Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9189
View
176
Reply

"Daddy!"- Suami Lufya Dihencap Tidak Endahkan Raungan Anak

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-11-2019 10:28 AM | Show all posts |Read mode
Pasti semua maklum bahawa rumah tangga Lufya dan suaminya Dr Che Muhammad Hafiz sedang bergolak. Walaupun pada awalnya lelaki itu dikatakan telah melafazkan cerai melalui Whatsapp, tapi perkara sebaliknya yang berlaku.


Semasa prosiding kes penceraian mereka di Mahkamah Syariah Subang Bestari, Che Muhammad Hafiz telah membuat keputusan untuk tidak bercerai sehingga menyebabkan isterinya juga keliru.





Kredit foto: IG





Menerusi video yang dimuat naik mStar Online, dapat dilihat kedua-dua mereka tidak dapt memberikan kata putus mengenai hal itu kerana masih dalam proses mahkamah.







Walau bagaimanapun, netizen lebih tertarik melihat video anak pasangan itu, Laana Haura yang berteriak memanggil ayahnya "Daddy! Daddy!".



Kredit foto: Youtube





Pun begitu, doktor itu kelihatan lebih sibuk cuba berlalu daripada berhadapan dengan pihak media sambil ditemani beberapa bodyguard.


Netizen yang menonton video ini melahirkan rasa marah kerana kasihankan anak kecil itu yang menangis dan cuba mendapatkan ayahnya, tetapi telah ditahan oleh Lufya.






Kredit foto: Youtube




Geramnya! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:31 AM | Show all posts
sedih giler tgk kt ytube,

nmpak mmg hati kering, lama x jumpa anak lg dia x heran
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
memang nampak gayah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
X smpai hati nk tgk video tu sbb tgk gmbar pon dah rasa sayu. Setan betol bapak mcm ni. Ank kau pggil boleh buat xtau
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:39 AM | Show all posts
muka closet sangat lakinya...

sikit pun dia tak paling tengok anak kan..
takde langsung ke rasa rindu nak peluk anak..
semoga mandul tak membiak lagi dah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya kena hencap ingat muka jambu baju ketat body guard sado kerja doktor boleh dapat sanjungan ummah?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:44 AM | Show all posts
elok dia ni berjodohan dgn kak nag..bercerai takyah kisah hak jumpa anak ke, lawatan ke, penjagaan ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian anak tu. Sampainya hati buat anak sndr mcm tu. Mintak jauh la keturunan aku drpd lelaki mcm ni hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:49 AM | Show all posts
kenapa tak lepaskan haura tu gi lari kat bapak dia.  tengok camner reaksi bapak.  si bapak tu mungkin tgh feeling2 vvip ada guard ketul ketul keliling.   dia ingat dia siapa yg kena ada bodyguard ketul2.   


nampak gayah sangat daddy nya
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:50 AM | Show all posts
Dia bagi sattemant dia tak perasan anak dia panggil dia

PENIPU

kuat kot anak dia jerit

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:53 AM | Show all posts
sejenis jantan ignorant dan macam cilaka. actually ko memang dah taknak kan kat bini ko nih, tapi ko nak junjung ego ko sbb ko bengang dia dok bukak cerita kat press psl rumahtangga korang, tuh sebab ko nak gantung jer bini ngan anak ko..

awalnya aku tak sokong si lufya nih canang hal rumahtangga kat media, tapi bila tgk video nih, aku setuju jer ngan apa yg si lufya nih buat memang sejenis jantan tak nak hadap tanggungjawab ada maslaah rumahtangga, gantung jer bini tak bertali, takyah berhubung, takyah nak ckp apa2, biarjer.. pastuh tetiba dia boleh tambah bini, membiak ngan anak baru, tapi bini lama dia biarkan terkontang-kanting..

utk para pesakit doctor hafiz mental nih, sila sound tepek kat dia secara berjemaah klu korang jpa dia.... ceramahkan sekali tanggungjawab suami berserta pakej talkin kat telinga dia....

done emosi kat jantan bebal...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk benor dah thread minah ni..
Cerita anak 1 thread..
Cerita xnak cerai 1 thread..
Cerita terkejut 1 thread..
Boringzzzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya mesti budak tu dah lama xjumpa daddy dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya kat anak tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:05 AM | Show all posts
kurang2 si alip sakai tu pun dukung anak masa nak divorce ngan bell ritu.. si nanaz pun dok sebut pasai anak hari2 kat ig... laki si lutfya ni mak ai..kering hati betol
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya ingatkan bahagia..rupa2nya hangat xsampai ke petang.kesian anak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:10 AM | Show all posts
....di sini seorang ibu memikirkan anak nya yang masih perlukan kasih sayang seorang bapa dan sanggup ketepikan ego demi kepentingan anak.



.....di langkawi pula ada seorang ibu yang sedang bercuti dengan anak nya dan cuba menjadikan bapa kepada anak nya seorang pelawat sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:12 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-11-2019 10:39 AM
muka closet sangat lakinya...

sikit pun dia tak paling tengok anak kan..

bukan setakat mohon mandul tak membiak sis..i mohon tote tak naik jugak hilang nikmat terus
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-11-2019 10:39 AM
muka closet sangat lakinya...

sikit pun dia tak paling tengok anak kan..

Komen ni aku setuju kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kenapa budak tu ditarik masuk bilik? Aku tak paham.. mungkin ada kisah disebaliknya.. sebab video pon sekerat.. so xnak la sebelah sape2 boleh? Ahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109725s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list