Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34469
View
446
Reply

"So Unprofessional Of Lofa" - Neelofa Seolah-Olah Memerli Sharnaaz di Meletop?

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-10-2019 10:06 AM | Show all posts |Read mode
Beberapa bulan lepas, kemelut dalaman di antara Sharnaaz Ahmad dan  isterinya Noor Nabila mendapat perhatian para peminat apabila rumah tangga mereka dikatakan berada dalam masalah. Namun begitu, Sharnaaz telah memfailkan nusyuz terhadap Nabila.



Sumber Gambar: Awani



Rentetan daripada kes ini, baru-baru ini Neelofa seolah-olah memerli Sharnaaz Ahmad di siaran langsung Meletop, semasa segmen Gosip Meletop disiarkan. Segmen tersebut menyiarkan berkenaan video lakonan Sharnaaz yang tular di Twitter akibat 'lari konti'.



Sumber Gambar: Rojak Daily



Neelofa memberi komen terhadap segmen tersebut dalam nada yang seolah-olah memerli Sharnaaz sehingga ditegur oleh Nabil Ahmad.


"Jangan benci sangat"
"Obvious sangat eh"





Isu ini mendapat perhatian warganet yang beranggapan Neelofa bersikap tidak professional, sedangkan sewaktu itu Meletop sedang bersiaran langsung.











Semoga kemelut dalam di antara Sharnaaz dan keluarga Nabila dapat diselesaikan. Buat korang dekat luar sana tu, ayuh kurangkan bergosip! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tuka tuka la pengacara perempuan tu Astro.....boring tul
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:11 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 31-10-2019 10:31 AM

Bukankah Mak Jah sepatutnya bersangka baik dan membawa konsep ketakwaan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah ape ape
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 31-10-2019 10:08 AM
Tuka tuka la pengacara perempuan tu Astro.....boring tul

Setuju.. Tolongla tukar pengacara!!..asyik orang sama jaa dari dulu sampai sekarang.. Melodi pun dah tukar pengacara..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Meletop kan rancangan dia & keluarga sskjp dia tu.

Situ mmg tempat dia utk memerli pd sapa2 yg dia xpuas hati.

Profesional?

Mokluuuu.

Dia tahu x wujudnya perkataan profesional tu?

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:16 AM | Show all posts
bila ko dapat kawal perasaan dan perkataan masa bertugas..tambah2 on air..di situ nampak profesionaliti ko
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:20 AM | Show all posts
SSKJP mmg gini eh. suka lebih kuah dr sudu.

patern sama ja mcm kes nanas dgn abam joe.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai dah la i baru nk suka sheol.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:22 AM | Show all posts
Sepanjang sheols mengacarakan Meletop, pernah ker sheols bersikap professional?
Habis jer 1 episod, mesti akan timbul isu pasal ketidakprofessionalan acik sorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Lopak ckp mcm dia Own the program
Jadi apa yg di ckp ikut suka hati kalau pengacara professional
Dia tak mix work and personal

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 31-10-2019 10:21 AM
Alahai dah la i baru nk suka sheol.

Baru semalam suka hr ni dh x suka balik...?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:26 AM | Show all posts
patut takde jantan nak
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Astro dh ptt tukar program ni jd neelofas show kot
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila si lofa ni buat macam ni, tak heran & tak terkejut pun. Lagi heran kalau dia tertibe jadik profesional.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:32 AM | Show all posts
ada kah comment2 twidder itu dari fans owang belah sana?  #tanyaaje


ape ape pun ...ape yang di comment of hajjahx2 di meletoppp?


Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:32 AM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 31-10-2019 02:11 AM
Bukankah Mak Jah sepatutnya bersangka baik dan membawa konsep ketakwaan?

personal isu apanya..? bkn kes dia pun.. kes kakak dia. dia je yg sibuk masuk campur. mcm dia pulak yg kawen dgn sharnaaz tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:33 AM | Show all posts
Apa je bakat si Lopak ni dalam industri hiburan? NONE.


Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:34 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 31-10-2019 10:15 AM
Meletop kan rancangan dia & keluarga sskjp dia tu.

Situ mmg tempat dia utk memerli pd sapa2 yg di ...

Mau bgmat trobek gambor2 sskjp dolu dolu di meletoppp era aci sherot  ? #tanyaaje










Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:34 AM | Show all posts
Edited by ira_229 at 31-10-2019 10:37 AM

apa lagi naz gilah saman...kalau orang lain cepat je ko meroyan kat socmed...
ni ilang segala telog...
tak tau apa keperluan program melotop...kan dah ada rancangan hiburan yg lain..lebih baik n informative...?
n kenapa si hajah tak mau lepaskan program ni sedangkan katanya job dia lebat...?
tau tak orang dah menyampah dengan cara 2 ekor ni mengacara...?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097499s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list