Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1801
View
85
Reply

[Pelbagai] Lets TALK nonton...

[Copy link]

Author: seribulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-10-2019 12:07 PM | Show all posts |Read mode
Edited by seribulan at 20-10-2019 04:27 PM

Apa-apa yang menjentik minda tontonan muvi, tv, online dsb...

Malam tadi nonton MALEFICENT Mistress of Evil...

Bermain di minda apa yang jadi kat abang Queen of Ulstead ke hapa tu...sah ada sequel ke 3 nanti

@Saras_vathi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh seminggu lagu filem ni terngiang2 ditelinga. Anak2 nonton
Tiap ari ada siar di channel mickey.. MOANA
A1u5dHAxTzL._RI_.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-10-2019 06:52 PM | Show all posts
The Voice without Adam...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Fox dengan my mum tengah layan Empress Ki and Doctor Room masa ni. Dah 3 drama pasal doktor (termasuk Doctor Room ni) kami nonton. Just different type of doctors la. Bagus juga sebab baru tahu jenis penyakit yang kita tak pernah dengar and pasal how your work environment can cause serious illness.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 10:42 PM | Show all posts
Aku baru lepas marathon 12 episode layan anime ni,
˷Υȥ Kanata no Astra.


Why aku layan? sebab dia mengajar cara minda kita berfungsi di keadaan tertekan dengan situasi sekeliling, bersediakah kita? mampukah kita?
Btw plot twist dia boleh tahan. hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by alex0991 at 21-10-2019 12:21 AM

Baru tonton filem korea Socialphobia. Pasal cyber bully. Ughhhh. Cyber bully berlaku setiap hari. Tak kira tempat dan boleh jadi pd sesiape. Kita semua  boleh jadi mangsa dan pembuli jugak. Sama ade secara kita sedar atau tidak. Disebalik username tu semua...kita boleh jd sesiape je. Menghentam, memfitnah, mengugut. Kalau ade geng ramai lagilah menjadi2.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok Mother's Touch: Korean side Dishes. Tengah terfikir kat mana nak dapat buku nya? Kalau dapat boleh faham ke sebab tulisan hangul. Jenuh nak transalate.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:18 AM | Show all posts
ai tengok short dokumentari psl Peter the Wild Boy, a feral child who was found in the forest of Hanover, Germany in the 18th century.
Princess Caroline of UK ambik dia jadi anak angkat dan diajar mcm mana bercakap, berjalan mcm biasa. Wpun Peter gagal bercakap tp sgt minat dgn subjek muzik. Dia cuma tahu bercakap pd usia 70an, tu pun sebut nama sendiri 'Peter'. Ai ingat kisah hidupnya penuh kesedihan tp org sekeliling menyayangi dan melayan dia mcm normal (kecuali pakai collar yg bertulis nama dan alamat kat leher).



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 09:57 AM | Show all posts
Baru lps marathon Derry Girls season 1 and 2. Mmg kelakar la cerita tu.background cita 1990s in Ireland about a group of teenagers. Cerita ni sempoi dan tak complicated. Tak sabar nak tunggu season 3 next year.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-10-2019 10:29 AM | Show all posts
Nonton GV...wah org Teluk Intan Wann , Naqiu dan Hardy Mirza...Go go...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:23 PM | Show all posts
Edited by lalalxlx at 21-10-2019 01:24 PM

Suka layan siri komedi Young Sheldon pasal sorang budak genius yg obses dengan teori sains. Ada pro and con terlebih pandai tapi ada masalah komunikasi mcm orang normal hahaha..



sambil bergelak sambil tambah ilmu pengetahuan..banyak juga belajar term sains daripada siri ni..


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kite pun baru semalam layan filem kak Angie ni.. memang meletops.. 10 bintang I bagi.. memang konfem de Maleficent 3.. xtahu pe jadi pd abg Queen tu, n xkan la Queen tu selamanyer jd Kambing??? Hehehehe...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:53 PM | Show all posts
Meols semalam layan 2 movie.

Pertama Aladdin. x jemu tgk.
aladdin-movie-banner-disney.jpg



movie ke 2; Aitraaz

Aitraaz.jpg

tak jemu tgk lakonan Kareena Kapoor yg watak baikkkkk je as wife kepada Akshay Kumar; dan Priyanka Chopra yg very menggoda dlm nih.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 02:01 PM | Show all posts
baru ja binge watch season 10 modern family kat netflix.. santai2  masa weekend ni.. malas nk tgk cerita yang kena pikiaq banyak...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas layan citer ni semalam. Kelakar tapi deep. X nyesal tengok


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang (3 hari berturut2) layan youtube channel Classic Masala Hut pasal resipi masakan India... dengan sempena kedatangan deepavali yg bakal menjelma, saya nak cuba buat masakan Mushroom Biryani... senang je bahan2... mula2 saje search resipi Crab Masala (cadang nak buat ahad nih jugak)... tibah tgk resipi2 yg lain menarik semua... so meolls subscribe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
maxresdefault.jpg

Layan drama ni skrg, best sbb ttg kasi syg sorg pakcik pd anak buah snggup hadap apa sja.... pling sedih bila mak bdk ti sndiri snggup cari balik ipar dia aka pkcik bdak tu sbb nk tuntut insurans dan duit pampasan bagai.... realiti zmn skrg ... huhuhu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Layan the walking dead season 10
Penuh debaran dan creepy utk new season ni



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru habis layan series Mindhunter dengan Dead to Me kat Netflix. Both bestt...

Sekarang rasa nak layan cerita ceria2 tak stress. Kena tengok kartun la kot

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:35 AM | Show all posts
layan 911 season 3, suka giler dgn angela bassett, seksi & hot betul!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105280s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list