Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1395
View
29
Reply

"Takkan Berlakon Dengan Erra Pun Jadi Isu?" - Shahir

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-10-2019 11:30 AM | Show all posts |Read mode
"Takkan berlakon bersama pun jadi isu?"


Kredit foto: IG strumhit




Shahir Zawawi menegaskan, dia dan Erra Fazira tiada masalah bekerjasama untuk menjayakan video muzik single terbaru bekas kekasihnya itu.

"Tidak salah saya memberikan sokongan kerana kami berada dalam bidang yang sama," katanya kepada Berita Harian.


Juara Akademi Fantasia musim kelapan itu bagaimanapun akui dia agak keberatan pada mulanya.

"Erra menghubungi saya pada 4 September lalu dan menyuarakan hasrat mengundang saya tampil saya dalam video muzik terbarunya. Saya tidak terus memberikan kata persetujuan kerana hati masih berbelah bahagi," ujarnya.




Kredit foto: IG strumhit






Aik, berat sebab takut cinta bertaut kembali ke?

"Saya belum bersedia, malah tidak selesa beraksi depan kamera kerana pertambahan berat badan. Bimbang juga jika kemunculan saya itu hanya merosakkan video muzik terbabit," begitu penjelasan Shahir.


Bagaimanapun, Shahir akhirnya bersetuju juga membuat kemunculan selepas puas diyakinkan Erra.


Masa seminggu yang diberi untuk membuat persediaan digunakan sebaik mungkin bagi menurunkan sedikit berat badannya sebelum ke lokasi penggambaran.


Difahamkan video muzik itu di bawah arahan Hafiz Hamidun.




  


"Sepanjang seminggu itu, saya banyak bersenam, selain menjaga diet supaya tampil selesa pada hari penggambaran," katanya.


Suka tengok Erra yang cool dengan bekas kekasih. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Marketing strategy..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mek erra ni mmg something la.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde isu pun tp ko retis dedua lak antra yg popular  mmg la akn jd sensasi...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:04 PM | Show all posts
bersenam seminggu jah...
bersenam la hari2
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:16 PM | Show all posts
tu la keje gigi besi...x abes2 naik badan dr dulu, sejak bila ko kurus pun

bodoh sgt si ratu ni dok hadap
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah hapela ada kat sahir ni yang buat era hadap sangat ek.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:45 PM | Show all posts
Ok aku cuma nak tanya gambor dalam sampan tu kat mana.. lawo giler dowh macam kat luar negara.. aku nak go situ
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:47 PM | Show all posts
rumah ni kat mana? sapa tahu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai lagi hero2 malaya yg ada..yg itu jgk di cari..dlm hati masih ada taman agaknya{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni boleh buat lagu duet dengan Ratu pulak k!
Suara kau pun sedap kan!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:12 PM | Show all posts
Cantik kan rumah & kawasan tu. Aku pun nak tahu kat mana. Style rumah macam kat suburban America gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Gomea at 14-10-2019 02:05 PM
nazzse replied at 14-10-2019 12:47 PM
rumah ni kat mana? sapa tahu


A-park pulau meranti puchong
@buragazz
@gerbera.memopad
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:19 PM | Show all posts
Gomea replied at 14-10-2019 02:01 PM
A-park pulau meranti puchong
@buragazz
@gerbera.memopad

Ooo, dalam negara ya. Cantik sangat.

Thank you Gomea
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:37 PM | Show all posts
mkin lama makin so 'sister & lil brother' dua org ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Shahir...hutang Ain 80k lebih tu bayau weh....dia nak guna laaa hawau....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:50 PM | Show all posts
tolonglah jaga penampilan ..... semakin kepam everytime keluar dr kuburan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 14-10-2019 06:01 AM
A-park pulau meranti puchong
@buragazz
@gerbera.memopad

La ye ke..dekat sangat dengan rumah..tak pernah tahu..

Tq uols
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:51 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 14-10-2019 02:39 PM
Shahir...hutang Ain 80k lebih tu bayau weh....dia nak guna laaa hawau....

Ni cerita apa pulak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Relax lah shahir.. Mulut org Biar ke lantak... Even klu ko bkn artis pon, ko buat. Mende lain sikit, org ttp mengata..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111341s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list