Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7436
View
145
Reply

Zul Huzaimy Juara All Stars Buka Panggung

[Copy link]

Author: pro-goals    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-10-2019 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

Pelakon dan pengarah, Zul Huzaimy Marzuki muncul juara program All Stars Buka Panggung 2019 sekali gus berjaya membawa pulang hadiah wang tunai RM50,000 dan trofi.

Tempat kedua pula menjadi milik Noorkhiriah yang berjaya membawa pulang wang tunai RM25,000 berserta trofi.

Pemenang tempat ketiga diraih Datuk Aaron Aziz dan berjaya membawa pulang wang tunai RM10,000 berserta trofi.

Sementara itu, Rita Rudaini pula menduduki tempat keempat dan membawa pulang hadiah wang tunai RM5,000 berserta trofi.


Pentas final All Stars Buka Panggung berlangsung dengan meriah di Royal Theatre, Shah Alam, malam tadi.

All Stars Buka Panggung adalah sebuah program sketsa spontan bertemakan Katakan Tidak Pada Skrip yang menguji kemampuan pelakon tanah air mempersembahkan lakonan secara improvisasi tanpa menggunakan skrip.

Dalam masa sama, rancangan itu turut memperlihatkan bakat pelakon dalam bidang nyanyian di mana mereka perlu menyanyikan lagu yang dipilih pihak produksi.

Persembahan peserta 100 peratus ditentukan secara undian atas talian penonton.

Pentas final itu turut dimeriahkan dengan kemunculan artis undangan iaitu Ebby Yus, Ropie dan Ali Puteh.

Penyanyi Mas Idayu, Juzztin dan Nabila Razali pula tampil sebagai artis undangan membuat persembahan.


Penerima sumbangan pada pentas final ialah pelakon veteran Hamid Gurkha.

All Stars Buka Panggung dihoskan Ajak dan Shahrul Shiro serta diserikan dengan Seri Dewi Panggung, Erra Fazira dan ia disiarkan secara langsung menerusi saluran Astro Warna .
Clipboard.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah si zulhuzaimi tu menang... Kalau Aaron menang mcm x sesuai.. Si Noor khiriah tu pon aku rasa exaggerate Sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 03:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada pun thread psl final all stars buka panggung ni
Meols br je menghabiskan marathon dr episode 3 smpi final hr ni
Overall nya pndpt meols
Pelakon2 otai yg versatile
Yg pnh bwk pelbagai watak
Berjaya bg lakonan yg memberangsangkan sgh pun kdg tersasar jgk dr segi tajuk dan watak

Yes...tajuk dan wtk hny tau right at the moment dorg di pintu sblm masuk set
But still I believe dorg dh dimaklumkan akn konsep pertandingan ni
Still...ramai yg mcm xphm
Blur2. ..out of context scene n character
Yg newbie2 mcm ruhainis dgn mona allen tu xyh ckp lh
Ni yg dh lm berlakon plus award winning lg
Pun hauk  (cth: Diana Daniel )

Peringkat final should be rosyam instead of aron aziz yg blur dgn watak dan scene
Tp ye lh dh rezeki heols dpt no 3

Khiriah no 2 dan rita no 4
Performance dorg mlm ni kdg on kdg off jgk
Khiriah mcm suka guna prop tp terlebih2 sgt smpi jd drag scene tu
Guna buih dgn mimick gaya ropi too much
Lain dr tu she's good
Rita xhbs2 menggedik yg related dgn ex nya
So cheap
Tp sheols berjaya hidupkan scene dgn bantuan pelakon undangan

Juara zul huzaimy sgt cemerlang
Die bg lbh dr yg diperlukan
Xsangka die pandai main mcm2 alat muzik
Die nyanyi pun bgs
So...mmg selayaknya zul menang

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw spt yg meols jangka dukun yg disebut2 join xde smpi episode 5 sblm semi final
Mana xnya yg bg komen aka juri adlh sang ratu
It could be awkward
Ckp lh professional ape sekali pun
It's not going to work out


Maybe after many2 years br lh ok kot



Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh tahniah. Lama eh dia tak keluar tv.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 20-10-2019 03:25 AM
Ada pun thread psl final all stars buka panggung ni
Meols br je menghabiskan marathon dr episode 3 ...

Detail sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 20-10-2019 06:11 AM
Detail sungguh.

Xlh. Tu basic ttg pertandingan ni je
Klu I bg detail I kupas ttg sorg2 pny performance


Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa dia alumni Aswara
Mcm pernah baca dl dia buat kajian pasal wayang kulit
So alat muzik utk persembahan wayang kulit semua tu pun dia boleh main
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 20-10-2019 07:09 AM
Xlh. Tu basic ttg pertandingan ni je
Klu I bg detail I kupas ttg sorg2 pny performance

Tu basic? 5 org kot ang komen..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 20-10-2019 03:25 AM
Ada pun thread psl final all stars buka panggung ni
Meols br je menghabiskan marathon dr episode 3 ...

Yes. Zul mmg layak menang. Watak spontan dia hidup. Mmg bakat semulajadi. Campaklah apa pun heol boleh buat jd menarik. Khiriah yg kita tgk terer blakon pun nmpk x pndai blend watak jd menarik. Aron aziz sguh turn off. Nmpk sgt heol stress nk buat the best smpai hilang arah n kosong. Rita? X abis watak mgedik, mengilai n menjerit. Bingitttt!!!!. Lawak psl ex sheol so yesterdecade. Move on la rita. Kak rara pun pnh jugak sebut psl jat ex laki sheol tp bukan ulang tayang mcm hang. I x phm betul rita boleh masuk final dgn watak yg sama n basi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 20-10-2019 07:11 AM
Tu basic? 5 org kot ang komen..

Ada 5 mgu bertanding sblm final
Setiap mgu 4 org star
So total 20 org peserta

Nk je komen setiap sorg ni
Gerammmm je tgk sengsorg pny performance
Dpd 20 ni...6 org je kot yg btl2 memberi

Pertandingan ni jgk secara x langsung adlh benchmark kualiti lakonan pelakon malaysia
Overall tu lh...mediocre sgt2

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 20-10-2019 07:21 AM
Ada 5 mgu bertanding sblm final
Setiap mgu 4 org star
So total 20 org peserta

Tak tgk.. Baru sedar ada pertandingan bila baca thread ni.. Kat astro?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 20-10-2019 03:25 AM
Ada pun thread psl final all stars buka panggung ni
Meols br je menghabiskan marathon dr episode 3 ...

Dedulu suka tgk dia main ukulele..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 20-10-2019 07:21 AM
Ada 5 mgu bertanding sblm final
Setiap mgu 4 org star
So total 20 org peserta


What say you psl sh sakinah punya performance itu hari?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Anyway why bila dewi seri panggung keluar..audiance mcm x bape nk melayan ek?ke iols je yg rasa cmtu..bila dia bercakap tu cm sunyi sket dewan and cm akward gile suasana tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Zul mmg guna segala ilmu lah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
A deserved winner.....tahniah....

AA does not even deserve to be in the final...sorry.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tk pernah tgk pun....tp zul lakonan mg mantap..i suka je tgk dia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 20-10-2019 07:40 AM
Anyway why bila dewi seri panggung keluar..audiance mcm x bape nk melayan ek?ke iols je yg rasa cmtu ...

Dewi seri panggung xde aura. nk tgk gak sheol camna kalu dpt watak inpromtu. Boleh mberi ke idak
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh laa Zul pulangkan balik duit kat Tok Parit Kamben....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094772s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list