Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3802
View
49
Reply

"Saya Tahu Sheila Rusly Merajuk Tak Lama" - Haji Zeel Pujuk Jangan Bersara Lagi

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-11-2019 10:01 AM | Show all posts |Read mode
Selepas mendengar ura-ura Sheila Rusly mahu bersara dari industri seni, penerbit drama Fadzil Teh atau dikenali Haji Zeel menghubungi rakan seperjuangannya itu untuk memujuk agar tidak mengundurkan diri.


Dia yakin Sheila tidak akan merajuk dalam tempoh yang lama dan cuba menasihati rakannya itu saat diri diuji dalam industri ini.




Foto: Instagram Haji Zeel





Dia juga ada bertanya kenapa perlu berhenti kerana industri seni masih memerlukan gandingan Sheila dan suaminya, Jinggo untuk terus berkarya.


Haji Zeel telah lama mengenali Sheila dan sering berkongsi masalah bersama, tambahan pula dia tahu rakannya itu akan menghasilkan drama terbaik pada Ramadan tahun depan.




  



  



Ketika ditemu bual mStar Online, dia juga mengaku pernah mempunyai niat untuk bersara, namun apabila mengenangkan nasib kru produksi dia terus memikirkan semula tentang hasratnya itu.


Sifat simpati pada kru membuatkan dirinya terus bertahan dan sedar bukan mudah untuk mencari peluang pekerjaan lain jika dia tetap mahu berhenti bekerja. Dia berniat untuk membantu kru untuk terus mencari makan dalam industri.




  



Bagus niat Haji Zeel dan itulah sifat seorang kawan yang sentiasa menyokong dan membantu saat diuji. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:12 AM | Show all posts
kemut ada kedai kek? seriously?


utk tak ot..nape cyst majuk? sbb janna ke?
ke org industri boikot dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:16 AM | Show all posts
rotiban replied at 14-11-2019 10:12 AM
kemut ada kedai kek? seriously?

sbb x menang award aritu kottt
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:29 AM | Show all posts
gegeh cyst tunjuk kasut gucci... hauks tak kena nak nampak rumaja... contohi amy mastura tak perlu berpakaian macam BBNU

stress tgk kemut senyum cam gitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:53 AM | Show all posts
merajuk sbb byk2 karya tak penah menang kan. kemon laaa sikit2 nk merajuk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:01 AM | Show all posts
acik ni package buat drama dan berdrama....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:10 AM | Show all posts
kuat sentap cyst nih. nak nampak dia special di mata semua orang kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:14 AM | Show all posts
ala lepas ni tak ada le ketuk ketuk ramadan. Alhamdulillah.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Menghambakan diri selama 34 tahun?!!! Ayat apa ni? Pundek ah
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:32 AM | Show all posts
mrajuk la kot. mek janna punya offer drama melimpah ruah. tak mcm yang dia harapkan. maybe bagi dia lepas dibuang, mek janna akan merempan kesenduan. tapi sebaliknya yang berlaku
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape penah try makan kt KKK (Kedai Kek Kemut )? Best tak?

Cyst majuk lame sikit plizzzz....harapan daripada netizen
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:49 AM | Show all posts
Hauknya pesen cyst ni. Cuba la berpakaian seiring dengan usia. Ni tak, nak jugak jadi remaja purba. Hauk, tau tak?!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh kes merajuk rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah cyst bersara. X yah gigih nau pujuk. Dulu cyst berlakon best tapi makin lama makin over lak lakonannya Helok la brenti je
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 12:00 PM | Show all posts
baru nak tanya sapa depan tu dok terkemut..
sekali memang si kemut
rm50 per hour..
baik pi sukiya or bbq jah..
dah tentu lagi kenyang dari makan kek sejam..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 14-11-2019 11:37 AM
Sape penah try makan kt KKK (Kedai Kek Kemut )? Best tak?

Cyst majuk lame sikit plizzzz....ha ...

Sedapnya nama kedai dia hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
tak payah pujuk laaaaaaa.. drama pun sama je
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa merajuk sbb yak menang byk kut .. riak muka kak sheila masa ASK pun mcm sedey jewkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Majuk ke kak shila rus?? Ngn janna nick?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 14-11-2019 11:49 AM
Hauknya pesen cyst ni. Cuba la berpakaian seiring dengan usia. Ni tak, nak jugak jadi remaja purba.  ...

Mcm mak soeb tu kemain pakain ala bbnu..gn skinny jeans gn sneakers euww sgt macikkk..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130470s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list