Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3437
View
143
Reply

Black Friday 2019

[Copy link]

Author: pitera    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-11-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 3-11-2019 02:58 PM
Hahahha jgn jadi mcm wani budder sudah penuh almari

Idakk.. Kak sarah pakai hari2 tau.. Lps tu sembur kat tok sama bg wangi... Hahahahaa..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 3-11-2019 03:06 PM
Agoda je you... rajin2 bukak agoda time black friday.. i harap dpt la best2 offer this year

Thanks! Sure masuk list ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 3-11-2019 03:08 PM
Guna agoda... try la u mana tau dpt offer best... i cuma cari local je so sape2 nk g oversea next  ...

Wow agoda ada sale gak black friday.. baru tau ni tqtq info
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 2-11-2019 10:19 PM
haritu ada baca benang instapemes, kaka @mrsjones ada bgtau pasal blackfriday , kaka @mrsjones sila  ...

halo2!! sorry lambat check in, busy banget noksss

apa pun, sesapa yg nak beli laptops ka smartphones ka tech wearables ka.. haaa ini lah masanya..

dyson pun nnt murah gaks tp kosser la nk pki..

senarai ps:
- byshimaghazali
- aliceandcloud
- usawithlove (kalau hbag, agak ngeri yach sbb dia main longgok je atas lantai)

ini yg meols follow la, poremers lain boleh la tolong tambah
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
meols teringin nak beli iphone 6 yg storage besar yakni lebih 64gb.. tp so far amazon ada yg refurbish je..ok ke beli refurbish ni uols?? hmm..

skrg ni phone yg dok ada 16gb, ya ampun bengang gila.. apps semua saiz besar2, buang photo n gmbr pun still tak leh update ios.. no updates no downloads, life is so saddd
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 3-11-2019 05:24 PM
meols teringin nak beli iphone 6 yg storage besar yakni lebih 64gb.. tp so far amazon ada yg refurbi ...

Cuba tgk kat smartphones ig.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ig

monamie_boutique
usawithlove
ulsbc
uls.seashipment
dariukuntukmalaysia_official
superdupermurahuk
fromlondon_to_alorsetar
rshopper18
rosestreats - fb

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak ps handbag kasut gitu je. Yg mekap2 skincare high end payah nak cari. Sapa ada tolong share
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ig

monamie_boutique
usawithlove
ulsbc
uls.seashipment
dariukuntukmalaysia_official
superdupermurahuk
fromlondon_to_alorsetar
rshopper18
rosestreats - fb
Maryam.authentic
Ukregemurah
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_sepet replied at 3-11-2019 09:04 AM
Wow agoda ada sale gak black friday.. baru tau ni tqtq info

I pun baru tau... E&O tu best so biasanya kalo dgn bfast mmg rm300 above... i rasa kawan i yg bgtau benda ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 3-11-2019 05:24 PM
meols teringin nak beli iphone 6 yg storage besar yakni lebih 64gb.. tp so far amazon ada yg refurbi ...

Pi try tanya machine.. ada lg kut juai ipon6

Ada warranty lg.. & mur2
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 3-11-2019 05:24 PM
meols teringin nak beli iphone 6 yg storage besar yakni lebih 64gb.. tp so far amazon ada yg refurbi ...

i paham perasaan 16g tu hahaha, u cuba tanya kedai apple, sbb dulu i upgrade masa tahun bila ntah boleh tolak (mcm trade in) ipong 16g tu, kalau u x nak simpan 16g tu lah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 09:47 AM | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 02:16 PM
Plan black friday nak beli skechers dan juga fossil gen5 watch.. Harap2 ada diskaun kaw2 mcm tahun s ...

kalau nak beli skechers, if uolls nearby Aeon Big Wangsa Maju kat situ memang dari opening sampai sekarang buat 50%

tapi design tak sama dengan flagship punya kedai la
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 4-11-2019 09:47 AM
kalau nak beli skechers, if uolls nearby Aeon Big Wangsa Maju kat situ memang dari opening sampai  ...

Jauh tu kat wangsa maju.. Huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 3-11-2019 09:31 PM
Pi try tanya machine.. ada lg kut juai ipon6

Ada warranty lg.. & mur2

tq atas cadangan, nak pi tanya la kot2 ada la satu terselit memana
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 4-11-2019 01:15 AM
i paham perasaan 16g tu hahaha, u cuba tanya kedai apple, sbb dulu i upgrade masa tahun bila ntah  ...

apalah yg dok pikir masa pilih 16gb tu..
tgk2, segala apps tak leh update..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-11-2019 05:43 PM
Cuba tgk kat smartphones ig.

ok thanks chuols!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols nak tanya. Perfume termasuk ke dalam Black Friday sale ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-11-2019 10:31 PM
Haaa yes beautybay! Haritu baru beli TO tp beli dr kbeauty je. On my 2nd weeks now.

Okay ke u pakai TO tu? I pernah beli Niacinamide dengan Alpha Arbutin. Tapi sedih sebab tak effect sangat Penyudahnya I sedekah je semua tu dekat adik.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 5-11-2019 11:14 PM
Okay ke u pakai TO tu? I pernah beli Niacinamide dengan Alpha Arbutin. Tapi sedih sebab tak effect ...

Tak habis lagi setengah botol ni you. Huuuu i harap sangat menjadi. I nak kulit cantik taknak dah merah2 bekas jerawat huhuhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.593144s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list