Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31938
View
502
Reply

Tiada Ruang Berdamai, Sharnaz Nabila diperintah jalani proses timbang tara. Berlanjutan Disember ini.

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Post time 7-11-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Belah sskjp ramai bercerai... n ramai andartu... diaorang ni x pandai jg laki ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:48 AM | Show all posts
war against the whole family
org bodo je bru lepas lubang perangkap rela nak masuk balik
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
SummerAutumn replied at 6-11-2019 06:06 PM
Dari statement nanas tu mcm dah boleh predict apa ending r/ship diorang. Cuma sekarang nak capai p ...

Setuju. Dan kalau tak dlm hitam putih, mmg mcm2 boleh jd. Dia dah buat benda yg betul.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 6-11-2019 06:00 PM

Nicely nasihat by bangdut. Dan nice reply dr shanaz. Semoga kita semua pun mcm tu lah. Ckp yg baik2
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:52 AM | Show all posts
pinkzara replied at 6-11-2019 11:27 PM
Kalau i jadi jebat i rasa tak lucky. Org lain sederhana hidup tapi ada mak bapak. He? Kecik2 mak b ...

itulah sis..i perati sskjp ni mcm confident sgt allah takkan tarik kemewahan dan kesenangan yg depa ada sekarang ni..riak semacam je..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:05 AM | Show all posts
Ratutulip replied at 7-11-2019 08:44 AM
ptt nya bg jelh nanas ngn bella ni ddk serumah sekejap... tk payah ada hajar n the geng...
bg dorn ...

uols..pempuan ni kalau dah ada segalanya dia dah tak pikir laki. dia harapkan laki tu berlutut depan dia. lelaki pun ada ego jugak. as a wife, kita mmg kena mengalah. mengalah ikut tempat la..jgn la mengalah memperbodohkan diri pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian jebat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:23 AM | Show all posts
semoga yang baik-baik jer la endingnya nanti.

suka juga pasangan ni & anaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:24 AM | Show all posts

lama oi nk tggu abes dec,...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:29 AM | Show all posts
misuke replied at 7-11-2019 07:57 AM
elok dis, kapel ni rase nk rujuk balik..tp bg masa.. berkuntum pulak stori smpi jun... dan seterus ...

kahkahkah,,.. mek guna ayat abam jamil tu, mengekek opismet mek gelak
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:29 AM | Show all posts
nia_salina replied at 6-11-2019 10:27 PM
Kan. Dr pic nampak shanaz cm stress while nab is more to haha im done dude. Ha gitchew

of coz nanas stress.. sbb dah nmpk pihak sana nak konker jj sorg.. and nanas bakalan terima nasib & jadi mohd noor v2. myb bella confident yg nasib sheols akan sama mcm mama tini.. bakalan dpt suami yg lagi  kaya & bole terima ank2 tiri mcm daddy khan.
haiyoo bella, uols tu dah 2x kawin & bakalan jd janda semula..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Better ada hitam putih. Dulu abg ipar aku dia duda anak dua. Anak dok ngan wife. Wife plk mcm2 tuntut. Tau dpt bonus,tau dpt job best terus mintak mcm2. Herannya tau plk dia.Last2 naik mahkamah trus buat bicara pasal harta sepencarian. Yg mana kena bahagi yg mana ke tolak terus selesai. Nafkah isteri pun kira sampai tu je sbb dh selesai siap. Yg anak je mahkamah decide utk brp brp. Lucky anak pun dh bsr skrg. Elok je bgan kakak.Ngan aku pun rapat sama mcm anak sedara lain.Jd amatlah bagus nanaz nak hitam putih.Manusia ni berubah2. Apalg klu ramai yg mencocok.mungkin hari ni blh tgk hr2..esok semingu sekali. Lusa dh xbg lgsg.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada nampak komen kt ig nanas, yg nanas yg jaga jebat waktu malam masa jebat dkat hosp. Sedih pulak rasa
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 6-11-2019 08:37 PM
Nabila tukar lawyer...lawyer baru tgh nk catch up cite dorg...last min tukar yea...

Ye la nak lawan dato akberdin tu bukan calang2 syarie lawyer
Tah2 points yg ciknab ada pun tak strong sgt mcm apa yg nanas tuh ade. Ko hengat lawyer2 besaq nak sgt ambik kes rumahtangga mcmni
Masalah dorang bukannya besaq mana. Cuma ego ja yg lebih. Selalu kalo kes2 mcmni, lawyer yg tgh nak buat nama je hadap
Acik rasa lawyer2 ciknab sebelum ni pakat drop file ni sbb tu lah
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 6-11-2019 05:07 PM
nak bercerai pun payah

kalau yang sukanya satu pihak je satu pihak lagi tak mahu teruskan lagi pe ...

Perceraian melayu /Islam lah yang paling mudah, cepat Dan murah...  kalau di bandingkan dgn bangsa / agama lain.

Melayu boleh kawin hari ini minggu depan cerai. Kalau dah beranak pinak lepas cerai.. Binik tanggung Anak. Apak bebas kawin lain... Bangsa lain tak boleh.

Sebab tu bila nak kawin harus fikir
masak2... Bukan cam main masakmasak...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:37 AM | Show all posts
yuhuu replied at 7-11-2019 01:33 AM
First sekali, nanas nampak wangi noks dalam bideo tu. Sekenly, knowing sskjp ni jenih yang conquer a ...

ehh 3x ke uols?? iols ingatkan baru 2x...
perghhh mmg family sskjp ni buat kawin cerai mcm benda biasa je.. haritu iols ternmpk kat ig explore, ct ray tu cousin theyolls kan?
bukan main dgn bf pak arab tu.. berpropose bagai, pelok2 & angkat2 dah mcm benda biasa, selamba buat gitu kat public
time manis mmg la mcm tuuu.. mcm si nanas & bella dulu la kan

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:45 AM | Show all posts
Edited by shania88 at 7-11-2019 09:46 AM
cupu replied at 7-11-2019 09:36 AM
Better ada hitam putih. Dulu abg ipar aku dia duda anak dua. Anak dok ngan wife. Wife plk mcm2 tuntu ...

nanaz tak nak jadi cam pak kandung nabila
pak kandung nabila cerai maybe camtu je
takde gigih nak itam putih
so thats why mamatini leh pisahkan anak dia dgn pak kandung selama lamanya
just diperlukan time nikah je

ape yg nanaz buat ni bagus
biar ada itam putih
biar dua2 dapt jaga jebat
maybe mahkamah akan bagi hak kat nabila dan shanaz lak leh jumpa jebat bila2 masa dan leh bermalm 2 malam dgn jebat selama seminggu
takde la si nabila tu je yg dpt si jebat tu

kalau korang tgok nabilal lagak cam happy
tp ce tgok betul2 air muka dia
cam happy sinis yg berpura2 try nmpk kenkonon happy

lagi satu nape nabilla ttbe tukar lawyer???
kat sini dah leh speculate something wrong somewhere

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:52 AM | Show all posts
aku suka ayat last tu, "benda ni kena ada dua org br dpt anak, sorg tak dpt bro" dgn riak2 muka sekali! we support u nanaih!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
kembangbunga replied at 7-11-2019 09:37 AM
ehh 3x ke uols?? iols ingatkan baru 2x...
perghhh mmg family sskjp ni buat kawin cerai mcm benda ...

sbb tu rmai yg ngutuk jahlop famili jahlop sbb ckp action tak serupa bikin uols.......
tgk fmli mak atok mamatini smua jnis beragama bdoa siang mlm kt ig,umrah tiap tahun haji tiap tahun,bertarannum bzikir smua show off tp ank ank, sedara lagak mcm matsalleh........
sexy menyeksi fuh fuh.........
mmg ler iman xdapek diwarisi tapi nxt time xyh ler over nunjuk berugama kt ig nuh.........
koser......
jgn dk jd pnunggang ugama sgt uols
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:12 AM | Show all posts
jebat jayden tu comei nak mampuh. segak nooo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083014s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list