Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3844
View
37
Reply

Johan As'ari nak kawin tahun depan dengan kekasihnya penternak lembu

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2019 05:56 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 6-12-2019 06:26 PM

Johan As'ari nikah 2020
Ramlah Zainal
ramlah@hmetro.com.my

PELAKON terkenal Johan As’ari, 32, merancang untuk menamatkan zaman bujang dengan kekasihnya yang juga penternak lembu pada tahun depan.
Menurut pelakon yang mencipta nama menerusi drama bersiri Juvana itu, hubungan dengan kekasihnya yang dikenali sejak tahun lalu berjalan lancar ketika ini.

“Insya-Allah, saya akan berkahwin tahun depan.

“Tahun 2020 luar biasa buat saya. Doakan saya,” katanya kepada Harian Metro.
Johan ditemui pada majlis tayangan filem terbaru lakonannya, Banglo No 99 yang berlangsung di MBO The Starling, Damansara, malam tadi.
Mengulas mengenai hubungannya dengan kekasih, kata Johan, si dia kini berada di London.
“Hubungan kami berjalan lancar walaupun jarak jauh.
“Si dia juga baru membalas mesej saya dan memuji pencapaian saya dalam bidang lakonan,” katanya.
Ditanya persediaan pula, Johan mengakui sudag bersedia untuk melangkah ke alam perkahwinan.
“Saya sudah lama bersedia tetapi jodoh yang belum sampai lagi sebelum ini.
“Saya juga percaya kalau sudah jodoh takkan ke mana,” katanya.






Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan cerita doggie
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Balik2 citer gf
Ruhainis versi lelaki dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
X tau nk komen apoo, tp komen la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
yawnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupa mcm farhan
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
wujud lagi makhluk ni rupanya.. yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 6-12-2019 08:05 PM
Rupa mcm farhan

muka mintak kaki
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-12-2019 08:09 PM
muka mintak kaki

Jngan la bg kaki
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana la iols boleh tercrush dgn johan ni masa zaman2 juvana dulu tu teruk betul taste iols time tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul2 wujud ke kekasih nya tu... semoga berbahagia lah
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Penunggang agama jugak yg ni pun.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pencapaian dia ni dlm bidang lakonan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini lagi sejenis piz midon zaman dulu....sntoasa cakap nak kawin...pastu kait prmpuan sana sini..tapi tak jadi2.....makin busuk nampaknye swkarang ...bukan ada job sangat dh pun kan...makin sendu ..  
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis yg cari gf yg seksi2 je
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak berkahwin? Silakan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:37 PM | Show all posts
mamat looser
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Merudum yach populariti & kerelevenan heols
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Madang je cite psl pmpuan dia ni . Slh sorg mangsa lana nordin . Dpt lagi boekkkkkk drpd ko johan . Bab2 pmpuan ni ko mmg johan
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya kau. Nyah la dr dunia retis
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106233s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list