Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
2836
View
34
Reply

"Saya Tak Gila Publisiti Murahan!" - Chef Wan Diselar Tak Sensitif Muat Naik Gambar Pesakit Kanak-Kanak

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-11-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi iolls tak boleh tgk gamba2 tu..kesian sangat..kecik2 dah kne tanggung sakit tg berat...sedih btul i..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Yihh. Dgn share picca tu lebih ramai doakan. Mane tau yg tgk tu org soleh doakan boleh baik. Org kalau hati hitam mmg nmpk je slh org lain yg cube berbuat baik. Chef wan ni mulut cam hansuang, tapi tindakan dia murni. Die x pernah pon ungkit die tlg bienda operate jantung. Tlg la manusia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 02:40 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 17-11-2019 09:48 AM
Klau chepone nk tidur sekatil dgn kawan lelaki dia, apa salahnya?! Ko xpernah tidur sekatil dngan  ...

not with presence of a female child. no?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 17-11-2019 01:40 PM
not with presence of a female child. no?

Tu cucu dia. You sangka apa diorang buat sampai teruk bebenor tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 17-11-2019 12:12 PM
Yihh. Dgn share picca tu lebih ramai doakan. Mane tau yg tgk tu org soleh doakan boleh baik. Org kal ...

Tak tau pun dia ada tolong orang operate? Yang dia pernah marah ialah nephew yang dia tanggung belajar kat UK tu sebab perangai macam suey. Memang selayaknyalah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 17-11-2019 10:13 AM
Xbetul or betul according to whose judgement? His only judgement ke?

Sebutlah apa benda. Whatever dia atau siapa cakap pun is based on experience or what's norm.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 04:41 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 17-11-2019 04:16 PM
Tu cucu dia. You sangka apa diorang buat sampai teruk bebenor tu?

well, iols very open mind. but,my common sense tell me a stranger man should not sleep with a female child. people have a guest room for reason
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sipa la rajin nau dm dia cakap dia x sensitif sebab post gamabr2 pesakit2 cilik kat ig... Bagus la dia buat gitu.. Lagipun ramai Je celebrities yg dah buat program mcm ni dan post kat socmed masing2. Tambah Cheta dulu siap dgn baju berbulu2 mcmkan pergi event apa ntah pun ok je.. Ok la tu. Lgi elok dia post gambar2 gini (of course dgn izin waris @ pesakit sendiri)  dari dia dok post gambar x senonoh tertonggeng2 menari in public mcm anju & keksinah baru ni.. Keksinah celebrate birthday nisabakri kan.. Tp lepas tu pi private room utk berjimba dgn kawan2 vip dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 17-11-2019 04:17 PM
Tak tau pun dia ada tolong orang operate? Yang dia pernah marah ialah nephew yang dia tanggung bel ...

Bukan UK, LC. Pi ambil medic di Russia sana.. Setiap sen dia yg tanggung.. Mak budak tu pun dia yg bantu belanja bulan2. Akak friend dgn anak buah dia  tu dlm fb lama masa tu. Sekali belajar ke mana, duit x paayh sebut la kan.. Memang le marah.. Akak pun marah. One thing dia bagus bab menolong ni sebab dia mampu dan dia usahakan utk membantu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
thetimes replied at 14-11-2019 10:06 PM
Kesian ChefWan semua x kena ye.

Nak kesian buat apa...kena tang dia?dia pun sama bila xsuka org tu semua pun xkena..so?just bcOZ dia pemes u nak kesian...lols
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 17-11-2019 04:22 PM
Bukan UK, LC. Pi ambil medic di Russia sana.. Setiap sen dia yg tanggung.. Mak budak tu pun dia yg ...

Rusia eh? Mak budak ni yang janda dn lakinya xbg duit kan? Chepone tanggung semua, right?
Chepone ni baik je hati dia cuma klai xkena ru memang kena lahar lah. Bagos dia xcakap belakang. Sedara mara lain elok je dtang rumah dia dtang restoran dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 17-11-2019 03:41 PM
well, iols very open mind. but,my common sense tell me a stranger man should not sleep with a fema ...

Hang xtau apa jngan speculate bukan2. Chepone tu sngat sayang kt cucu dia tu. Xdenya nk buat merepek apa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 17-11-2019 06:14 PM
Rusia eh? Mak budak ni yang janda dn lakinya xbg duit kan? Chepone tanggung semua, right?
Chepone ...

Ha. Kakak dia  yg tu la dia jaga kebajikan diaorg. Tp bila dropped out time tu, taufan chepwan jadinya.. Tapi memang patut ditaufan kan la budak tu time tu.. Org dah provide for you, you take it for granted pulak..  Hangin hokey!
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 07:44 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 17-11-2019 06:15 PM
Hang xtau apa jngan speculate bukan2. Chepone tu sngat sayang kt cucu dia tu. Xdenya nk buat merep ...

masuk bod gossip nak speculate la. bodo ka apa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 17-11-2019 06:44 PM
masuk bod gossip nak speculate la. bodo ka apa?

Xyah la sbb budak2 tu kecik lagi. Bnyak benda lain nk digosipkan atas sebab lain.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100417s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list