Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
933
View
7
Reply

"Kan Dah Kecik Hati" - Intan Najuwa Kata Tunang Tak Kisah, Tapi Rupanya Dah Sentap?

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-10-2019 04:51 PM | Show all posts |Read mode


Umum mengetahui bahawa banyak betul kontroversi yang menyelubungi pelakon Intan Najuwa sejak dia sudah bertunang. Dari khabar angin dia hanya mahukan wang daripada tunangnya sehinggalah adegan terlampau mesra di antara dia dan Idris Khan serta Zul Ariffin.



Kredit foto: Instagram



Walau bagaimanapun, Intan sendiri telah tampil dan menepis khabar angin buruk itu. Katanya, dia bukanlah murah sehingga sanggup membiarkan lelaki lain memegangnya sesuka hati dan semua itu hanyalah lakonan sahaja.


Tetapi lain pula ceritanya apabila ada yang mengatakan bahawa tunang pelakon wanita nampaknya terasa hati dengan adegan mesranya.



Kredit foto: Blog



Menurut Insta Story yang dimuat naik oleh Fazrul Anwar, dia meluahkan rasa kecewanya yang dipercayai kerana tunangnya dilihat tidak menghormati dirinya sebagai tunang.


Malah, lelaki itu turut mengatakan cinta tanpa rasa hormat akan bertahan sekejap sahaja, menerusi Insta Story itu.



Macam mana ni? Intan Najuwa kata okay tapi tunangnya macam marah? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 04:55 PM | Show all posts
benang dah exist cik kak...

https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1178136
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana tak kecik ati. Pegang time blakon blh sabar lg tp yg ni behind the scenes main angkat2 lagi..mau tak sentap sikit sebanyak
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 05:26 PM | Show all posts
x lama ni...  harga ikan masih...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah cakap...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:35 PM | Show all posts
murah nye betina nih

bleh pegang free2 jer
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah gedik dan x pandai menjaga maruah diri sebagai wanita
Ni lah hasilnya
Sapa sapa pon boleh pegang,dukung,lambung dan sebagainya
Hormati diri sendiri sebelum minta orang hormati kita
Kena taw sempadan pergaulan
Bukan main lantak je
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
laki kinah bila nk sentap? atau mmg tk kisah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100557s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list