Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
578
View
6
Reply

Hatyai border

[Copy link]

Author: nana1123    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-10-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai nk tnya sapa2 yg baru pergi hatyai..
Kalau dr hatyai ke padang besar naik van..pastu kna jln kan dr immgresen thai ke immi malaysia kan..jauh tak? Ada tak moto taxi yg boleh hntar? Kalau ada brp rm ya?.
Sapa2 taw boleh tlg jawapkan..tq
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 04:08 PM | Show all posts
Yang dekat dengan sempadan tu Danok. Hatyai jauh lagi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
uda replied at 24-10-2019 04:08 PM
Yang dekat dengan sempadan tu Danok. Hatyai jauh lagi.

Maksud saya, lpas dah blik dr hatyai n sampai ke sempadan padang besar
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 04:06 PM | Show all posts
nana1123 replied at 24-10-2019 10:06 AM
Maksud saya, lpas dah blik dr hatyai n sampai ke sempadan padang besar

padang besar tak pernah lalu.. tapi kalau dari border bukit kayu hitam ke border sadao, tak jauh pun. jalan kaki dalam 10 minit jaa.. ramai gak orang offer naik motor, tapi meols lagi suka jalan kaki sambil tengok orang-orang yang tersangkut dalam bas / kereta yang tersangkut sebab jem
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 12:01 PM | Show all posts
immi ofis baru renovate..so mcm agak jauh la kalau nak jalan kaki.. tapi still boleh la..kalau rajin.
not sure ada ke tak service moto ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:51 PM | Show all posts
kalau nk jln kaki dr imgresen thai ke imresen msia...jauh jgk la..tambah klau ari panas..berpeluh..
2mggu lps i pg charted van dr hatyai dan minta dia hantar smpi kt imigresen msia...dr situ mmg terpaksa jln kaki naik jejantas smpi stesen pdg besar..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:14 PM | Show all posts
ada pakcik motocaj 5hengget
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076128s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list