Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3502
View
144
Reply

Black Friday 2019

[Copy link]

Author: pitera    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-11-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 5-11-2019 11:04 PM
Chuols nak tanya. Perfume termasuk ke dalam Black Friday sale ni?

I pun actually nak tau juga. Ada perfume dalam senarai ni hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 4-11-2019 05:24 PM
apalah yg dok pikir masa pilih 16gb tu..
tgk2, segala apps tak leh update..

Nape nak tukar ip6 je chuols? Tukar la 11 terus kekeke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 4-11-2019 01:15 AM
i paham perasaan 16g tu hahaha, u cuba tanya kedai apple, sbb dulu i upgrade masa tahun bila ntah  ...

Kalo ip7 earlier this year dlm 800. Skrg dah keluar yg 11 punya i tak sure drop brape
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 3-11-2019 03:08 PM
laahaii baru jmp benang ni. dok aim backpack comei2 nak buat diaperbag.hrp2 black friday ni dpt la m ...

Jemput masuk uols. Hehe. Btw ai pun suka cath kidston tu. Tapi banyak sangat yg fake, melambak kt shopee. Rasa cam malu gak nak pakai hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 3-11-2019 05:13 PM
halo2!! sorry lambat check in, busy banget noksss

apa pun, sesapa yg nak beli laptops ka smartp ...

Thanks babe! Kalo skincare ke makeup ke ada tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 3-11-2019 05:24 PM
meols teringin nak beli iphone 6 yg storage besar yakni lebih 64gb.. tp so far amazon ada yg refurbi ...

Earlier this year nak beli yg ipX max ke ape tu. As cheap as 85 per month ikut plan celcom. Rental kot. Waktu tuncam contemplated gak nak beli tapi sbb phone skrg storage 128g soooo i bertahan je la hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo iphone i suka tengok kat asyrafhightech kot nama dia. Best tengok review dia semua. Harga pun a bit cheaper. Ramai gak retis beli dari dia. Beli tau, bukan review
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 12:09 AM
Jemput masuk uols. Hehe. Btw ai pun suka cath kidston tu. Tapi banyak sangat yg fake, melambak kt  ...

kan..baru pg ni nmpak org pkai backpack ck tu sebijik design bunga2 tu...tapi tulis cap lain.adeiii.fikir byk kali nak beli unless beli yg premium sket leather ck.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 6-11-2019 08:32 AM
kan..baru pg ni nmpak org pkai backpack ck tu sebijik design bunga2 tu...tapi tulis cap lain.adeii ...

I pun usha kt zalora aritu, then bkk kt shopee tgk byk nya yg jual. Almost similar huhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena baca mantra ni dulu tak sebelum shopping?
652BBC2C-EEDD-4562-9D67-8BD53EBC1E49.png
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 09:38 AM | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 09:11 AM
Kena baca mantra ni dulu tak sebelum shopping?

hahahahhahahah...... kena baca ni...azan sekali kat telinga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 6-11-2019 09:38 AM
hahahahhahahah...... kena baca ni...azan sekali kat telinga

Hahahaha selamat duit dalam akaun gini
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 12:06 AM
Nape nak tukar ip6 je chuols? Tukar la 11 terus kekeke

mahal nk mati yg 11 tu, baik beli macbook terus..
gila lah org apple ni, harga mengalahkan yahudi, illuminati terus..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 12:07 AM
Kalo ip7 earlier this year dlm 800. Skrg dah keluar yg 11 punya i tak sure drop brape

meols tgk tinggal ip7 plus ja..
besar badang pulak saiznya..
geram la haiii
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 12:11 AM
Thanks babe! Kalo skincare ke makeup ke ada tak?

website us yg selalu bg harga clearance, sbb tu kena cari ps yg us-based..
tgk anr yg kat saks website tu pun bg 20% jaa

perfume still boleh cari yg lama2.. nnt free, meols google n tepek sini
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 12:12 AM
Earlier this year nak beli yg ipX max ke ape tu. As cheap as 85 per month ikut plan celcom. Rental ...

128gb tu dah boleh bersenang lenang uols..
tp kalau 256gb, lg laa peace of mind terus
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:56 AM | Show all posts
pitera replied at 5-11-2019 04:11 PM
Thanks babe! Kalo skincare ke makeup ke ada tak?

standby cult beauty gak tau... harap dorang pn ada offer best2 during black friday ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 6-11-2019 10:43 AM
mahal nk mati yg 11 tu, baik beli macbook terus..
gila lah org apple ni, harga mengalahkan yahudi ...

Hahahah mmg betul pun. Mahal. Ai dulu beli ip7 dgn membe keje apple, dpt la 3k utk 128g. Memang peace of mind gak la, apps main download je. Sepanjang i guna 2 tahun lebih, 2x je baru i delete all pictures. Pictures i sampai 12k at one time huhuhu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 6-11-2019 10:52 AM
128gb tu dah boleh bersenang lenang uols..
tp kalau 256gb, lg laa peace of mind terus

U pakai ip6 takde problem ke? Laki ai n lecturer i pakai dia jd bengong. Cam gerak sendiri, tetiba call org la, tgh taip dia p bkk apps lain la.

Kalo i better upgrade sikit even tak amek yg plg latest pun. Sbb for old phone ni, mmg apple akan send bugs utk bagi phone u lag unless u tukar bateri. Ip7 i ok lagi so far, tp ip6 laki i dah lag even takde much apps atau photos pun.

Jap i share pricing dr asyrafhightech. Dia dulu baiki phone, so kalo phone yg dia jual balik pun dia genuinely bgtau condition dia mcmana, and most of the time yg resell tu kdg baru 5-6 bulan pakai. Phone baru pun ada jgk, mmg MY stock so tak risau la AHT ni mmg genuine

Suggestion i ni kalo u mmg ifag la hahahaha. Phone android i tak reti.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 6-11-2019 10:52 AM
128gb tu dah boleh bersenang lenang uols..
tp kalau 256gb, lg laa peace of mind terus

D04B751E-885E-4416-B7D8-4503EDBC7515.png
D04B751E-885E-4416-B7D8-4503EDBC7515.png D04B751E-885E-4416-B7D8-4503EDBC7515.png D04B751E-885E-4416-B7D8-4503EDBC7515.png D04B751E-885E-4416-B7D8-4503EDBC7515.png D04B751E-885E-4416-B7D8-4503EDBC7515.png D04B751E-885E-4416-B7D8-4503EDBC7515.png

Harap tak OT hahahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086617s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list