Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3660
View
238
Reply

Siapa rasa dirinya cantik, atau sebaliknya?

[Copy link]

Author: ifanonline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-11-2019 05:43 PM | Show all posts |Read mode
Just a simple question that would be interesting to ponder, siapa rasa dirinya cantik atau sebaliknya?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba teka? Ada lagi ke kawan2 yang taktau iols rasa diri cantik ke tak

Selama ni dapat treatment perempuan cantik dari lelaki mahupun wanita. Kena jeles, kena santau, hantar lauk, beli baju, ilmu. Walaupun stok peha lembu mulut hansuang tetap dapat pujian Kim makin cantik petang tadi
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak masuk umur 40. ...akak terus rasa diri x cantik dan tua renta. ...tambah2 anak2 dah besar. ...dah terasa tahap makcik2. .nenek2. ...ada yang umur 40 tepat pun dah bercucu. ...memang umur 40an tua dah pun.....X de makna mudanya. ...kenyataan ....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 11-11-2019 07:18 PM
Sejak masuk umur 40. ...akak terus rasa diri x cantik dan tua renta. ...tambah2 anak2 dah besar. ... ...

Hakak jua...daya upaya nak berpesen pun dah habis bila closing in to mid 40s ni...belum sampai tahap pakai jubah tudung labuh ke pusat laaa atau pakai tudung tingkek2 fareeda tu idok ler...asal kemas je udah, kalo jaman memuda tu hakak akui hakak rasa hakak cantik seksi laaa.....kekekkekkek
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa2 jela diri ini cantik jelita dgn cara tersendiri
Tunggu org puji mmg xkan la
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak rasa diri I cantik tapi Tuhan cipta semua makhluknya indah. Hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya topik ni.

Saya x cantik tapi manis tu adalah... lagi tua lagilah kena cantik cantik.. life begins at 40. Young at heart and take things as it is.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 11-11-2019 07:52 PM
Hakak jua...daya upaya nak berpesen pun dah habis bila closing in to mid 40s ni...belum sampai tah ...

Hehe setuju ......

Kalau lebih 10 atau 20 orang kata lawa tu masa jaman muda tu maka betullah lawa...yg puji tu termasuk makcik tua...budak2. ..nenek2. ..dan rakan kenalan ....hehe ...bukan takat lelaki bermulut manis ...hihi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
iols sentiasa kacak gitew
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman cantik dah berlalu. Sekarang zaman kepam dan gundu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa I biasa je....tp I dianggap lawa di tempat kerja I...I just rasa thankful jelah diberi rupa paras yg ok...cumenye...bile uols dianggap lawa...so org akan mudah mengata uols lah...nasib bdn
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak penah rasa diri tu cntik sbab somi pun xpenah puji aku ni cantik (read=sedeyhhhh) tpi alhamdulillah muka xberkawah, gigi xbersepai walaupun rambutku masih tahap recovery dek alopecia tapi aku tetap akan cuba untuk menjadi kemas n cantik di mata orang ramai..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 09:30 PM | Show all posts
sederhana saja..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak tau nak rasa apa..org2 kalo tengok iols msti mcm budak2 skolah walau iols rasa dah kertu ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 09:54 PM | Show all posts
cantik lah..

gila ko x cantik

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak umur pertengahan 30an, dan berat badan naik mendadak, I rasa tak cantik dah. Amik gambar je semua rasa buruk. So I tukar semua profile picture jadi gambar kucing je. Hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 11-11-2019 07:18 PM
Sejak masuk umur 40. ...akak terus rasa diri x cantik dan tua renta. ...tambah2 anak2 dah besar. ... ...

Kemutan masih elok tak?

Hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 11-11-2019 08:41 PM
Comelnya topik ni.

Saya x cantik tapi manis tu adalah... lagi tua lagilah kena cantik cantik.. li ...

Manis yang tak dipandang sampai diceraikan?

Bodoh punya jantan kheen?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 11-11-2019 09:57 PM
Sejak umur pertengahan 30an, dan berat badan naik mendadak, I rasa tak cantik dah. Amik gambar je se ...

Believe you me...kau secantik puteri gunng ledang sekali pun bila dah melepaskan segala.benang atas tubuh...menelentang atas katil , tetap nampak flat....

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
missinpiece replied at 11-11-2019 08:15 PM
Rasa2 jela diri ini cantik jelita dgn cara tersendiri
Tunggu org puji mmg xkan la :lol ...

Hidup utk tunggu dipuji lebih baik kau mati sajork...kheen?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090514s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list