Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2619
View
34
Reply

Wife Dara

[Copy link]

Author: Rozai    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum semua..sy baru kawin 1tahun lebih. Seks memang selalu ngan wife, tapi sampai sekarang kalau sy masukkan semua P dia akan sakit. Macam mana nak elak sakit? Wife sy tak pernah tengok porn, so dia kurang tahu bab seks tapi dia x pernah tolak ajakan sy. Kadang2 terfikir nk bagi dia tengok porn utk tambah dia punya gisn maybe. Adakah bagus? Sy perlukan nasihat pakar dlm forum ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasihat apa dek sampai gigih nk pm org.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 23-11-2019 06:42 AM
Nasihat apa dek sampai gigih nk pm org.

Sy pm semua author yg hebat2 kongsi ilmu seks suami isteri dlm forum ni. Dah lama sy nak tanya tapi skarang baru jumpa forum suami isteri macam ni. Jangan risau kak sy bukan nak ajak skandal ngan akak..sy tak suka orang tua haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
X cukup foreplay kot... kalau dh basah tu patutnya dh x sakit... klau x basah tu yg sakit...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
X cukup foreplay kot... kalau dh basah tu patutnya dh x sakit... klau x basah tu yg sakit...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Foreplay tu penting dek. Paling2 pon setengah jam
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Rozai replied at 23-11-2019 07:12 AM
Sy pm semua author yg hebat2 kongsi ilmu seks suami isteri dlm forum ni. Dah lama sy nak tanya tap ...

Amenda plak aku otai seks dek. Aku kawen pon belom.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko comolot pastu terus ngesek ke
Takyahlah tengok porn.. Ko nak buat bini kau wet pun failed
Gi belajar foreplay kaw2 dulu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy ade tanya kawan sy keje sbagai doktor, dia pun akan soal pasal foreplay. Tapi foreplay sy ni akan lebih 30minit..sy akan jilat dulu sampai air wife menitik, bila dia mengerang kejang semua baru tanya boleh masukkan P ke. And then baru sy start play. Wife x bagi masukkan kesemua P sy. Dia cakap rasa senak. Sy ade try jolok semua pastu memang dia akan sakit. So, sy boleh dayung setengah je la. Memang puas tapi biasa sy tengok video P lagi panjang boleh je masukkan habis. Ade cara lagi tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Rozai replied at 23-11-2019 10:12 AM
Sy ade tanya kawan sy keje sbagai doktor, dia pun akan soal pasal foreplay. Tapi foreplay sy ni akan ...

Lagi satu wife sy amat takut kalau sy nak jolok jari sy. P sy size besar n agak pnjang ni dia ok. Tiap kali main lepas dia orgasm kemut kejang semua badan, sy nak je guna tangan bagi dia squirt. Sebab sy yakin kalau sy buat time tu confirm dia akan squirt. Ade cara tak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Woi takyah dm....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 23-11-2019 10:43 AM
Woi takyah dm....

Nape takleh? Bini kau marah ke haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 23-11-2019 06:42 AM
Nasihat apa dek sampai gigih nk pm org.

So he goes around pm people eh? I wonder MN sapo lah ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Rozai replied at 23-11-2019 10:24 AM
Lagi satu wife sy amat takut kalau sy nak jolok jari sy. P sy size besar n agak pnjang ni dia ok.  ...

motif sebenar nk bgtau warga porem yg cuols punya saiz tu besar ke? hurmmm.....

kalau wife suka nape plak rasa sakit?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-11-2019 12:46 PM
So he goes around pm people eh? I wonder MN sapo lah ni

Forumer lama ni. Dr gaya pon tau. Buat2 noob kan tp pervert gila sex. Spesis bebal mcm manak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 23-11-2019 10:43 AM
Woi takyah dm....

Set2 3 inch, tp sembang babi pun terbang. Pastu dm merata. Set MN muka x siap.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-11-2019 02:39 PM
Set2 3 inch, tp sembang babi pun terbang. Pastu dm merata. Set MN muka x siap.

Savage!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-11-2019 06:39 AM
Set2 3 inch, tp sembang babi pun terbang. Pastu dm merata. Set MN muka x siap.

Yes exactly sisthur... Dia ingat kita ni porumer bingai cam dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-11-2019 02:39 PM
Set2 3 inch, tp sembang babi pun terbang. Pastu dm merata. Set MN muka x siap.

Kih..kih..kih.. you kan Mak Nora...cukup pantang orang buang masa chuols..

Ilang elegante ngan finess ...kalao Mak Nora marah

Tadah tinger la muktinik penyamar tuh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-11-2019 02:39 PM
Set2 3 inch, tp sembang babi pun terbang. Pastu dm merata. Set MN muka x siap.

Set2 pensel 2b rupanya
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092180s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list