Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3622
View
144
Reply

Black Friday 2019

[Copy link]

Author: pitera    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-11-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai hai hai chuols

Kisahnya, aiols ada a few things nak beli sempena Black Friday sales ni. Biasa tahun-tahun lepas pernah kirim dekat kawan-kawan je, tapi tahun ni dah tak available sobs.

Tahun ni aiols banyak menyimpan, tak shopping sangat, so di penghujung tahun ni gatal tangan tak boleh simpan duit mesti nak perabih jugak lol so aiols machiam ada manyakkkk sangat item yang duk dalam list nak beli ni, so kalo chuols tau mane site or trustworthy person yang i boleh contact untuk i melampiaskan nafsu shopping ai ni please do share ya

F5278C13-5499-40CC-BADD-D3D38BE8BAF3.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Plan black friday nak beli skechers dan juga fossil gen5 watch.. Harap2 ada diskaun kaw2 mcm tahun sudah
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
haritu ada baca benang instapemes, kaka @mrsjones ada bgtau pasal blackfriday , kaka @mrsjones sila munculkan diri hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara PS kak sarah selalu guna adalah

1. FromLondontoAlorSetar
2. Maryam.authentic
3. Sakurajapan.shoppe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 10:16 PM
Plan black friday nak beli skechers dan juga fossil gen5 watch.. Harap2 ada diskaun kaw2 mcm tahun s ...

Aiols nak beli perfume and lipstick. Or any other beauty products. Tahun depan nak cantik wakakaka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 2-11-2019 10:19 PM
haritu ada baca benang instapemes, kaka @mrsjones ada bgtau pasal blackfriday , kaka @mrsjones sila  ...

Thanks chuols tagkan. Mohon yg berkenaan munculkan diri kekeke. Aritu ada gak porumer mana tah bagi tips, tapi aiols lupa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 10:23 PM
Antara PS kak sarah selalu guna adalah

1. FromLondontoAlorSetar

Thanks kaka! Nanti kita usha
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-11-2019 10:25 PM
Aiols nak beli perfume and lipstick. Or any other beauty products. Tahun depan nak cantik wakakaka

Hahaha.. Kalau beauty produk.. Kak sarah beli dari beautybay.. Tgh tgg juga utk TO.. Harap2 harga murah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni a few yg i ada jumpa

6E866D4C-50C6-45FC-ABE3-4F95CE4A1559.png

Ini utk cultbeauty:

3EA6A238-553D-4AB1-B71C-17CF1B716D0D.png 3EA6A238-553D-4AB1-B71C-17CF1B716D0D.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sephora Malaysia pun ada gak, tapi tak boleh nak share gambar huhu.
Tapi i tgk gambar dari sephora malaysia cam takde tunjuk brape percent sales, so taktau harga sebenar dan harga lepas sales berapa. Ke belum start lagi?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 10:28 PM
Hahaha.. Kalau beauty produk.. Kak sarah beli dari beautybay.. Tgh tgg juga utk TO.. Harap2 harga  ...

Haaa yes beautybay! Haritu baru beli TO tp beli dr kbeauty je. On my 2nd weeks now.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-11-2019 10:31 PM
Haaa yes beautybay! Haritu baru beli TO tp beli dr kbeauty je. On my 2nd weeks now.

Beautybay boleh kira murah kan.. Hahahaha.. Minggu depan nak start balik regim TO.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 10:33 PM
Beautybay boleh kira murah kan.. Hahahaha.. Minggu depan nak start balik regim TO.. Hahaha

Haritu beli niacinamide je. Sebab kulit aiols mmg sejenis merah2 gitu, jerawat yg merah2. Dengan kulit kusam lagi. Nanti dapat hasil memuaskan kita tepek nanti
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ig shop ukregemurah pun ok.. Trusted PS.. Dan harga dia mmg murah la.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-11-2019 10:39 PM
Haritu beli niacinamide je. Sebab kulit aiols mmg sejenis merah2 gitu, jerawat yg merah2. Dengan k ...

Kak sarah 2-3 bulan ni malas.. Hahahaha minggu depan baru kena paksa diri utk rajin
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 10:40 PM
Kak sarah 2-3 bulan ni malas.. Hahahaha minggu depan baru kena paksa diri utk rajin

Baru haritu nampak satu posting tulis camni:

Cantik ni ada dua jenis. Satu jenis semulajadi. Satu jenis cantik sebab rajin. Kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mmg nothing to do wif black friday but just nk share fitflop ada sale next week kat starling mall, machiam menarik
B50CB243-B444-4BC0-8D9B-13968F658BC5.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 2-11-2019 10:44 PM
Ni mmg nothing to do wif black friday but just nk share fitflop ada sale next week kat starling mall ...

Ada sepasang sneakers flitflop.. Sememangnya sedap pakai.. Berdiri 2-3 jam pun kaki tak lenguh..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-11-2019 10:43 PM
Baru haritu nampak satu posting tulis camni:

Cantik ni ada dua jenis. Satu jenis semulajadi. Sa ...

Tu la.. Kena rajin.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 10:39 PM
Ig shop ukregemurah pun ok.. Trusted PS.. Dan harga dia mmg murah la.

Ala yg tu private huhu. Tapi yg lagi dua dah follow. And damnnnnn menyesal hahahah thread belum abes page 1 pun dah macam2 berkenan adoi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101426s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list