Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3730
View
69
Reply

'Conteng-conteng' Muka, Sajat Buat Pembedahan Wajah? Ramai Cakap Rupa Makin Pelik!

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-11-2019 11:41 AM | Show all posts |Read mode
Beberapa hari lalu, usahawan kosmetik kontroversi Sajat memaklumkan dirinya akan menjalani satu pembedahan.




Kredit foto: IG






Selain gambar, Sajat turut berkongsi video dirinya menerima suntikan bius sebelum menjalani pembedahan di Hospital Wanita & Kanak-Kanak Naluri, Kuala Lumpur seperti dipetik dari Murai.my.




  



Ramai tertanya-tanya Sajat melakukan pembedahan apa?


Menerusi ruangan komen dan gambar-gambar terbarunya, dipercayai Sajat melakukan pembedahan pada wajahnya.




Kredit foto: IG



Kredit foto: IG



Kredit foto: IG



Kredit foto: IG





Ramai kata, wajah Sajat kelihatan semakin pelik. Betul ke? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:43 AM | Show all posts
muka dia mcm ah so pakai filter
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
nampak muka jantan yg last tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Doktor apa bg ubat bius macam tak pro je nampaknya. Pastu boleh pulak buat lawak2 konon nak pastikan sajat dah knock out. Takut je klau staf sepital mcam main2 gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Puting tetek dia sentiasa keras la khenzs sbab silikon ke haper?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:51 AM | Show all posts
bukan ke bius bila dah masuk ot?

tangan ko akan di depangkan, dan time tu drg bius?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:05 PM | Show all posts
sooo jantani la bam jat,

eh ni 2019 dah nak abis,

kata ritu nk kawen n p umrah by this year, bila tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Takut la nengoknye...  Ai kalau boleh tak mau la kena bius2 ni...  Scary o...  Nasib boleh bangun balik...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bang jat x nk sunat ke sempena cuti sekolah ni..bnyk tmpat buat sunathon rm80je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:22 PM | Show all posts
CatMiow replied at 18-11-2019 12:16 PM
Takut la nengoknye...  Ai kalau boleh tak mau la kena bius2 ni...  Scary o...  Nasib boleh bangun ba ...

sebut pasal bius
i penah kena bius

kakak i citer dia mimpi la apa la
i kena bius mcm pejam 10 minit aje
tup2 dah dekat 10 jam i pensan
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:28 PM | Show all posts
dah nak macam muka faradiya plak hakak nengok....
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
last 2 photo , nampak cam muka lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dah lah sajat oii..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepanjang idop aku dah went thru numerous surgeries. Twice general anesthesia. Sblum ditidurkan, perasaan bercampur baur pikir mcm2. Risau bila sedar2 dah dlm kubur. Aku baca Syahadah few times & berdoa kt Allah minta ampun byk2. Si Jat ni releks je wat surgeries.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 18-11-2019 01:01 PM
Sepanjang idop aku dah went thru numerous surgeries. Twice general anesthesia. Sblum ditidurkan, per ...

iols pernah kena bedah sekali. Sblm dibius tu pun pakar bius dah pesan awal2 baca fatihah dan mengucap. Walhal nak bedah perut je. Tpi tulah risiko ni kita tak boleh nak jangka. Alhamdulillah it all went well.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasal apa aku x nampak gambar.. Adakah mata aku terhijab dari tgk gambar si  Mohd Sajjad?

Muka lelaki habis.. Tangan pun tgn lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian asik filter sana sini semata nak kekal jadi perempuan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:29 PM | Show all posts
Makin terserlah kejantanan heshe dengan muka 'baru' ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Camnelah kesudahan sajat ni nanti agaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:06 PM | Show all posts
kesian emak sajat , dapat anak mcm nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106437s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list