Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3672
View
144
Reply

Black Friday 2019

[Copy link]

Author: pitera    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-11-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 10:47 PM
Ada sepasang sneakers flitflop.. Sememangnya sedap pakai.. Berdiri 2-3 jam pun kaki tak lenguh..

Tu la.. boleh nk usha nx week.. off season pun xpoo.. pakai kat kaki je pun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 2-11-2019 10:44 PM
Ni mmg nothing to do wif black friday but just nk share fitflop ada sale next week kat starling mall ...

Haaa baru teringat sandal pun kene tukar dah ni lol
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-11-2019 10:49 PM
Haaa baru teringat sandal pun kene tukar dah ni lol

Murah nookss.. biasa mn dpt rega ni.. jgn design hauk bebeno sudehhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 2-11-2019 10:49 PM
Tu la.. boleh nk usha nx week.. off season pun xpoo.. pakai kat kaki je pun

Sy beli off season.. Masa black friday tahun sudah.. Dpt sepasang pun jadi la.. Yg penting kaki x sakit
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-11-2019 10:48 PM
Ala yg tu private huhu. Tapi yg lagi dua dah follow. And damnnnnn menyesal hahahah thread belum ab ...

Hahahaha.. Tgk ukrege lagi la nak beli mcm2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 10:53 PM
Sy beli off season.. Masa black friday tahun sudah.. Dpt sepasang pun jadi la.. Yg penting kaki x  ...

Kaki tak sakit elemen penting. Semenjak melebar ni mmg cari yg plg comfy lah
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-11-2019 10:56 PM
Kaki tak sakit elemen penting. Semenjak melebar ni mmg cari yg plg comfy lah

Yap.. Tak cantik x apa janji comfy... Hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahun ni seperti beshe iols tak dapat nyoping lagi
Kena pikiaq keperluan anak nak masuk sekolah
Kasut baju semakin besaq semakin mahai
Kena kunci lagi napsu keperluan nak nyoping
Doakan iols terus beristiqomah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 2-11-2019 11:04 PM
Tahun ni seperti beshe iols tak dapat nyoping lagi
Kena pikiaq keperluan anak nak masuk sekolah
Ka ...

Ai doakan u tak terpengaruh sis. Haha.

Doakan aj juga beli untuk benda perlu sahaja. Kikiki.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 10:57 PM
Yap.. Tak cantik x apa janji comfy... Hahahaha..


Nampak ni kat zalora. Sales tu mmg takleh p la sebab tak duk KL hahhaha. Ni kalo tolak sales 25% dpt around RM250. Agak beli kat tempat lain memane dapat lagi murah tak

7C7FD858-901B-494A-9FB9-CF381ED5BB9D.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-11-2019 11:13 PM
Nampak ni kat zalora. Sales tu mmg takleh p la sebab tak duk KL hahhaha. Ni kalo tolak sales 25% ...

Jap nak skodeng harga kat uk..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sarah82 at 2-11-2019 11:46 PM


Screenshot_20191102_234441.jpg
Screenshot_20191102_231831_com.opera.browser.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-11-2019 11:11 PM
Ai doakan u tak terpengaruh sis. Haha.

Doakan aj juga beli untuk benda perlu sahaja. Kikiki.

Ada duit nyoping la.. Bulan depan barula posa napsu.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Follow
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 10:16 PM
Plan black friday nak beli skechers dan juga fossil gen5 watch.. Harap2 ada diskaun kaw2 mcm tahun s ...

Nak skechers jugak. nak yg for walk tu... huhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 11:18 PM

Jgn guda meols dengan fitflop tu

Meols memang tgh cari kasut ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 3-11-2019 12:08 AM
Nak skechers jugak. nak yg for walk tu... huhuuu

Hari tu ada order ka maryam.. Rm180..skrg depa jual rm250..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 3-11-2019 12:12 AM
Jgn guda meols dengan fitflop tu

Meols memang tgh cari kasut ni...

Antara clarks skechers dan fitflop..

Skechers & fitflop mmg sedap pakai
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-11-2019 12:16 AM
Antara clarks skechers dan fitflop..

Skechers & fitflop mmg sedap pakai

Tak pernah cuba fitflop ni... Harga dia sama range ngan skechers ke camana
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 3-11-2019 12:08 AM
Nak skechers jugak. nak yg for walk tu... huhuuu

Tgh tgg hat ni sampai
Screenshot_20190911_094711_com.instagram.android.jpg

Dan menunggu Black Friday utk beli ni.
12837_RED.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086169s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list