Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
9790
View
72
Reply

"Dulu Benci Sangat Kan? Sekarang, Hambik!" - Almy Nadia Kenapa Tu?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-10-2019 06:06 PM | Show all posts |Read mode
"Dulu, masa zaman bercinta dia paling tak suka dan paling benci teman wanita dia asyik berkepit atau call 24 jam."


Lain macam je bunyi status Datin Almy Nadia. Kenapa tu?




Kredit foto: IG




Dalam kemas kini terbaru di Instagramnya, Almy berkongsi momen suaminya, Datuk Fizz Fairuz yang melayan gelagat anak-anak.


Menerusi postingnya itu, Almy mendedahkan perubahan ketara suaminya ketika zaman bercinta dan apabila sudah ada anak-anak.


Kalau dulu langsung tidak mahu berkepit, kini terpaksa layan anak-anak yang langsung tidak boleh berenggang!




  


"Sekarang anak kedua dia ni suka sangat berkepit dengan dia 24 jam. Tidur berkepit, pergi bilik air ikut, makan ikut. Mana saja mesti ada dengan papa dia.

"adan muka. Tak suka sangat kan dulu. Sekarang, hambikkkklkk," tulisnya.




  



Ramai peminat dan pengikut terhibur dengan perkongsian Almy itu dan mendoakan agar keluarga mereka bahagia selalu.


Apa perubahan ketara suami atau isteri anda sebelum dan selepas berkahwin? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
3 anak berebut 2 kaki. Hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha... Semoga bahagia. I faham klu anak2 mcm ni kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas kawin nampak la si pis pairus ni lebih kepada family. Takde dengar scandal
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke semua bapak cmtu..berantakan laa cmne pn anak2 depan dia..tp dia leh tenang je main game or tgk tv
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
OK le tu berkepit dengan anak. Jangan bkeput dengan betina lain. Ko jugak susah karang
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangbot replied at 15-10-2019 07:23 PM
OK le tu berkepit dengan anak. Jangan bkeput dengan betina lain. Ko jugak susah karang

Khennnn,.......
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel jah y kecik tuh pukul2 kakak diaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
yg kecik tu comel.. dengan rambutnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak semua gigirl memang la manja dgn bapak.. Huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
tu kalau berak sembelit, mau runtuh pintu anak ketuk kt luar
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn percayalah puji pujian dlm ig ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga bahagia hingga ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 09:54 PM | Show all posts
So, perlu ke semua orang tau pasal ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 my brother pun sma... melekat kat he je..  
Kiut je bila anak2 rapat dgn ayah
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kenapa nak samakan anak dgn gf? Anak dh tentu darah daging..nak berkepit 24 nak lari mana pun... gf kalau dok melekat n nak bergayut 24jam ko ingat org laki suke ke? Ke almy dulu cam tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 10:09 PM | Show all posts
jangan tayang sangat datin,
kut ada yang memerhati..

(aku ulang ayat sapa tah)
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu tok pis xsuka datin melekat jln pegang tgn la. Mesti smpi skang tokpis masih camtu. Jln jauh2. Klu outstation xde nk call2 bini
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 15-10-2019 06:40 PM
Bukan ke semua bapak cmtu..berantakan laa cmne pn anak2 depan dia..tp dia leh tenang je main game or ...

Ni iolls setuju. Macam nak terbalik rumah baru dia macam ha apa jadi. Yang sebelum tu tenang nye ko main game eh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguih pizpus ni rajin melayan ank2 dia
Setgh bapak hidup bertuhan kan phone.
Phone berjahat kt tgn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129127s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list