Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31994
View
502
Reply

Tiada Ruang Berdamai, Sharnaz Nabila diperintah jalani proses timbang tara. Berlanjutan Disember ini.

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Post time 6-11-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 6-11-2019 04:42 PM
kacak plak nanas ni...

Kacak ajee.. duit yilek
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
izwani replied at 6-11-2019 11:34 PM
Kalau dgn mawar pun ok kan...hahaha
Masing2 dah ada pengalaman yg hampir sama

Tak payah la.. kesian pulak mawar asyik dapat laki sengkek je..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Naz ni nak fight tuk jebat ni... Die nak gune makhamah n ade hitam putih supaya hajjah n family xboleh masuk campur urusan die dgn jebat...die tau kalau die x fight tuk jebat... Harammmm nak dpt jumpe jebat tu nanti... Silap2 guard xkasi masok...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 6-11-2019 01:43 PM
Pihak yg nak conquer anak sorg tu mcm xde hati perut... Tak kesian kat anak ke?  Selfish

Kan... Bkn org lain pun...masa nk anak nk pulak dgn bpknya... Bila dh dpt anak, bpknya nk dibuang dr anak... Ada ke ptt??
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 7-11-2019 12:04 AM

Selesai cara baik. Baguslah.

Tapi kalau pihak satu lagi dah tak mahu jangan dipaksa.

Paksa = retaliate. Itu selalu dan kebiasaan. So jangan letak org dalam keadaan terpaksa.

So far, dapat jumpa anak tiap2 hari. Baguslah tu alhamdulillab.

Bila kita permudahkan maka org pun permudahkan juga insyaAllah.

Moga urusan korang berdua ni dipermudahkan.

Dan saya setuju biar everything on paper.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
bapa sendiri pun mia
mmg patut kene extra hati2
takkan pisang berbuah 2 kali
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
First sekali, nanas nampak wangi noks dalam bideo tu. Sekenly, knowing sskjp ni jenih yang conquer anak dan terbukti juga depa jenis yang memisahkan anak dan bapak, penting untuk nanas buat hitam putih dengan depa ni. Mohon kebenaran bermalam sekali untuk jebat yer nanas. Kak nab tu walaupun dah 3 kali kawin, iols suspek sheols bukan subur mana pun. Itu yang bercerai kali innih sok menggagau nak conquer anak sensorang. Moga dipermudahkan keduanya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ciknam replied at 6-11-2019 05:26 PM
nanas nak hitam putih ya.. on paper semuanya.. mungkin dia dah belajar sesuatu dari sskjp..

Rasa ...

Yup betul tu. Hitam putih so tkde sapa boleh ungkit. Setuju ngn dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Untuk nanas dan nabila.


Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 6-11-2019 10:28 PM
Patutnya sharnaaz minta agar si andartu jahzouk berhenti buat komen di media social.rsnya klau famil ...

Iols setuju. Mintak pihak mahkamah halang keluarga sskjp ni dari mencapub kt soc. Lelebih pulak si jah tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-11-2019 08:53 PM
Akak setuju. Akak tak faham mengapa mak2 yang dah cerai mahu susahkan ex tak bagi jumpa anak bag ...

Aku nasihat kawan aku yg kes mcm nanas vs kaknab ni lah. Dia dah selamat cerai tapi masih dok merempan dendam dgn exlaki. Mmg exlaki ada perangai hangsuang tapi hubungan dah putus. Dia x blh nafikan hak exlaki. Takut sgt anak tu lebih ke arah bapak, takut anak manja sayang lebih dgn bapak daripada dia. Simple je aku cakap, kalau exlaki ko tu lebih penyayang dan layan helok anak2 ko tanpa buruk kan ko, memang patut dia favor bapak drpd mak.

Contoh dah banyak ex lakibini berbaik demi anak2 dan nampak semua nya goes well dan boleh dicontohi. Kalau x blh tgk muka exlaki sekali pun, ko just keep that to urself. Jangan SELFISH.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sharnaaz ni macam dah terhantuk baru nampak merendah diri. Sebelum ni dongak tinggi sangat eh.
Nabila lawo la, cam biasa
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 6-11-2019 04:28 PM
maka berhuhulah kite thread canas vs ciknab bertebaran  sehingga dis..

elok dis, kapel ni rase nk rujuk balik..tp bg masa.. berkuntum pulak stori smpi jun... dan seterusnya smpi abg jamil mamp
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
bagus la nanas ni... nampak je mcm gengster.. tp lovely daddy sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Nabila ni pun satu. Ko dah merasa kot hidup takde bapak. Kenapalah ko nak anak ko merasa benda yang sama jugak? Anak laki needs his father figure kot. Tak kiralah ko benci camne sekalipun kat bapak tu, kalau ko sayang anak, sayang tu above everything kot. Ko rasa kasih sayang tok nenek makcik pakcik dan wang ringgit tu setara ke dengan seorang bapak? Aduh ciknab...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:02 AM | Show all posts
aku doakan yang terbaik buat sharnaz  dan nabila.. semoga apa pun keputusan nanti, jangan jadikan anak kalian mangsa keadaan.. bapa tetap bapa.. jangan nafikan hak bapa..
kira beruntung la bapa nak ambil tahu pasal anak walaupon lepas bercerai..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
willow12 replied at 7-11-2019 07:42 AM
Aku nasihat kawan aku yg kes mcm nanas vs kaknab ni lah. Dia dah selamat cerai tapi masih dok mere ...

Pircaya la. If dia baik ja dengan ex tu, ex tu pon akan baik ja dengan dia. Silap2 barangkali akan melutut minta mahap ajak rujuk segala.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:30 AM | Show all posts
bila dh naik mahkamah taknak plak cerai. sblm ni dlm mase 2 tahun yg korang bergaduh smpai dok asing n tak lakukan hbgn kelamin tu knp?? ehhh tak phm laa. klu btol2 syg before fail cerai lg dh pujuk n ambik ati bini tu. mmg btol la drama sungguh. meols slh seorg yg minat gak la acting nanaz ni. tp dh jd cm ni pls laaa. cerai jelaa. buat ape lg nk toleransi dgn wife yg ego tinggi melangit tu. plus bini sejenis yg mmg dok bwh ketiak family. then fmly bini pn dh taknak kt kau. pls la bro angkat kaki jela. ramai lg kot menunggu
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
rasanya nanaz ni dah xde hati kat cik nab.. cuma sekarang ni dia fikirkan pasal jebat.. dia nak fight juga utk hak dia.. biar ada black & white apa2 sskjp x boleh nak claim yg jebat anak cik nab sorang
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:44 AM | Show all posts
ptt nya bg jelh nanas ngn bella ni ddk serumah sekejap... tk payah ada hajar n the geng...
bg dorng bbincang dr hati ke hati...
bila ada & the geng ni byk anasir2 negetif masuk dlm kepala tu yg jdi melarat2 kisah dorng ni


tp apapun smg kesudahan yg baik2 utk mereka bertiga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083441s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list