Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3434
View
60
Reply


'Typical Loser!' - Geram Direjek Gadis Malaysia, Lelaki Singapura Tayang Akaun Bank Berjuta

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-10-2019 11:12 AM | Show all posts |Read mode
Seorang warga Malaysia baru-baru ini berkongsi pengalaman pahitnya ketika menggunakan aplikasi Facebook Dating.


Menurutnya, beliau telah berkenalan dengan seorang lelaki warganegara Singapura, baru-baru ni dan lelaki itu tidak dapat menerima kenyataan bahawa beliau menolaknya dengan cara halus.




Kredit foto: Carian Google / WOB



Memberitahu laman World of Buzz, wanita yang tidak mahu dikenali itu berkata, pada mulanya mereka bertukar-tukar nombor dan lelaki itu menghubunginya melalui WhatsApp bertanyakan banyak soalan yang dijawabnya dengan baik.



Bagaimanapun, lelaki itu kemudiannya semakin berani dan bertanyakan soalan yang terlalu peribadi padahal mereka baru berkenalan sehingga dia mengabaikan mesej lelaki itu.




Kredit foto: WOB



Kredit foto: WOB

Kredit foto: WOB




Menyedari diabaikan, lelaki itu kemudiannya menyedari bahawa wanita itu tidak mahu mengambil langkah terlalu cepat. Bagaimanapun, selepas 'cintanya ditolak', lelaki itu mula mengeluarkan kata-kata aggresif.


'Kamu tidak pandai menjadi kekasih yang baik, tak guna. Tipikal rakyat Malaysia.

'Kamu tidak ada apa-apa yang istemewa, jangan terlalu pemilih. Tiada lelaki Singapura yang sanggup buang masa dengan kamu, layak jadi bini rakyat Malaysia sahaja,' katanya.


Masih tidak puas hati, lelaki itu kemudian mula menunjuk-nunjuk hartanya.




Kredit foto: WOB

Kredit fo




Dia memuat naik gambar Salinan akaun banknya yang mempunyai baki SGD350,000 (RM1.07 juta), gambar timbunan wang tunai di atas meja dan jam tangan mewah Ulysse Nardin berharga SGD47,000 (RM144,403).




Kredit foto: WOB

Kredit foto: WOB




Tidak diendahkan, lelaki itu mula mengeluarkan kata-kata kesat melibatkan rakyat Malaysia secara umum.


'Kamu memang tipikal rakyat Malaysia, loser. Patutlah kerajaan kamu kaki rasuah dan kaki liwat, rakyat tak ada otak,' tambahnya.


Lelaki itu yang dikatakan mempunyai syarikat aksesori kereta dan sewa beli kenderaan serta membujang sejak Oktober 2016 kemudiannya menamatkan perbualan.





Kredit foto: WOB




Wanita itu kemudiannya menasihati pengguna Facebook Dating supaya lebih berhati-hati. Menurutnya, beliau sudah melaporkan lelaki Singapura tersebut kepada pihak Facebook, tetapi tiada sebarang tindakan diambil.

Satu pengalaman pahit untuk wanita tersebut. Tetapi, kalau benar lelaki itu kaya-raya, kenapa sampai menunjuk-nunjuk seperti itu? Nak cari teman wanita atau pisau cukur ni? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Helok ke idak lelaki tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:30 AM | Show all posts
hahah..org singapore ni memang typically gila ke?

one sporean i know camni la..eh bukan one, 2 of them, sedap rasa je maki orang, up diri sendiri hebat, malaysian semua loser tapi hadap jugak nak bermenantukan org msia sampai gaduh2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:30 AM | Show all posts
hahaha typical sinkies,,,,sikit2 nak tunjuk duit SGD dia kehulu kehilir...itu aje la yg nak dibanggakan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:36 AM | Show all posts
cedok pic kekayaan dari google kot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 11:39 AM | Show all posts
Desperate sangat kot nak cari gf
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
LOL i pity the guy n hats off to the girls! Kaya konon. Pdhal image google kan? Ko kalau kaya mcm tu x kan heran la org x reply msg. Lelaki loser. Kata byk duit pergi la byr virgin prostitute
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:50 AM | Show all posts
singaporean virgin takdak dah ka? pi jer la cri virgin chicken kalau dah kaya sgt... nmpak sgt takdak apa pun... euwww sgt
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:51 AM | Show all posts
Dah kenapa pg cari Malaysian at 1st! Kat singapore sanun huduh2 ka manusianya smpai cari kat seberang?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti sepet huduh ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:53 AM | Show all posts
desperate nye jantan tu..
nobody cares pun pasal kekayaan dia.. dia yg list kan.. psycho betul..
nasib baik sis tu bijak, bukan asal berlaki..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 11:53 AM | Show all posts
justchu replied at 22-10-2019 11:51 AM
Dah kenapa pg cari Malaysian at 1st! Kat singapore sanun huduh2 ka manusianya smpai cari kat seberan ...

Sebab Malaysian virgin katanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:56 AM | Show all posts
Baguslah dia berhati2 ramai yang saiko zaman sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:59 AM | Show all posts
hahahahahahahahahaahaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:03 PM | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 22-10-2019 11:53 AM
Sebab Malaysian virgin katanya

Mesti dia dah rosakkan ramai ppuan Singapore, tu yg dia tau kat Malaysia je ada virgin
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:07 PM | Show all posts
takat sgd350k tu banyak mana sangat..
ramai je malaysian ada simpanan rm350k..
i tak convert coz kira ikut hidup kat mana..
so pada i simpanan takat 350k tu biasa-biasa je..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha that lady 1 - 0 the loser yg sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah banyak duit pergi je batam langgan pelacur or escort girl...pompuan tu boleh berkenalan dgn abg lkick
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:07 PM | Show all posts
hhahahaha...siap kutuk pompuan tu x kemas dapur lepas masak. mana dia tahu. sewel betol
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:09 PM | Show all posts
lain kali kalau jumpa org mcm ni pass je no tepon dia ke pihak scammer..tahu lah diorg uruskan. biasa loser yg desperate gini mudah kena tipu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.754794s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list