Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31976
View
502
Reply

Tiada Ruang Berdamai, Sharnaz Nabila diperintah jalani proses timbang tara. Berlanjutan Disember ini.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-11-2019 10:12 AM | Show all posts
rotijohanz replied at 7-11-2019 10:03 AM
sbb tu rmai yg ngutuk jahlop famili jahlop sbb ckp action tak serupa bikin uols.......
tgk fmli m ...

org meluat sbb jadi penunggang agama tu je.. padahal in reality lain bona lifestyle masing2..bangga sgt dgn keturunan fmily.. seram tgk cara theyols ni... kalau time bercinta tu bkn main lagi.. tp bila dah kawin & nak cerai tuu dia.. maha dasyat drama dia bak kata mak ayam viviana...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:17 AM | Show all posts
kenapa la nk conquer anak sorang2...kalau ko jenis betul2 menjaga anak ko tu, once a while ko akan appreciate bila org lain take over at least ko dpt la break sekejap dr tanggungjawab. bg je la the other party nk jaga. take a break, me time gi spa ke ke hiking dgn kawan2 ke.
tp kalau masa anak dgn ko pun ko x jaga bg maid jaga pegang anak utk tayang kt social media je.... mmg selfish la kalau xnk bg jgk the other party jaga
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:25 AM | Show all posts
Aunty_Acid replied at 6-11-2019 08:05 PM
Cko x serupa bikin
Bkn buleh purcaya
Kejap je tu insapnya

mngkin ko la kot yg mcm tu.kalau org tu dh buruk, buruk je la spnjg hayat ek?? hattan tu lagi le barannya. xde plk ariani kawen lain. brjodohan jgk akhirnya. aku rasa la.. ko laki bini n anak2  mmg jenis pndg org lain tu buruk je.mngkin di rumah xde cermin agaknya. yucksss
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:25 AM | Show all posts
lawa betul kak nab


  

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:28 AM | Show all posts
MenteriWanita replied at 6-11-2019 11:20 PM
Zaman dah moden nak insecure apa nya, semua urusan bakalan settle siap ada hitam putih, siap boleh s ...

karatz kak nab mencapab dah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 7-11-2019 07:51 AM
Sharnaaz ni macam dah terhantuk baru nampak merendah diri. Sebelum ni dongak tinggi sangat eh.
Nabi ...

But bagus la heols reti blaja dari kesilapan. Daripada terhantuk banyak kali, kapla dah benjol berdarah2 pon tak reti2 jugak nak insof.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka Jebat ni asik la berkerut manjang
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 6-11-2019 06:00 PM

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 7-11-2019 09:37 AM
Ye la nak lawan dato akberdin tu bukan calang2 syarie lawyer
Tah2 points yg ciknab ada pun t ...

yup..lawyer nanaz antara yg teror..tp maybe point cik nab tak strong..lawyer cik nab kne agresif skit la pahni...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:09 AM | Show all posts
sejak jah ronsen ada, dah tak nampak nanaih upload gambar g jmpa jebat. so kat sini, kita bole tau apa mksud tweet nanaih pasal 'aniaya'.  rasa2 nanaih pun dah tak kebulur kt kak nab tp mgkin ada syarat2 pasal jebat yg kak nab tak setuju.tu yg berlanjutan. karatz2 kak nab kata, nape nk gantung, dh org xsuka,lepaskan la. kalo xde jebat seketoi tu, agknya setahun je kawin tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 6-11-2019 08:40 PM
yes btol..semuanya on paper..tak boleh verbal..tkot nnti sskjp twist pulk nnti..

Sskjp tu menda?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:30 AM | Show all posts

lawa kak nab ni..
btw jebat ni berkerut manjang je.. kak nab masa pregnant ni mesti bengis slalu je. berkerut. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:34 AM | Show all posts
anak tu sebagai ujian buat dua2 org ni..
korang bersyukur @ tak syukur..
kalau sikap dua ni xubah, aku rasa anak dia akan kerap sakit sampai bila2..
lepas kn je bini kau tu, biar bini tu puas dengan apa yg dia nak selama ini... anak @ apa pun..
lama2 bakalan menyesal jugek. masa tu baru kau bole senyum kambing..
mungkin kata2 dan tingkah laku dua orang ni dulu ada buat orang terasa,
ni lah balasan yg dua org ni kena hadap..
sskjp ni hanya guna kn laki ni je.
kifarah Allah tu ada, lepas ni akan kena balik pada sskjp tu.
tunggu dan lihat jew
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiba2 nanaih suci di mata acik2 porem..tp baguslah kalau dia da insop. N jebat tu biasa2 jah xdah comei nak mampuih..sebiji ja mcm muka sepupu nya inara, anak pd adik si lopah tu. Tp mmg nmpak hajah lopa tu beriya sgt dgn jebat.. ko beranak sndiri la hajah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:42 AM | Show all posts
ada org komen kat ig parpu
time jebat sakit
parpu yg jaga dia setiap mlm kat hospital tu

tak rasa dia gantung tak bertali
kata bella dah setahun tak tinggal sebumbung
bella pun aritu cari kotak terpakai
so lagi setahun or dua tahun pun ok jer
dorg nak bergasak turun naik court

parpu mmg dah tak hingin kat dia
must be hard on her, dua tiga  kali kot menjanda
tu yg dia overprotective dgn jebat

jebat bkn BF susu cap gantung dia pun
so no issues utk bagi jebat overnight dgn ba dia
jahronsen tolak tepi, dia tu gila sikit
sejak ditolak mentah2 nak mencakar yestana
so jebat is all that she has

gi tengok gambar 2018 for mother's day
jebat tu sejibik sejibun baba dia masa umur gitu
mmg time mengandungkan jebat si bella tu mcm depression
dok lar up status clingy cringy spoiltbrat dia tu

dia dgn parpu mmg match make in heaven
dua2 keras kepala
sian bella tak happy dgn lawyer jer terus dia tendang
and appoint new one

sebegitu lar peel dia dari dulu pun
so better lar dia menjanda sampai menopos
if she can't find a hubby figure like rambut rebond

kakak parpu ada up status kat FB
that she gave up after few months
to make someone see what they are doing wrong
but that someone don't realize that they are in the wrong

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-11-2019 11:41 AM
Tiba2 nanaih suci di mata acik2 porem..tp baguslah kalau dia da insop. N jebat tu biasa2 jah xdah co ...

akhirnya ader jugak yg sepdpt dgn iols.....
ntah mana comel nye jebat......
biasher biasher je.......
muka bengis masham kerut je byk.....
nmpk sgt ms ngndung jebat si bella tak bahagia.....stress.mnurun kt si jebat smpai skrg.......
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:46 AM | Show all posts
dulu ada insider kata rumah yg jahronsen dgn bella share tu
besaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr gila
entrance pun lain2
ada different wing

so shin ingat dah mcm white house gitu besar rumah dia
sekali tengok time Halloween
ya awlohhhhhh mcm gitu punya rumah pun korg dok kata besar
korg ni biasa tinggal setinggan jer ker?

no wonder lar parpu cabut lari
can you imagine kena bau budu setiap hari
sebab bella dgn sskjp mmg hari2 mentekedarah budu
melainkan batu ronsern tersohor yg tokseh budu weh


Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-11-2019 03:41 AM
Tiba2 nanaih suci di mata acik2 porem..tp baguslah kalau dia da insop. N jebat tu biasa2 jah xdah co ...

Betul semua apa yg ko ckp ni. Aku pun td nk komen yg sama.
Meluatlah aku tgk muka parpu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 7-11-2019 11:46 AM
dulu ada insider kata rumah yg jahronsen dgn bella share tu
besaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr gila
...

U... pemenat2 lopah apa2 yg bkaitan dgn hajah n family mst extraordinaire n above de rest gituh. Dat's y i always commented yg karats dia ni jakun
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga yg baik2 je utk diaorg n jebat. Keputusan sharnaz betul jgk bukan nk susahkan nabila cuma nk jaga hak dia sbgai ayah jebat. Maybe nabila pun dh tawar hati so baik sharnaz move on je la cuma pastikan dpt hak lawatan utk tgk jebat n jgn lupa nafkah jebat sekali
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086669s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list