Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3322
View
141
Reply

Black Friday 2019

[Copy link]

Author: pitera    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-11-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 6-11-2019 11:56 AM
standby cult beauty gak tau... harap dorang pn ada offer best2 during black friday ni

Will do! Tak sabarrrr. I baru baca thread yg fd and powder tu, tak sabar nak try IT cosmetics
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 02:46 PM | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 06:29 AM
Will do! Tak sabarrrr. I baru baca thread yg fd and powder tu, tak sabar nak try IT cosmetics

i tutup dulu nafsu membeli ni.... tumpang cuci mata chuols share beli apa kt benang ni je hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 6-11-2019 02:46 PM
i tutup dulu nafsu membeli ni.... tumpang cuci mata chuols share beli apa kt benang ni je hehehe

Hahaha kalo jadi kejadian membeli tu, aiols share
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 02:25 PM
Harap tak OT hahahahaha

wahhh yg ip7 plus 128gb tu murah 200 sbb skrg kat machine it's 1999..

tu je la yg tinggal.. yg lain, ip6s 32gb,  ip8 n above
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 6-11-2019 04:23 PM
wahhh yg ip7 plus 128gb tu murah 200 sbb skrg kat machine it's 1999..

tu je la yg tinggal.. yg ...

Yes. Boleh try usha ig dia. Ni i tajtau new ke used tp takkan la new kan model lama huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 02:23 PM
U pakai ip6 takde problem ke? Laki ai n lecturer i pakai dia jd bengong. Cam gerak sendiri, tetiba ...

husband u rajin tak upgrade ios dia? mungkin ada bug kot kalau cepat upgrade masa awal2 keluar..
i ni sejenis mls update awal2.. sbbnya lama n x cukup storage..
last2 i dah tak blh upgrade apa2 ios jd phone ni x de lag cuma tu la storage tak cukup.
apps pulak semua 100+ mb.. bengang wehh..
i nak request la si asyraf ni.. private pulak ig nya..
menarik jgk harga ip7 tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 6-11-2019 05:14 PM
husband u rajin tak upgrade ios dia? mungkin ada bug kot kalau cepat upgrade masa awal2 keluar..
...

Kitorg biasanya upgrade after few days.

I pernah baca, mmg iphone kinda admitted that they send bugs to old version of iphone so that itll get lag. Kitorang ada collection dr 3gs, 4s, 5, 5s, 6 and 7. Yg 5 n 5s tu mmg lag gilers eventho boleh lagi upgrade new ios. Tp yg latest ni tak try lagi la.

Ip6 and ip7 still works fine esp ip7. Kitorg stick to ip sebenarnya sbb dah biasa guna. Contemplating gak nk tukar sbb ip mmg mahal gilersssss, tp since yg skrg still ok kitorg hold dulu lah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 06:20 PM
Kitorg biasanya upgrade after few days.

I pernah baca, mmg iphone kinda admitted that they sen ...

ip5 meols pki ios11 tp ip6 ni pki ios10 and mmg nmpk beza gila. yg ip5, batt dah cepat kaput. buka x sampai 5min, dah padam.
ip6 la still elok tp storage takdak..

kalau nak new n storage besar, ip8 ada lagi. kalau yg lama2, kena la meols tgk kat secondary market..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kitty_catz at 9-11-2019 10:31 PM

Haluuuu.. ni nk hapdet pasai fitflop sales tu.. rega yg dlm iklan kata rm99 tu nippoo or meols x jumpa.. ntah lah

Tp price dia beli 2 pairs rega sekian2

2 for rm250
2 for rm350
2 for rm450

Meols beli yg plg morah tu je , 2 for rm250
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg style kasut mcm ni banyak kat sale fitflop tu.. ni smua rm450 for 2

Ada brand lain juga but meols lupa.. nk cepat pun so x round tpt brand lain 838A8BFD-7A3B-4552-9454-EF38C3D091C2.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 9-11-2019 04:04 PM
Yg style kasut mcm ni banyak kat sale fitflop tu.. ni smua rm450 for 2

Ada brand lain juga but m ...

Babe aritu cam npk u Upload gambar yg u beli. Tak smepat nak reply ritu huhuhu

Btw i rasa i got a good deal sempena 11/11 ni huhuhu. Jap i bg gambar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli jam 12 tgh malam tadi. Adoi boleh kata impulse buying tak utk yg ni? I nak beli 1 je, yg hitam tu i tny ps takde kt US. Yg merah tu rm205, tambah postage rm215 so sama je lah dgn price dari lazada.

Tapiiiii, yg hitam tu mmg good deal betul sbb dr  rm369 (i check price sama dkt zalora shopee lazada), jadi rm269 je, then further markdown lagi sampai rm242 je. Terus i beli biarpun besar 1 size dr i je tinggal huhuhu.

And since i beli more than 400, dpt voucher lagi rm45. Wohoo. So more or less both ni i dpt rm400 je. Ok takkkkkk?

Tapi kan i bought another thing. Inner shine 3x12s tu. Harga satu rm50 lebih kurang, beli 3 dpt rm132. Then dpt voucher lagi rm15 kot.

So damage done. Haha. I rasa tak boleh nak shopping black friday dah ni, sebab rasa guilty gile beli 2 sandals terus hahahaha.

8BEE28CD-A781-40A5-BD5F-252FB7FE9D47.png 8BEE28CD-A781-40A5-BD5F-252FB7FE9D47.png
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 11-11-2019 12:15 PM
Babe aritu cam npk u Upload gambar yg u beli. Tak smepat nak reply ritu huhuhu

Btw i rasa i got ...

Haah mmg i post. Tp deleted segan aiih

Ok ok kasi gamba
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 11-11-2019 12:26 PM
Beli jam 12 tgh malam tadi. Adoi boleh kata impulse buying tak utk yg ni? I nak beli 1 je, yg hitam  ...

Haaa okay gak tu.. besides chuols bukan duk kl kan? Kalo kat sini buleh dah pi tpt i beli tu...


But good deal dah ni!! Congrats untuk hasil tangkapan 11/11 chuols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-11-2019 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 11-11-2019 10:56 PM
Haaa okay gak tu.. besides chuols bukan duk kl kan? Kalo kat sini buleh dah pi tpt i beli tu...

...

Tula i tak duk kl. So tutup mata jelah sales tu huhuhu

Thanks! Tak sabar n tunggu pakai hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 05:16 PM | Show all posts
awalnye uols plan utk black friday
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by titiana at 23-11-2019 03:46 PM

From poplook. Iols jarang beli baju dr poplook. Ni dah nak sale blh lah usha2 hehe
E0AD3476-F9CA-45B0-89FF-8EF605D0C449.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:20 AM | Show all posts
ada tak sesiapa yg nak beli kat sephora malaysia.. now ada less 15%.
if ada nak minta i tolong beli, boleh jer nanti i belikan sekali..

hahaha

from sephora US pun iols boleh tolong beli
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:13 PM | Show all posts
pitera replied at 6-11-2019 02:25 PM
Harap tak OT hahahahaha

refurbish ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:49 PM | Show all posts
nak check Sephora malam karang!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088810s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list