Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31907
View
502
Reply

Tiada Ruang Berdamai, Sharnaz Nabila diperintah jalani proses timbang tara. Berlanjutan Disember ini.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-11-2019 02:45 AM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 11-11-2019 08:50 PM
btul tu. nanaih mmg pagi ptg siang malam subuh sepie akn buruk2kan family kak nab ...



Ya betul itu. Biar jebat hidup dgn Kak Nab yang baik budi perkerti + jauh lebih berkemampuan dlm memberi kehidupan yang lebih baik kpd Jebat.



Btw: harap ditukarlah nama anak yang entah apa apa itu. Jebat?

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 12-11-2019 11:17 AM
Yes aku harap nabila simpan bukti maki hamun mamak parpu bawak naik mahkamah.lepas ni Bella ko jgn ...

komen bodoh dri peminat tegarrrrr hajah lofakers! hahahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 09:42 AM | Show all posts

Meluat ehhh .. tak sehaluan pendapat terus dichop bodoh. Akai letak kat kepala lutut kot?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 10:35 AM | Show all posts
dulu kau perli musuh paki semata2 nak backup keluarga paki tu, konon mereka tu suci sangat.
sekarang keluarga paki tu pulak buat taik pada kau balik.
ada tak keluarga paki tu backup kau sekarang ni????????
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 13-11-2019 09:42 AM
Meluat ehhh .. tak sehaluan pendapat terus dichop bodoh. Akai letak kat kepala lutut kot?

bekap nampak so u pun mcm tu jugak hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 13-11-2019 02:45 AM
Ya betul itu. Biar jebat hidup dgn Kak Nab yang baik budi perkerti + jauh lebih berkemampuan d ...

Ayda Jebat bwk nama Jebat.. Xde hal pun. Ape yg pelik Sgt dgn nama Jebat? Kalo ko dh Anti kt pak dia.. Di taruh nma muhamad pun ko rengsa. Wkwkwk..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
amerald replied at 13-11-2019 10:35 AM
dulu kau perli musuh paki semata2 nak backup keluarga paki tu, konon mereka tu suci sangat.
sekaran ...

Nanaih pun Paki jgk. Pak dia tu Paki. Tp dh campo budu. Klh paki
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:14 AM | Show all posts
kiyudi replied at 11-11-2019 02:59 PM
bwk mengucap la masing2..

depa yg bercerai, ampa yg bercakar...

hahhahahha
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:27 AM | Show all posts
kenapa lah masing2 suka provoke memprovoke kalau beza pendapat.

suka reply reply provoke especially kalau komen tu tak sokong nanaz.

kalau komen tu menghala ke arah maki hamun family kak nab, komen tu dibiar je.

umur berapa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:01 AM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 13-11-2019 02:16 PM
Ayda Jebat bwk nama Jebat.. Xde hal pun. Ape yg pelik Sgt dgn nama Jebat? Kalo ko dh Anti kt pak d ...


oh idea apa dia ya? patutlah kepelekang sikit.

Kadang nama ni tak sesuai tau. Elok letak nama yang baik baik sahaja. Ayda Jebat mungkin sesuai tu pasal geletis

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 6-11-2019 10:28 PM
Patutnya sharnaaz minta agar si andartu jahzouk berhenti buat komen di media social.rsnya klau famil ...

Dah jd andartu kah sheols..so the what goes around comes around yach..gitchuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
PicsArt_11-15-03.36.38.jpg nape bpk jebat mengamuk tu????
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 15-11-2019 11:01 AM
oh idea apa dia ya? patutlah kepelekang sikit.

Kadang nama ni tak sesuai tau. Elok letak nama ...

Ank dia. Suka hati dia la nk letak nama apa. Adoiiiiiiaiiii.. Dia plk gelabah tetek ngan nama ank org. Kah3.  Arwah Jins Shamsudin dh lama letak nama ank dia Jebat. Jd mnusia pun bdk tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimbom replied at 15-11-2019 07:36 AM
nape bpk jebat mengamuk tu????

Dah berjela thread ni tak de pulak i baca si sanaz ni di bogel fitnah bagai. Yg dikutuk di cerca as usual keluarga sskjp@paki. Since i tak sokong mana2, enjoy the drama je la..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooo tu nanaz oii.... declare je lah sape syaiton nirojim tersebut. Sat lagi sskjp ngamuk.. berdrama lah korang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimbom replied at 15-11-2019 03:36 PM
nape bpk jebat mengamuk tu????

Siapakah syaiton bertopengkan agama iteww
Agak2 solat yang asas 5 waktu itew cukup tak
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 01:58 AM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 15-11-2019 02:07 AM
Ank dia. Suka hati dia la nk letak nama apa. Adoiiiiiiaiiii.. Dia plk gelabah tetek ngan nama ank  ...


Hang jer gelabah aii relex jer .. pendapat masing masing kan? kalau tak boleh terima gi dok dlm gua boley?

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
ziara replied at 12-11-2019 07:18 AM
Kaaan baik duduk dgn bella yg keluarganya terbukti mulia tak pernah caci maki carut org
Pffttt

hahahhahaha...nak tergelak baca....mulia & tak pernah caci maki orang? hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
bambimbom replied at 15-11-2019 03:36 PM
nape bpk jebat mengamuk tu????

Aiyo..benak benak ni teringat lobenak..luls
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 15-11-2019 06:07 PM
Ank dia. Suka hati dia la nk letak nama apa. Adoiiiiiiaiiii.. Dia plk gelabah tetek ngan nama ank  ...

Kak limah ooi
Kak nab perli nanas ke sb bg anak mkn coklat
Lps ss psl coklat kak nab ckp kt jebat mkn yogurt

Mmg tgk nanas ada bg mkn coklat kt igs nya masa jebat mandi dlm kolam plastik

Screenshot_20191228-115937.jpg


Screenshot_20191228-115838.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081133s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list