Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11345
View
97
Reply

"Anak Kritikal! Tapi Sibuk Berkaraoke, Sibuk Nak Kurus!" - Abby Abadi Kena Maki

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-10-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 15-10-2019 02:12 PM
Sampai ke sudah x nak komen anak sheols dr perkahwinan sebelum dgn Norman ye?  Sbb tu sheols hijrah  ...

Oh dia ada anak sebelum kawin dgn norman ke? Tak pernah tahu pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 15-10-2019 02:08 PM
jauhnye berjalan..knp smpi ke lumut..pd iols, jauh la dgn diri die pun tgh fragile..

Harus la sheols justify nnt tempat isteri di sisi suami...dr kesian terus lantak kau la yebbi....
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
pilot replied at 15-10-2019 01:56 PM
kan....perasan jugak...dah tau anak masih dalam kritikal dok jela rumah lgpun baru operate je apa  ...

Sibuj mintak doa netizen la bagai...bile org nasihat meroyan plak. Baik mereput je la die nig
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas replied at 15-10-2019 03:05 PM
Harus la sheols justify nnt tempat isteri di sisi suami...dr kesian terus lantak kau la yebbi....

iols zass ke ig die..bru sgt tu die discharge dr hospital dan ke lumut..seram pulak i..wpun bkn mode pantang org dulu2..tp abby ni kan baru sesgt operate..mcmne pun bdn kene rest jugak kan..

laki die xbole bergerak tanpa die ke mcmne ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen nak tengok yebi merintih meratap bucu katil hospital gitewww...hahahh...sibuk betul dgn hidup org lain...berpantang ke idok lantaklah..yebi ibu kepada berapa anak dah ...pepandai dialah..yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:19 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 15-10-2019 02:12 PM
Sampai ke sudah x nak komen anak sheols dr perkahwinan sebelum dgn Norman ye?  Sbb tu sheols hijrah  ...

Hah? Ada anak sebelum kawen dengan Norman?
Anak dengan siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga baby danial membesar dgn sihat walafiat..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia sejenis keras kepala mungkin..ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:28 PM | Show all posts
armin replied at 15-10-2019 01:52 PM
Dia tak pantang ke? Ke dah habis pantang sampai berjalan ke lumut tu?

Memant betul pun anak s ...

kalau anak sakit gitu nak tggalkan hosp pon risau..kalau boleh nak berumahtgga kat nicu..tanak judge,tp mcm tu la nmpknye die..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:38 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 15-10-2019 02:12 PM
Sampai ke sudah x nak komen anak sheols dr perkahwinan sebelum dgn Norman ye?  Sbb tu sheols hijrah  ...




Ehh ade anak ke chuols sblm normann??? iols tau mmg dia janda sblm kawen norman tp xtau pulekss ade anakk...seyessss
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:46 PM | Show all posts
anishmn replied at 15-10-2019 03:38 PM
Ehh ade anak ke chuols sblm normann??? iols tau mmg dia janda sblm kawen norman tp xtau pule ...

Hah? Sheols janda ker sebelum kawin Norman? Motif iols tak tau. Jadi laki sekarang ni yang ke4 la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 03:46 PM | Show all posts
Sheols cantik masa zaman bercinta dengan Juporn.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
aku pun kene camni dulu..masa aku bersalinkan anak 2nd, aku memang xdapat tengok dia..lepas je lahir, doktor2 terus ambil baby aku tu..laki aku pun xdapat tengok..pastu nurse2 kat labour room bagitau anak aku kene masuk nicu sebab lemas & dah berak masa kat dalam perut aku..dalam hati ni hanya Allah je yang tau..nak pegi tengok, nicu boleh masuk hanya pada waktu melawat..malam tu aku tidur kat ward..aku memang xboleh tidur..sebab aku rasa susah hati sangat..malam tu sister bertugas ronda ward..ambik tekanan darah & macam2 lagi..boleh ke dia ckp " awak jangan gembira sangat..anak awak tengah kritikal".. aku masa tu memang sedih sangat..orang xtau pe perasaan aku
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat artis2 Malaysia Dan Artis Melayu....lagu2 Melayu pun Tak minat...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 15-10-2019 02:12 PM
Sampai ke sudah x nak komen anak sheols dr perkahwinan sebelum dgn Norman ye?  Sbb tu sheols hijrah  ...

Serious ke Abby ada anak masa kawen no 1 tu?umur berapa dah
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
CahayaNeon replied at 15-10-2019 04:20 PM
aku pun kene camni dulu..masa aku bersalinkan anak 2nd, aku memang xdapat tengok dia..lepas je lahir ...

bodoh nya sister bertugas ronda ward tu. Boleh pulak ckp mcm tu. Kalau aku kena, nak je aku lempang sister tu. So anak u mcm mana masatu? Dah ok?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 04:53 PM | Show all posts
chinta89 replied at 15-10-2019 01:48 PM
hidup dia biarlah..

takkan org yg dah berubah kena ZUHUD segala benda waima ade ig pun tak leh? d ...

I second you!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 04:55 PM | Show all posts
suiskipas replied at 15-10-2019 01:46 PM
Aku pon rengsa tgk die...hr tu yg die ikut laki g lumut....pastu doc hosp call anak die terpaksa up  ...

i pun rasa benda yang sama.. tapi dok baca dlm fb semua cakap yang baik2, so i just brush off that feeling.. takut jadi dengki ka apa.. tp.. dok pikiaq, anak kat NICU, tapi balik lumut, mebi nak berpantang.. but, bukan kena standby ke sbb nk tggal susu lagi, or incase sumthing bad happen.. kalau rumah mentua/mak kat situ, laki tu amek ja la depa pi tolong jaga kat kl..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah jadi perempuan. Apa pun tak boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 15-10-2019 01:34 PM
tp perlu ke ek nak tunjuk segala..
artis yg real berhijrah takde rupa gini


group whatsapp pun org tak hadap setakat nak tgk muka2 anak ko, aku rasa semak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102841s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list