Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
7227
View
44
Reply

Azar Azmi Dituduh Jadi Punca Rumah Tangga Tunang Hancur

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2019 11:55 AM | Show all posts |Read mode
Ahad lepas, Azar Azmi bertunang dengan jejaka pilihannya, Hafiz Roslan yang juga seorang bapa tunggal.


Susulan itu, ada pula pihak mendakwa aktres tersebut adalah punca Hafiz bercerai dengan bekas isterinya beberapa tahun lepas.




Foto: IG









Menjawab dakwaan tersebut, Hafiz tampil memberikan penjelasan.


"Bukan Azar penyebab saya bercerai dahulu," jelasnya ringkas kepada mStar Online.


Hafiz juga adalah seorang penerbit filem yang mempunyai dua orang anak.




Foto: Astro Gempak




Difahamkan, Azar dan Hafiz sudah menjalinkan hubungan cinta sejak lima tahun yang lepas.


Hafiz juga memberitahu dia tidak boleh mengulas lebih lanjut mengenai pertunangannya sehingga Azar sendiri yang mengeluarkan kenyataan.




Foto: mStar



"Minta maaf, saya telah dinasihatkan agar tidak memberi sebarang komen," tambahnya.


Baru sahaja nak tempuh fasa bahagia, dah macam-macam pula fitnah dan tohmahan yang diterima.


Harap Azar kuat dan dapat beri penjelasan agar tiada lagi salah faham. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:04 PM | Show all posts
bertambah ahli kelab ctcaras ye
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kahwin ngn laki org..dikata perampas..
kawin ngn duda..dikata pemusnah umahtangga pulak..aduhai...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku, istilah perampas ni boleh apply bila perempuan tersebut mendudakan lelaki sebab dirinya.

So, bermadu bukan perampas walaupun pedih untuk seorang perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85: Bagi aku, istilah perampas ni boleh apply bila perempuan tersebut mendudakan lelaki sebab dirinya.So, bermadu bukan perampas walaupun pedih untuk seor ...


Dia bercerai beberapa tahun lepas tu berapa tahun exactly?
Aku dalam mode kepohci ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:24 PM | Show all posts
hahaha iols dah agak dah nanti keluar cerita mcm ni jgk
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:27 PM | Show all posts
edisi kalkulator..... bercerai berapa tahun dah?   bercinta ngan azar dah 5 tahun.   
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
coco: edisi kalkulator..... bercerai berapa tahun dah?   bercinta ngan azar dah 5 tahun.

Kalau dh bercerai belom 5 taun, maknanya fasa perkenalan deorang, lelaki tu masih suami org...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:41 PM | Show all posts
coco replied at 4-12-2019 12:27 PM
edisi kalkulator..... bercerai berapa tahun dah?   bercinta ngan azar dah 5 tahun.

laki mana nak menduda lama2.. aku speku bercerai less than 5 years..
kalau betul speku-an aku, nnti dorang akan buat statement, kenal 5 tahun, bercinta lepas cerai agituhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam nya dua2 kt gmbr last tu aiyohh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tgk baju azar ni. Apo baju macam sweater turtle neck
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:44 PM | Show all posts
itulah bodoh sangat pergi reveal dah berkawan sejak 5 tahun lepas
memang kena edisi kalkulator lah jawabnye
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:06 PM | Show all posts
ah squad pencaras rupanyaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala azar.... Dress tu xngamlah. Nampak oversized
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni nampak mcm kasar
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 4-12-2019 12:44 PM
itulah bodoh sangat pergi reveal dah berkawan sejak 5 tahun lepas
memang kena edisi kalkulator lah  ...

Maklumlah haati tengah berbunga2.. Cakap pun main lepas je.. Xde fikir2 dh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 4-12-2019 12:23 PM
Bagi aku, istilah perampas ni boleh apply bila perempuan tersebut mendudakan lelaki sebab dirinya.
...

Gini boleh eh...tp kalu sang suami dan sang kekasih claim yg bini yg mintak cerai macamana pulak...kira valid tak reason tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
baju tu nampakkan badan berbonggol sana sini. gambar yang sarung cincin tu  haihh dengan muka nya
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:43 PM | Show all posts
kihkihkih, lain kali jgn keluarkan no, 5 tahun ke 6 7 tahun semua tu.
statement makan diri, hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
skg mmg musim perampas mendoniaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.143825s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list