Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
7485
View
61
Reply

"Isu Berbikini Di Bali, Minta Maaf Banyak-banyak Tapi..." - Chacha Maembong

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2019 11:01 AM | Show all posts |Read mode
"Minta maaf banyak-banyak saya tidak mahu keluarkan apa-apa kenyataan sekarang."



Kredit foto: IG




Chacha Maembong bertegas tidak mahu mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung video kontroversi miripnya berbikini di Bali, Indonesia baru-baru ini.


Memetik Gempak, pelakon itu enggan kontroversi berkenaan mengganggu konsentrasi dirinya yang mahu menjaga kakaknya, Emma Maembong yang kini berada di hospital akibat diserang demam panas dan jangkitan kuman.




  


"Buat masa ini, saya tidak mahu keruhkan lagi keadaan memandangkan Emma masih dalam hospital.

"Sekarang pun saya bergegas mahu ke hospital dan kalau boleh saya mahu fokus menjaga kakak terlebih dahulu.

"Saya memang tak boleh, minta maaf... tak nak jawab fasal perkara tu. Saya biarkan saya dahulu sebab mahu jaga keluarga terlebih dulu buat masa sekarang," katanya.




  



Baru-baru ini, dunia hiburan digemparkan dengan beberapa foto dan video tular memaparkan gadis berbikini yang mirip Chacha di Bali, Indonesia.




Kredit foto: IG/GEMPAK



Kredit foto: IG/GEMPAK




Apakah akan ada pengakuan daripada pihak Chacha selepas Emma sihat dan keluar hospital nanti? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:27 AM | Show all posts
sape yg lutut n tumit berkerak tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:33 AM | Show all posts
Eh koserrrrr la nak ambil tau apa alasan sheols!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:35 AM | Show all posts
lol lantak dia nak pakai bikini or bogel

hak masing masing

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
X pyh la nk buat kenyataan...  sibuk je netizen ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala, caca je Pon nk bikini..bior ke dia la...bukan chaca Dari imej hijabista Pon..mmg asal usual Jenis pakai telanjang..lainla kl mighah piljah berbikini, itu mmg Aku hencap...nanti pandaila dah kawen berubah la kot cm abil Tu. Dolu2 abil Pon seksi nk mati..dah kawen 2-3x nampakla insof sikit Bab pakaian jela
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:51 AM | Show all posts
gigih nak jelaskan pada manusia
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:57 AM | Show all posts
miss_strangers replied at 4-12-2019 11:46 AM
Ala, caca je Pon nk bikini..bior ke dia la...bukan chaca Dari imej hijabista Pon..mmg asal usual Jen ...

no....abil never berubah pun bab pakaian
masih lagi seksi, or bertambah seksi
suami sporting apedehal
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:57 AM | Show all posts
alaa chacha ni ape nk heran sgt pn. mmg sejenis npk bitch pn kann
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:00 PM | Show all posts
confuse jap tajuk psl chacha tp knp gambar awal psl emma
dia xnak bg statement sbb kakak kat sepital
btw bio ler dia nk berbikni ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tahu emma sakit. Gws emma
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x kisah.. Janji  aset sedap mata memandang.  Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:22 PM | Show all posts
tak terkejut pun lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita caca tapi gambo emma jeee
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mintak maaf kat sapa?..ada orang amik tau ke pasal dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Chaca ni nampak rempit la. Berlakon tv3 pakai tudung pun tak berseri
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:51 PM | Show all posts
sape dok kerja blurkan gambau ni. bak link tak blur.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:56 PM | Show all posts
buat xtau sudah
xyah nak komen bagai
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:52 PM | Show all posts

masa muda la nak enjoy puas puas sampai tak nak sudah,
bila tua nanti pakai la niqab hijab jilbab, betul tak ?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-12-2019 04:22 AM
Aku x kisah.. Janji  aset sedap mata memandang.  Sekian.

kene sensod cemana nak nampak kikiki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106062s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list