Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17765
View
386
Reply

"Omg Sweet Sangat" - Ucapan Bersemut Fazura Buat Fattah Amin Sempena Ulang Tahun Ke-2

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-12-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
missannabella replied at 5-12-2019 02:37 PM
iols perasan fazura mcm tersisih daripada group kawan dia. dah jarang post gambar sesama. baru ni ad ...

Bukan tersisih la uolss, drang bersiap pun bersama dekat hotel. Faz antara tetamu yg dijemput ke ruangan vvip, takkan la dia nak bw rombongan kwn2 dia bersama mengadap kerabat kerabat semua tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
missannabella replied at 5-12-2019 02:37 PM
iols perasan fazura mcm tersisih daripada group kawan dia. dah jarang post gambar sesama. baru ni ad ...

Tak lah missana...faz ni retis A list jemputan dia ada segregate area maknanya dia dijemput in diff level,vvip diff level,raja raja diff level so geng sepadu dia diff level,marhean diff level gitew...biasa ler klau u tau faz dia memang jarang post sesi bersama klau betul betul perlu
Ok je dia dgn geng dia
Infact geng dia tu beruntung jugak ada kwn mcm faz dpt tempias invites tapi geng dia bkn biasher biasher
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:17 PM | Show all posts
happy anniversary.. semoga berbahagia selalu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:17 PM | Show all posts
happy anniversary.. semoga berbahagia selalu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya faz..


Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 5-12-2019 03:05 PM
Fazura tu dtg situ ada tugas kena mengadap queen selangor tu..lols

Wow...rezeki faz...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:56 PM | Show all posts
missannabella replied at 5-12-2019 02:37 PM
iols perasan fazura mcm tersisih daripada group kawan dia. dah jarang post gambar sesama. baru ni ad ...

joy pun perasan juga,,,dah kureng upload gambo sesama.,esp ngan rizman..
btw..joy lagi suka tgk rizman n wife tu..so lovely together..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:57 PM | Show all posts
apedehal replied at 5-12-2019 03:05 PM
Fazura tu dtg situ ada tugas kena mengadap queen selangor tu..lols

siap laga pipi kan uols..dedua cantik sangatlah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Permaisuri selangor tu cantik n lembut jer...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlaaaa ada yang tetibe bersara........
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 5-12-2019 02:38 PM
Tggu haters masuk bawak kes scammer jap..haha

Meols pon dok scroll 2-3 kali benang ni sbb tunggu haters masuj mengadap. Lama dah tunggu bukti2 kukuh haters, menguap dah ni....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy anniversary to both of u! Semoga berkekalan kebahagiaan korang
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:31 PM | Show all posts

tp btl kan fattah nmpk ensem skrg lps kawen.masa bujang dulu x nmpk tasty ye
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:38 PM | Show all posts
Menyampah pulak aku dengar yang memandai speku berengganglah, dah lama tak gambar samalah.  Syiok sendiri buat spekuan merepek eh?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat ulang tahun perkahwinan Abdul Fattah dan Nur Fazura. Semoga kekal bahagia hingga k syurga. Semoga dikurniakan anak2 yg soleh solehah.Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut lah ad umum nk bersara jd host program ituu. Rupanya nk overhsadow kisah seteru sambut 2nd anniversary..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 5-12-2019 04:44 PM
Patut lah ad umum nk bersara jd host program ituu. Rupanya nk overhsadow kisah seteru sambut 2nd ann ...

Awal sgt umum nak berundur pun ada lg 3 minggu ngan meletop...rileks2 sudah..koserrr jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:54 PM | Show all posts
Tudungpink replied at 5-12-2019 04:49 PM
Awal sgt umum nak berundur pun ada lg 3 minggu ngan meletop...rileks2 sudah..koserrr jahlop

Beria menangis, org lain relax je dia sedih mcm tiada hari esok
Sekali lagi 3 minggu? Pftttt!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:56 PM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 5-12-2019 04:38 PM
Menyampah pulak aku dengar yang memandai speku berengganglah, dah lama tak gambar samalah.  Syiok se ...

letak gambar suwit2 kang ada yg kata belendirlah..acah2 sweet la geli la bagai..
xletak plak kata ada masalah rumah tgga...so diorang nk apa sbnqnya?????
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ucapan yg sweet n simple mcm ni aku boleh terima.. Nyampah dgn couple yg karang ucapan panjang berjela habis semua rahsia dlm kain nk kabor ke org
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116881s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list