Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
840
View
41
Reply

MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]

[Copy link]

Author: royaldanish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-10-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 23-10-2019 01:45 PM

30E7A3FD-FD82-4603-AE42-D00CA2FCB9E4.png

4F383587-DA8C-41FD-8BE9-E1161AFC14E6.png

E4DF364D-96D8-4593-9231-C7DD835A3EF8.png

66E088A0-2515-4E8F-BDA8-79BCE3100ABD.png

F1F16B64-EE8E-4356-90E1-1AF566FF8D31.png

4E3FA207-E579-447F-AE7C-FB7DD50B47F9.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni memang best.
Dah start tengok tak boleh stop.
Dah habis khatam 3 seasons, can't wait for season 4.
Suka nama diorang sesuai dengan karakter masing2.
Tapi, aku tak suka Tokyo.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by royaldanish at 22-10-2019 03:57 AM
oggy replied at 22-10-2019 03:47 AM
Citer ni memang best.
Dah start tengok tak boleh stop.
Dah habis khatam 3 seasons, can't wait for  ...


Memang marathon tgk nie
Tokyo body lawa giler tapi susah kawal perasaan hehe

iols suka Nairobi strong & loving!

Paling menyakitkan hati Arturo haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Netflix ke.. Kurex takde netflix..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-10-2019 04:20 AM
Netflix ke.. Kurex takde netflix..

Professor sesuai dgn kurex nampak je noob tapi hot stuff
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-10-2019 12:22 PM
Professor sesuai dgn kurex nampak je noob tapi hot stuff

Ala.. Tapi takde netflix..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:32 PM | Show all posts
Kurex replied at 22-10-2019 12:20 PM
Netflix ke.. Kurex takde netflix..

subscribe one month sajorkk la free trial month then pulun marathon cte ni okehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:41 PM | Show all posts
cita ni best gila pleaseeeeeeee tolong tengok. ada kat netflix k.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 12:44 PM | Show all posts
best!!

cuma season 3 cam pelik sikit, senapang ngan pistol tu paham bole beli kat black market

tapi dia siap beli tank bagai tu rasa bombastic sikit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-10-2019 04:31 AM
Ala.. Tapi takde netflix..

Subscribe je la sebulan free hehe pastu marathon tgk

Recommended cerita ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
skinsandstars replied at 22-10-2019 04:41 AM
cita ni best gila pleaseeeeeeee tolong tengok. ada kat netflix k.

Tak sabar nak tunggu next season kluar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 22-10-2019 04:44 AM
best!!

cuma season 3 cam pelik sikit, senapang ngan pistol tu paham bole beli kat black market

Duit dh banyak sendiri print kat opis arturo hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-10-2019 12:57 PM
Subscribe je la sebulan free hehe pastu marathon tgk

Recommended cerita ni

Tengok dekat hp boleh ke.. Lepas sebulan tu boleh cancel ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-10-2019 05:02 AM
Tengok dekat hp boleh ke.. Lepas sebulan tu boleh cancel ke

Bolehhh download je netflix app tu
yup lepas sbulan bole cancel nanti ada deyols hantar email tanya nak cont ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 05:17 PM | Show all posts
royaldanish replied at 22-10-2019 12:57 PM
Tak sabar nak tunggu next season kluar

iya boss, benerrrrr. i memula season 3 tu i rasa cam lembap gelll tapi hujung2 tu macam omg omg omg best nye best nye ha gitu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
skinsandstars replied at 22-10-2019 09:17 AM
iya boss, benerrrrr. i memula season 3 tu i rasa cam lembap gelll tapi hujung2 tu macam omg omg om ...

Banyak bercakap kurang actions haha towards the end tu yg giler..

Rambut rio tak sesuai sungguh!
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn2 meols ramai suka series ni. Tgk pun mcm menarik. Kena download Netflix la nampak gayanya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 22-10-2019 10:24 AM
Kwn2 meols ramai suka series ni. Tgk pun mcm menarik. Kena download Netflix la nampak gayanya

Harus cuolsss jangan terlepas kejap ke kejar 3 seasons hehe

Download je netflix cari kawan yg nak share bayar bulan hehe aritu ada nampak kat twitter 3 org cari geng utk share bayar nextflix hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Wokeyh chuols thanks for da info Bijak gk kongsi2 bayar. Meols dah berkurun x layan drama kt tv. Layan online series je. Lepas ni leh la download Netflix
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 22-10-2019 11:23 AM
Wokeyh chuols thanks for da info  Bijak gk kongsi2 bayar. Meols dah berkurun x layan drama k ...



Selamat bertapa kat rumah cuols hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093524s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list