Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3800
View
69
Reply

Mawar Rashid Izinkan Anak Jadi Artis Walaupun Baru Umur 7 Bulan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2019 12:32 PM | Show all posts |Read mode
Berbeza dengan sesetengah artis lain, Mawar Rashid tidak kisah dan membenarkan anaknya, Raden Muhammad Rafael untuk menceburi dunia glamor.


Mawar juga berharap anaknya yang baru berusia tujuh bulan itu akan mengikuti jejak langkahnya menjadi seorang selebriti dan meminati bidang sama.


  



"Mawar okey sahaja kalau Rafael terbabit dengan bidang ini sebab saya dan suami, Raf Yaakob memang dari keluarga seni dan sokong apa sahaja minat anak," katanya kepada mStar Online.


Tambahnya, dia suka kalau anaknya berlakon sebab ibu Mawar juga merupakan seorang model dan pelakon di Thailand. Jadi, darah seni sudah mengalir.




  



  



"Kalau dalam masa terdekat ada orang tawarkan peluang untuk Rafael berlakon, saya anggap itu rezeki dia. Cuma, kalau dah besar nanti dia berhak untuk tentukan apa minatnya," tambahnya.


Dalam usaha untuk memupuk minat seni dalam diri Rafael, Mawar selalu membawanya ke set penggambaran.




Foto: IG



"Memang saya galakkan supaya mereka melihat sendiri cara kami bekerja agar mereka bergaul dengan pelbagai orang supaya lebih matang dan terbiasa dengan suasana kerja seorang pelakon."


Semoga berjayalah diucapakan untuk anak Mawar. Dua puluh tahun dari sekarang boleh tengok Rafael jadi hero filem. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya.... Ada commercial value ke anak mung?
Comey mmglah semua baby comey. Tapi comey yg mcmana? Comey baby kah, comey eksklusip?? {:give
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by disneyrecess at 24-10-2019 07:47 PM
Carcosa: Masalahnya.... Ada commercial value ke anak mung?Comey mmglah semua baby comey. Tapi comey yg mcmana? Comey baby kah, comey eksklusip?? {:give


Keh keh keh kaka tok baik la royak gitu. Tp yelahh meols tunjuk kt husband gamba deols tiga beranak. Husband meols tanya anak dorg, meols ckp iye. Heols ckp his parent buat plastic surgery kahh
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Secara jujurnya Anak mekwa ni comel sangat tapi kan entah la...comot i tengok ke mekwa xpandai nak dress up kan rafael tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
disneyrecess replied at 23-10-2019 12:37 PM
Keh keh keh kaka tok baik la royak gitu. Tp yelahh meola tunjuk kt husband gamba deols toga bera ...

Dah nama pun raden..paham2 la keturunan mana..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:48 PM | Show all posts
iols geli la tgk muke laki sheols tu.............
ntah nape iols rs heols jenis attention seeker.....
sume benda heols nk up kat ig.....retis kah heols?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 23-10-2019 12:46 PM
Secara jujurnya Anak mekwa ni comel sangat tapi kan entah la...comot i tengok ke mekwa xpandai nak d ...

Yasss.. Exactly the words utk describe anak mekwa ni. Comel tp comot hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:58 PM | Show all posts
Kepamnya laki sheols. Yihh
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:01 PM | Show all posts
jd retis kaya...harus lah start dri awal khennn...

ala comot2 pon..photoshop kan ader.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa: Masalahnya.... Ada commercial value ke anak mung?Comey mmglah semua baby comey. Tapi comey yg mcmana? Comey baby kah, comey eksklusip?? {:give


Masalahnya xcomel pon
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:40 PM | Show all posts
pastika anak ko tahu apa iteeeeww GST
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
suami tu jeling2 je nak jugak jadi pelakon
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Cara sheols bg hint pd produser n company utk bg offer kat anak sheolss..
nampakkkk takkkk????
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala uolls... Anak schawal pun lbh kurang anak mawar gst gak.. Elok je kerja sampai skrg
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 23-10-2019 01:44 PM
Ala uolls... Anak schawal pun lbh kurang anak mawar gst gak.. Elok je kerja sampai skrg

Tapi lara tu cute jgk... i lg berkenan ngan si lara dari si ecah tu.
Kalau baby boy,anak elvina mohamad, si karl mateen tu gd looking.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-10-2019 01:36 PM
Masalahnya xcomel pon

Kejam nye u... tapi i gotto to agree. Anak org biasa pun ramai yg lg cute.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian baby rafael...baby lagi da direkrut tuk membanting tulang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 02:07 PM | Show all posts
errkkkk baby dia biase2 ajerrr
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel la baby dia, tapi comel baby je la.

Nampak sangat mawar ni dok bagi hint "ambil la anak aku berlakon, jadi ambassador mana mana ke"
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap2. Celah mana laki dia dr keluarga seni. Sudah la mcm menempel bini je aku tgk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130638s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list