Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
279
View
12
Reply

[Edisi Kejuruteraan] lampu zaman moden

[Copy link]

Author: angieen       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-11-2019 02:45 PM | Show all posts |Read mode
just nak share, tadi ada ternampak kt ig, pasal dyson lightcycle.. rupa dia mcm retort stand kt lab sains
yg syoknye boleh kawal lampu tu guna tepon je tu asalkan ada app dia.. seriously menarik sgt weh.. harga dia pun kita mampu berhuhu je.. invention skrg mcm2 rupe n fungsi..




Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Brape hrga yg di huhu kan tu..?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
https://youtu.be/U-2t5wVhPIc


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 09:57 PM | Show all posts
ni sedap ni kalau dapat sebijik pasang kat bilik tidor ni.... tgh malam takpayah nak bangun g tutup lampu bilik anak mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 01:53 PM | Show all posts
Edited by fidra at 22-11-2019 01:57 PM
banyak function juga lampu cmni








Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 01:21 PM | Show all posts
mamarock replied at 14-11-2019 10:48 PM
https://youtu.be/U-2t5wVhPIc

laaa lampu ni ke? kak jaja baru taw nama dia. hahahahaha
lampu cenggini kena connect dgn wifi kan pastu boleh monitor guna fon. Tapi ada kawasan rumah yang wifi tak elok lagumana tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 03:56 AM | Show all posts
mamarock replied at 14-11-2019 10:48 PM
https://youtu.be/U-2t5wVhPIc

oh ni ke nama lampu tu.. sygnya lampu tu tak masuk lagi kat pasaran m'sia..direka untuk kurangkan pedih mata n tak silau.. utk studi oke ni



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 08:49 AM | Show all posts
jajaru7 replied at 23-11-2019 01:21 PM
laaa lampu ni ke? kak jaja baru taw nama dia. hahahahaha
lampu cenggini kena connect dgn wifi kan ...

majoriti rumah skrg ada wifi haa helok benor la pasang lampu ni


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:10 AM | Show all posts
sabunkk replied at 25-11-2019 08:49 AM
majoriti rumah skrg ada wifi haa helok benor la pasang lampu ni

ada wifi tapi tak stabil pun tak guna gak. setakat main fb lepas la. tgu pasang 5G baru ngam ngam ho dgn lampu dyson ni


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:58 PM | Show all posts
riki2 harga luar dlm 500USD = ~RM2K
lampu biasa bole dpt 20 ketul
tp yg berduit bole try
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:59 PM | Show all posts
jajaru7 replied at 23-11-2019 01:21 PM
laaa lampu ni ke? kak jaja baru taw nama dia. hahahahaha
lampu cenggini kena connect dgn wifi kan ...

logiknya connect secara BT
ibarat mcm connect BT kat audio system

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 04:31 PM | Show all posts
mdhelmi replied at 25-11-2019 02:58 PM
riki2 harga luar dlm 500USD = ~RM2K
lampu biasa bole dpt 20 ketul
tp yg berduit bole try

Baru nk riki2.. bapak ah mahal nau.. Org kayo je ni bolih pki.  tapi kalau tgok fungsi die berbaloi la dgn harga sb leh adjust dgn rutin kite kan.. huntunggggg la org subang diiktiraf TM as bandar digital 5G dh bolih psang seketul dua kat rumah.  




Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 08:31 PM | Show all posts
mdhelmi replied at 25-11-2019 02:59 PM
logiknya connect secara BT
ibarat mcm connect BT kat audio system

mcm ye. Tapi kalau yg Iot sistem tu, mostly device akan connect to each others utk berfungsi if tak silap la. Bila kesemua ini bleh berinteraksi sesama sendiri, byk perkara bleh dilakukan dgn tepat, mudah n menjimatkan masa lak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079116s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list