   Read mode

Post time 5-10-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes ni hampir2 sama dgn kes 30 tahun kemdn.. Mak mentua upah org bunuh menantu tgh mengandung sbb cemburu dgn anak lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi meols baca blog omputeh2 depa cakap she mmg sayang anak yg ni, sebabkan agama larang cerai so dia bunuh menantu tu. Xde cakap pun pasal sumbang mahram.
Dan dia belikan insuran utk menantu dia. Tapi pewarisnya anak dia yg tu.

Anak dia kan mmg ramai gf,  masa kena tangkap tu anak dia tgh diulit ntah pempuan ntah sapa2 kat rumah pmpuan lain. mustahil sbb menantu tu buat dia cmburu. Kalau dia bunuh pon sbb sumbang mahram anak dia ngesek merata dgn ramai pmpuan.
Dia mengaku ada 50 gf sbb tu rheta tu depressed.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 5-10-2019 03:46 PM
Tapi meols baca blog omputeh2 depa cakap she mmg sayang anak yg ni, sebabkan agama larang cerai so d ...

Tq for another version of this story.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah agam tu mmg nampak creepy, siap ada bilik bedah dan ada penyewa juga
Menantu dia lawa
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 5-10-2019 03:37 AM
mata akak xboleh tidur gara2 salah telan ubat.. jamu kopek vokuru

kak, hang ni x abih-abih ngn sis vokuro tu....dia pi mana? lama x nampak....
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 09:18 AM | Show all posts
cahayahidupku replied at 5-10-2019 01:03 PM
Tq tlong tepekkn. TT x dan nk tepek smlm wlupun dh ade pic ni. Hihi.

welcome2..sebab nak tau sangat, terus google gambar lepas baca..hihi

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:17 AM | Show all posts
adakah pembunuhan bermotifkan duit insuran?hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 09:58 AM | Show all posts
joy_ah replied at 5-10-2019 03:46 PM
Tapi meols baca blog omputeh2 depa cakap she mmg sayang anak yg ni, sebabkan agama larang cerai so d ...

bunuhlah anak yg gatai tu g bunuh menantu buat apa
pelik pelik lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 10:53 AM | Show all posts
complicated nyaa
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075719s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list