Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8084
View
71
Reply

"Saya Janji Akan Jaga Dengan Penuh Kasih Sayang," Risteena Sah Bertunang Dengan Isa Khan Di Bali

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2019 10:30 AM | Show all posts |Read mode
Teka-teki mengenai status hubungan antara pelakon Isa Khan dan Nur Risteena Munim akhirnya terjawab apabila mereka berdua mengakui sudah bertunang pada 23 November yang lalu.


Berita itu telah diumumkan oleh Isa sendiri ketika majlis Malam Romantik Ris X Isa yang telah diadakan di Bora Ombak, Putrajaya, baru-baru ini.


Kredit foto: Astro Gempak





Jelasnya lagi, mereka berdua telah bertunang di Bali, Indonesia setelah 5 bulan mengenal hati budi masing-masing.


Majlis tersebut juga turut dihadiri ahli keluarga kedua-dua belah pihak termasuklah artis gosip terkini, adik kepada Risteena, Ruhainies.
  

  

Majlis pengumuman itu turut menyambut sambutan hari kelahiran yang ke-30 Risteena pada 19 November yang lalu.


"Walaupun ramai yang cuba racun fikiran awak dengan mengatakan saya bukan orang yang baik namun awak tetap terima diri saya."

"Malam ini di hadapan semua tetamu, saya janji akan menjaga awak dengan peuh kasih sayang. Terima kasih Nur Risteena Munim Zainul Ilyas kerana menerima saya dalam hidup awak," Katanya kepada Media Hiburan yang hadir dalam majlis tersebut.


Pasangan itu dikatakan mula menjalin cinta ketika sama-sama terlibat dalam menjayakan drama 'Bulan Jatuh ke Langit' yang disiarkan stesen tv RTM pada Mei lalu.



Risteena yang sebelum ini pernah bertunang dengan pelakon Ikhwan Khairuddin dan dijadualkan untuk berkahwin pada November lalu. Namun, tiada jodoh, hubungan Ikhwan dan Risteena putus di tengah jalan setelah 7 tahun mengenal hati budi masing-masing.


Buat Risteena dan Isa, semoga tabah menghadapi cabaran bertunang dan cepat kahwin ya! - CARI




Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
syukur la.risteena kawin ruhainies pun akan kawin. so lepas tu dua2 bole duduk diam2
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
banyaknya duit sampai indonesia tuhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:41 AM | Show all posts
cepat2 la kawin n stop talking about men.
Sakit jiwa dah aku ngn family ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 7-12-2019 10:34 AM
syukur la.risteena kawin ruhainies pun akan kawin. so lepas tu dua2 bole duduk diam2

Hihi.. Iye ke leh dok diam2.. Tgk2 post psl hanimun, pregnant.. Bla.. Bla..hik3..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaya naw2 ke couplr ni kemain ko..ngalah dpt ank vvip
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
At least Risteena ni baru nak up gmbar ngan boypriend dan dah tunang pun...
Adiknya kan kata x nak langkah bendui..so pas ni turn dia la pulak kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih gi bali semata2 nak buat movie.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa aku tgk majlis dgn segala bideo kapel ni samada aku yg tak open minded atau dorg yg terlalu urban

Pepun smg bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex tunang risteena ni anak orka kan? Isa ni orka ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
"Artis gosip terkini" menganjing ka ni {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
bosannya.. macam kakak dgn adik la pasangan ni.. bosan la family ni.. bosan
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
wow tunang di bali..boleh honeymoon terus
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:53 AM | Show all posts
apsal couple ni nampak tua
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku bagi setahun je
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain bebenor muka si ristena ni dlm ig dgn gmba kat ats tu... Dlm ig bkn main flawless...pp tirus...skali tgok.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok..next turn adik. Kemudian boleh senyap.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 7-12-2019 10:58 AM
Lain bebenor muka si ristena ni dlm ig dgn gmba kat ats tu... Dlm ig bkn main flawless...pp tirus... ...

Khenzssssss
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lor bertunang ke..iols ingat da bernikah..haramjad betolni kalau x kawen ni sila pindah indon..majlis mcm nikah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
wei serius laa beriya buat pc bagai macam popular seantero dunia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111177s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list