Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
559
View
12
Reply

Bikers Cari

[Copy link]

Author: zulka       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2019 04:43 PM | Show all posts |Read mode
Edited by zulka at 20-11-2019 04:20 PM



Salam, rasanya ramai bikers dlm ni..
apa kata kita create small group utk bikers, bukan la nak hardcore sgt pun...
at least dua bulan sekali pegi ride santai2 ke..
ke dah ada? kalau ada tolong add saya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu kata nk beli honda ke ape tu..dh beli ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 05:06 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 19-11-2019 05:01 PM
Hari tu kata nk beli honda ke ape tu..dh beli ke?

yamaha kot..
tapi moto tu tak masuk msia
btw sy ada 3 biji moto dah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bestnya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa DZ Bikers dalam ni? ;-*
I bukan member
I met few
My customer pun ahli DZ Bikers
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 11:45 AM | Show all posts
sapa2 berminat nk join wssap group Cari Bikers sila pm sy no hp...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:15 PM | Show all posts
Edited by palmolive at 20-11-2019 12:17 PM

ada plan nak gi trip nasik bambu sungkai ker?aku setakat honda masa depan ada la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:16 PM | Show all posts
zulka replied at 19-11-2019 05:06 PM
yamaha kot..
tapi moto tu tak masuk msia
btw sy ada 3 biji moto dah..

MT25 ker?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 02:10 PM | Show all posts

baru aku ingat...
betul la aritu aku tanya pasal Honda CB250R..tapi tak jadi amik, pasal ramai yg kata tak berbaloi dgn harga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 02:11 PM | Show all posts
palmolive replied at 20-11-2019 12:15 PM
ada plan nak gi trip nasik bambu sungkai ker?aku setakat honda masa depan ada la..

Nasi bambu ke, cameron highland ke, mana2pun boleh...
boleh je nak join, kita bukan nk belumba pun.. nama pun santai
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:13 PM | Show all posts
zulka replied at 20-11-2019 02:10 PM
baru aku ingat...
betul la aritu aku tanya pasal Honda CB250R..tapi tak jadi amik, pasal ramai yg ...

aku ingat lepas ni nak jual honda masa depan aku nak angkat RS pulak la..
tp mikir payah nak letak helmet bawah seat lg tu la..
RS ni laju sikit nak gi kerja..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 02:20 PM | Show all posts
palmolive replied at 20-11-2019 02:13 PM
aku ingat lepas ni nak jual honda masa depan aku nak angkat RS pulak la..
tp mikir payah nak leta ...

pakai box blakang...senang nk isi helmet dan baju hujan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:21 PM | Show all posts
zulka replied at 20-11-2019 02:20 PM
pakai box blakang...senang nk isi helmet dan baju hujan

memang pikir cmtu..memang kena pakai yg leh isi 2 helmet tu..
gedabak la, dah la RS tu kurus jek banding honda aku ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079085s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list