Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11772
View
194
Reply

Ruhainies Geram Dengan Kekasih, Belikan Anggur Mahal Harga RM148

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-11-2019 01:59 PM | Show all posts |Read mode
Ruhainies kembali lagi dengan kisah tentang kekasihnya.


Dulu kata nak kurangkan bercakap tentang hal peribadi, nak lebihkan cerita tentang kerjaya katanya.


  



Namun baru-baru ini siap muat naik video meluahkan rasa geramnya bila kekasih belikan buah anggur!


Bukan anggur biasa-biasa ya sebab menurut rakaman tersebut ianya berharga RM148.

"This is what happened when you let your boyfriend buy you some fruits," tulisnya di Instagram.


  



Walaupun harganya mahal, tapi Ruhainies kata rasanya macam anggur harga RM10 sahaja.


"Hampa kena monitor naaaa boyfriend/suami hampa kalau belikan barang. hahahahaha," tambahnya disertakan dengan tanda pagar #okstressnaktidoqla.


Foto: IG


Sementara itu di Twitter ramai pula menyampah dengan perangai Ruhainies.


Nak menunjuk-nunjuk kekaksih belikan anggur mahal dakwa mereka.


Baca sini:






Kredit: Twitter




Untunglah nak yang murah dapat yang mahal. Kalau kita yang biasa-biasa ni, minta yang mahal dapat yang murah. Bersyukurlah! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:10 PM | Show all posts
skala menguap 500km/j
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:18 PM | Show all posts
hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
tahun 2019 ialah tahun ruhainies dan kakaknya menayang bf masing2
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak show off kat sapa la tutup2 muka bf smpai gtu skali..... Baik tak payah show terus..

Kesian,  gini la peragai bila orng susah kena kejutan budaya limpahan kekayaan..  

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kredit harus diberi kan pada mak rohanis neh
Pandai nak mampuih didik anak pompuan jadi mengeletis mcmni
Bukan sorang pulak tu anak dia yg gatai poen lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Uhh kayanya boyfriend dia
untungnya...bertuahnya..lovingnya...hensemnya...jelesnya..blerghh

Timbal baliknya apa dik?...poen kah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:27 PM | Show all posts
lately banyak jugak tengok retis makan buah ni

tapi kalau kat jepun, negara pengeluar buah ni, harga RM149 ni kira gred rendah lagi

harga premium grade biasa $150 keatas (RM625)
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah tagging kot.. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:41 PM | Show all posts
si Ruhainies nih compared dengan Intan Najuwa, meolls lagi rengsa Intan tuh... Ruhainies nih muka dia tak annoying... si Intan tuh amek gambar dalam kete 'Abah' siap jelir lidah cam nak tunjuk kat netizen... blewrkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:42 PM | Show all posts
hahaaaaaaaaaaa

dekat metro pun ada up pasa kemut

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by beta_carotene at 25-11-2019 01:48 PM

http://www.skateup.in/images/camseal.png
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:44 PM | Show all posts
kejadahnya grapes serupa rega baju aku selai
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:49 PM | Show all posts
tunjuk laki kemain ye ruhainies, apa lagi single ladies please la caras bf sheols
sekarang ni susah nak cari laki yang "loving", "caring", duit kepuk kepuk ni
dah alang2 tuan badan tunjuk,caras la semua
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:55 PM | Show all posts
alahai si bangang ni lagi...mana tak bangangnya...produk takde.sibuk nak up jate.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 02:59 PM | Show all posts
Si sepol ni aku rasa orang upahan si kemut. Berapa bf si kemut bayar hang sepol?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 03:01 PM | Show all posts
kahwin jelaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 03:09 PM | Show all posts
kikikikiki lucu plak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan jer lah dh org bagi.. untong badan dpt merasa anggur mahal
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kau dgn adik beradik kau intan tu adalah pelakon yg takde gred, sentiasa kebelakang, yg terpaksa create cerita pasal kekasih utk kekal relevan dalam dunia ni walaupun hakikat korang sendiri tau yg korang akan PASTI MESTI akan sendu.. pelakon murahan dgn gosip murahan. takde bakat, takde kualiti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.142562s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list