Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
7560
View
46
Reply

Dayana Roza Bergambar Tepi Kolam Dengan Bekas Juara Dunia Moto GP, Ada Apa-Apa Ke?

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2019 11:30 AM | Show all posts |Read mode
Jika anda peminat sukan MotoGP, pasti kenal Jorge Lorenzo yang sebelum ini telah mengumumkan persaraan beliau daripada sukan permotoran tersebut kerana mahu berehat sebelum menceburi bidang baharu pada masa akan datang.




Menerusi laman Instagram beliau, Jorge kini dilihat sedang berlibur di Bali namun yang menarik perhatian, beliau juga turut ditemani aktres Malaysia, Dayana Roza.
  

  



Jorge dan Dayana bukanlah pertama kali berjumpa kerana sebelum ini ketika Jorge mengumumkan persaraannya, Dayana sempat menitipkan ucapan selamat maju jaya buat Jorge. Wah, wah! ada apa apa ke tu?

  



Tak sangka juga ya Jorge Lorenzo mempunyai hubungan mesra dengan Dayana ya! Mungkin masih dalam proses kenal hati budi agaknya sebelum melangkah ke fasa seterusnya.




Gambar Jorge yang tidak berbaju manakala Dayana seperti mengenakan bikini itu turut mendapat perhatian rakan artis yang lain seperti Tiz Zaqyah, Adeline Tsen dan Sheila Rusly. Malah peminat aktres filem 'Minah Moto' itu turut meninggalkan beberapa komen termasuklah mendoakan supaya keduanya berakhir di jinjang pelamin.






Ada pula yang menyuruh Jorge menukar nama kepada "Ahmad Amran Lorenzo". Namun, tidak pasti pula sejauh mana hubungan kedua-duanya kerana sebelum ini Jorge didakwa mempunyai hubungan aktres Indonesia, Nikita Mirzani.


  



Nikita sebelum ini memuat naik foto bercumbu di pipi Jorge pada 23 November yang lalu.




Apa-apapun doakan yang terbaik, jika ada jodoh, adalah ya! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh memang suka org asian si lorenzo ni ye?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mn pegi abg pilot tu? Dah potong kek ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
benda boleh dpt pree, buat apa nk kawen
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas abang bonceng moto, abang bonceng la saya pulak

Gitylah pwtikan dialong geng spark dlm filem rempit
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kuat ngimpit  , boleh la dapat
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Si nikita tu beriya up kt ig gmbr cium2, lorenzo tak post pun muka dia. Yg sendu sedan cm dayana rilexxxx je lepak tepi pool. Haha power laa.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:25 PM | Show all posts
dia ni tak kawen lagi ke dah kawen cerai ke apa? sebab ada sedara i macam baik ngan sheols slalu gambar ada sama sama rasa macam nampak gambar dia dengan lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:49 PM | Show all posts
takde pula yang nak kecam dayan roza berbikini mcm chacha maembong?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan dayana kapel dgn seseorg ke?dah putus ke?dia ni artis yg kurang ada kontroversi..lakonan pun bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:02 PM | Show all posts
kawen jela.. pastu bawak dia mai dok malaysia.. bagi dia RXZ sebijik bior g layan atas karak sana g makan lemang..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mijot replied at 4-12-2019 02:55 PM
bukan dayana kapel dgn seseorg ke?dah putus ke?dia ni artis yg kurang ada kontroversi..lakonan pun b ...

I agak dia n kwn2 pandai simpan aktiviti diorg ataupun reporter2 gosip semua geng dia
Sbb i mcm penah bc dia pun sama je perangai mcm artis lain mcm chacha tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dayana roza ni bukan ke dr famili high profile gitu,
harap marc marquez tak perangai macam jorge ,
dan tak terlibat dgn retis malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyst ketuk2 tk nk komen pape ke atau masih bengkak ulu hati hempedu ngan janna nick yg ngah mendonia bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain lagi
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:33 PM | Show all posts
Dayana Roza ni mmg taste athlete ye, dulu dgn Muslim skrg dah hupgrade international pulak, tak pdn dgn muka penyek hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nini Cokolat celup
Celup celup! (2x)

Rasa kacang strawberi
Sungguh enak sekali

Nini.. Ninii!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:40 PM | Show all posts
Edited by moksha at 4-12-2019 03:44 PM


pun pandai chakap melayu

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:46 PM | Show all posts
aku ada dengar radio lama dulu
perempuan ni dia akan pergi melepak kat pool hotel2 yg abam pilot atau orang ternama menginap
lepas tu buat2 la berkenalan
haa dapat la jerung kat situ
bila ada kisah geng cacacicicucu lepak kat bali then ada pula gossip ni keluar,
aku rasa derang ni pun sepesen juga laaaa.. apa la yg best sgt kat bali tu
kat langkawi lagi best kut, mampu dgn tak mampu je ler nak duduk hotel 5 bintang dgn private beach.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:29 PM | Show all posts
Melorqe replied at 4-12-2019 03:46 PM
aku ada dengar radio lama dulu
perempuan ni dia akan pergi melepak kat pool hotel2 yg abam pilot at ...

betui la tu... kawan aku yg sosial n semua ada muka semua buat mcm tu gak.. lepak hotel kat lobi ke pool ke , mmg aim orka je , now semua dah insoff
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119145s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list