Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37707
View
2193
Reply

RUMAH 7.0 GEGAR VAGANZA 2019..2 Penyingkiran?? Tema Melets!!! KEJUTAN : extra 1 @ 2 episod??? Final di JB???TUNGGGUUU...

 Close [Copy link]

Author: alin33       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-11-2019 02:09 PM | Show all posts |Read mode
Edited by alin33 at 15-11-2019 03:35 PM



Tugasan Minggu Keenam : Melets (Meletup)
SUKU AKHIR

Jihan & Nabil - Aku Tak Percaya Cinta [LJ]

Naqiu : Juwita [Saleem]
Jatt : Still Loving You [Scorpions]
One Nation Emcees : Gadis dan Bunga [Rahimah Rahim]
Roy : Sonata Musim Salju [ Hazami]
Wann : Pengemis Cinta [Ella]
Hady Mirza : Cinta Luar Biasa [Andmesh]
Norshila Amin : Karena Pengalaman [Elvy Sukaesih]
Sham Visa : Suratan Takdir [Gersang]
Feeza : Terus Mencintai [Siti Nordiana]
Nurfatima : Enggan [Fauziah Latiff]
Markah Minggu 5
1. Naqiu Boboy - Di Ambang Wati (80%)
2. Jatt - Benci Bilang Cinta (79%)
3. One Nation Emcees - Makhluk Tuhan Paling Seksi (73%)
4. Roy - Crazy Little Thing Called Love (72%)
5. Wann - Kali Terakhir Kulihat Wajahmu (71%)
6. Hady Mirza - Luluh (61%)
7. Noorshila Amin - Semakin (59%)
8. Sham Visa - Terima Kasih Cinta (53%)
9. Feeza - Jutaan Purnama (52%)
10. Nurfatima - Cant Fight The Moonlight (50%)

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2019 02:12 PM | Show all posts
Edited by alin33 at 11-11-2019 02:25 PM

bawak daddy sham & naqiu rumah baru...supaya x tercicir

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in....puas meols tunggu rumah baru
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Asteruk masih simpan peserta yg suara haukkkkkkks
Kenape nak naikkan rating ke ?

Teruksnya mlm tadi half of the pEserta patut keluar
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:18 PM | Show all posts
miss_strangers replied at 11-11-2019 02:13 PM
Check in....puas meols tunggu rumah baru

sama lah kita...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn tema dia melets ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 11-11-2019 02:15 PM
Asteruk masih simpan peserta yg suara haukkkkkkks
Kenape nak naikkan rating ke ?


Asterok Dan drama berpisah tiada...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in!

Go Go Boss Susu!
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:24 PM | Show all posts
x best sgt malam td...
Naqiu, Roy, Jatt dgn ONE je perform cun..
Wan taraf so-so jgk smlm..
yg lain2..hurrmmm xstudy lagu kot and xjogging bak kata HKE..xde stamina.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in!!!

#teamNurfatima
#alhamdulillah
#seemylevel
#koskolaX
#ybotherybother
#nerakatizenNotmylevel
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
alin33 replied at 11-11-2019 02:12 PM
bawak daddy sham & naqiu rumah baru...supaya x tercicir

Dah macam bapak n anak remajanya..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:29 PM | Show all posts
singkirkan acik feeza, hauk sentiasa
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengah tengok ulangan gv..part atok Roy...atok Roy Kira brilliant la dapat blajar course architecture..tapi xleh habiskan sbb xcukup duit...harap GV bagi anugerah kat atok Roy ye

@Mat arof take note yach!
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak beza mata naqiu dgn jat..beza satu mata
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:33 PM | Show all posts
wah tok roy dikelilingi bunga ehhhh..huhuuhuhu

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:35 PM | Show all posts
aku kalau boleh nak feeza, noorshila amin ngan wan (yg ni dr minggu first aku tak berkenan) terkeluar..
roy aku syg.. jat best.. norfatima talented..yg lain2 okay nmpk semangat competition nye..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:36 PM | Show all posts
yg best

one nation emcee
naqiu
jatt
roy

yg lain ermmmmm


ayooo ameng mujur tak bertanding, lagu sendiri pun lupa lirik, kena study bang, next month nak konsert, jenuh lah lirik tak ingat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2019 02:38 PM | Show all posts
GV2019: Kejutan Minggu Tiada Penyingkiran, Nurfatima Bernasib Baik! "Tapi Lepas Ni Mungkin Ada 2 Keluar Serentak!"


Minggu kelima konsert Gegar Vaganza 2019 (GV2019) menyaksikan tiada bintang yang tersingkir daripada terus bertanding.

Kekal seramai 10 bintang untuk meneruskan perjuangan, minggu tiada penyingkiran dianggap tuah buat Nurfatima yang berada di tangga tercorot minggu ini.

"Ada tiga orang juri, yang pasti tiga peserta tercorot sudah dikenal pasti cuma perbezaan markah bergantung pada juri-juri itu sendiri. Ada yang rendah dan sangat rendah!

"Minggu ini Nurfatima bernasib baik kerana tiada penyingkiran. Itu peluang terbaik dia dan akan menjadi perkara yang merugikan sekiranya dia tersingkir," kata ketua juri, Datuk Ramli MS.Sementara itu, jelas Pengurus Saluran Astro Ria & Ria HD, Emarina Kamal, pihaknya sudah merancang dari awal bahawa minggu kelima menjadi minggu tiada penyingkiran peserta.


"Kalau diperhatikan daripada musim terdahulu akan ada episod yang tiada penyingkiran dan sama seperti kali ini, ia sudah dirancang daripada awal. ...boleh caya ker..
"Jika diikutkan ada 10 peserta sekarang dan terdapat lebihan masa untuk konsert, sekiranya ada penyingkiran kandungan akan menjadi pendek.

"Bagaimanapun, tidak mustahil nanti untuk minggu seterusnya akan ada dua penyingkiran serentak. Namun, ia berdasarkan perbincangan dengan pihak juri berdasarkan persembahan minggu tersebut," tambahnya....nampak sgt planning...mesti ada fav yg nak diselamatkan..




Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak singkir sbb ada Agenda ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak selamatkan acik feeza ke aper ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103342s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list